Cărți bune de citit de Crăciun
Cărți bune de citit de Crăciun

Cărți bune de citit de Crăciun

După ce ne-am obosit picioarele și mintea în goana cumpărării celui mai potrivit cadou, este timpul să luăm un moment de pauză și să citim cărți care să ne destindă trupul și mintea.

Consultând listele pentru a vă recomanda cărți bune de citit de Crăciun, am făcut următoarea selecție:

Arta de a-ți crea amintiri – Meik Wiking

Arta de a-ți crea amintiri - Meik Wiking

Meik Wiking – autorul bestsellerului internațional Mica enciclopedie Hygge – ne propune o altă carte care să ne ajute să colecționăm momente fericite și cum să le accesăm în momentele în care avem nevoie să ne încărcăm bateriile.

Oamenii fericiți citesc și beau cafea – Agnes Martin-Lugand

O carte ușoară și plăcută, numai bună de a detensiona o minte în continuă alergare. Pentru mai multe impresii uită-te pe recenzia de mai jos.

Copilăria fermecată – Ioana Trif

Acțiunea cărții se petrece într-un tărâm de vis, specific maramureșean, un loc binecuvântat de Dumnezeu nu doar cu o vegetație bogată, ci și cu oameni cu suflet mare care-și păstrează cu sfințenie obiceiurile străbune. Omul trăiește în comuniune cu natura și fiecare lucrează în beneficiul celuilalt. Găsești recenzia mai jos.

Pachet Astă-seară citim în familie

Cărți bune de citit de Crăciun
  1. Secretul lui Milton: Principalele învățăminte ale lui Tolle pe înțelesul copiilor, într-o minunată poveste despre curaj și speranță;
  2. Forța entuziasmului: O carte care te inspiră să te lași purtat de valul entuziasmului în tot ceea ce faci;
  3. Bonsai: Să îngrijești un bonsai este ca și cum ai scrie. Să scrii este ca și cum ai îngriji un bonsai, gândește Julio, care nu a izbutit să o uite pe Emilia, de care s-a îndrăgostit în studenție. Măcinat de dor, tânărul decide să își mărturisească sentimentele într-un roman inspirat de povestea lor nebună, ciudată, nonconformistă, modelată de romanele pe care le-au citit împreună cu voce tare și care i-au ajutat să devină un singur trup, o singură minte.

Un bărbat pe nume Ove – Fredrik Backman

Dacă ar exista un premiu pentru «Cea mai fermecătoare carte a anului», acest roman l-ar câștiga fără probleme. O carte potrivită pentru această perioadă, care dezvăluie simplitatea și complexitatea sentimentelor oamenilor. Este o carte plină de tandrețe și încăpățânare. Găsești recenzia mai jos.

Iartă-mă că te-am iubit – Ela E.H.

Cărți bune de citit de Crăciun

Un roman care aduce în prim plan dependența oamenilor pentru iubire, regrete, sentimentul de frică și de singurătate. Un roman atipic care te poate ajuta să înțelegi unde și de ce ai greșit în relațiile cu oamenii pe care cândva i-ai iubit că pe niște zei.

Splendida cetate a celor o mie de sori – Khaled Hosseini

Pentru că războiul din Afganistan este încă de actualitate, această carte vine în sprijinul descoperirii motivului pentru care a început și continuă. Aduce din nou în prim plan, drama de a fi femeie într-o societate dominată de fundamentalismul islamic. O carte despre prietenie și lupta pentru un țel comun. Găsești recenzia mai jos.

Arta manipulării – Kevin Dutton

Cartea Arta manipulării este o lectură plăcută. Dacă nu ar fi presărată de multiple povestioare amuzante, ar fi mai degrabă plictisitoare cu toate acele detalii despre ceea ce se întâmplă în creier. Nu mă așteptam să găsesc tehnici de manipulare pentru a ne ajuta să convingem la secundă în relațiile cu oamenii. Găsești recenzia mai jos.

Acolo unde cântă racii – Delia Owens

Acolo unde canta racii - Delia Owens

Delia Owens explorează felul în care izolarea afectează comportamentul uman, precum și efectul profund pe care îl poate avea respingerea asupra noastră. Acolo unde cântă racii îmbină cu un talent extraordinar povestea tulburătoare a maturizării unei fete părăsite de familie, un superb omagiu adus naturii, o emoționantă poveste de iubire și misterul unei crime. – Recenzie aici

Cele cinci limbaje ale iubirii – Gary Chapman

Dacă vrei să stăpânești limbajul de iubire al partenerului sau să-l afli pe cel al copilului tău, trebuie neapărat să-l citești pe Gary Chapman. Îți las mai jos selecția de cărți cu recenzie. Cărțile lui le poți cumpăra pe Libris.

În cazul în care nu te regăsești în descrierea niciunei cărți, uită-te peste lista de bestseller Librarie.net și Libris.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Drepturi de autor!