Idei de cadouri de la Decathlon
Idei de cadouri de la Decathlon

Idei de cadouri de la Decathlon

“Sărbătorile vin, sărbătorile vin!” începea o reclamă celebră. Sărbătorile vin și începe și marea căutare a cadoului perfect: pentru părinți, socri, frați și surori, copii. Decembrie este luna cadourilor și primele cumpărături ne introduc în spiritul Crăciunului. #DecathlonRomânia vine și anul acesta cu multe idei de cadouri inspirate pentru bugetul fiecăruia. Fie că alegi să cumperi online sau vrei să mergi în magazinele fizice, vei găsi prețuri foarte prietenoase cu bugetul tău.

Ghete pentru Moș Nicolae

Înainte de a te pregăti să-i faci lista lui Moș Crăciun, pregătește ghetele pentru Moș Nicolae. Care ghete? Ghetele de la Decathlon, normal. Unde va pune Mosul cadourile? Dacă ghetele actuale nu arată prea bine, iar Moș Nicolae ar putea zice că sunt neîngrijite, atunci este timpul să-ți cumperi unele noi.

Ghete călduroase impermeabile

Copilul tău va fi foarte fericit că nu mai trebuie să-și “lustruiască” ghetuțele, pentru că acum are ghete călduroase și impermeabile. Blănița asigură confortul pentru piciorușele fericite, iar talpa din cauciuc îl va ajuta să alunece doar dacă alege el să se dea pe derdeluș. Acestea sunt ideale și pentru drumețiile pe zăpadă și tu, ca părinte, vei sta liniștit. Acestea asigură căldura de care are nevoie copilul tău.

Idei de cadouri de la Decathlon

Cizme călduroase impermeabile

Cine a spus că cei mici au nevoie doar de o pereche de ghete? Unde să pună Moș Nicolae atâtea cadouri? În plus, atunci când zăpada se topește, cei mici au nevoie de cizmulițe pentru a merge grațios prin băltoace. Nimeni nu vrea să întrerupă această bucurie a copiilor, însă dacă vei alege cizmele potrivite vei scăpa și de grijă. Piciorul copilului tău va rămâne uscat și la căldurică.

Cizme călduroase impermeabile Iarnă/drumeţie pe zăpadă SH100 Warm Albastru Copii

Idei cadouri copii

După ce Moș Nicolae a lăsat dulciurile în ghetuțe, este timpul ca Moș Crăciun să afle dorințele copilului tău. #OferăUnCadouSportiv și spune-i lui Moș Crăciun ce dar să-i facă copilului tău.

Căciulă Peruviană Schi

Poți începe cu o căciuliță haioasă. Știm cu toții cât de greu acceptă copiii căciula, însă dacă este una care le amintește de un personaj sau de jucăria preferată, atunci o vor accepta mai ușor. Și cine nu acceptă cadourile de la Moș Crăciun? O căciuliță care să le asigure căldură atunci când merg la săniuș sau schiază.

Căciulă Peruviană Schi/Sanie Monstercat Albastru Copii
Căciulă Peruviană Schi Robot Gri Copii

Geacă schi fete/băieți

Planurile pentru vacanța la schi sunt făcute, acum trebuie să te asiguri că Moș Crăciun îi va aduce tot ce are nevoie pentru vacanța de iarnă. Este cunoscut că gecile de schi nu trebuie să fie foarte voluminoase și trebuie să lase libertate de mișcare copilului tău. O geacă călduroasă impermeabilă, prevăzută cu glugă, care se poate folosi nu doar în timpul orelor de schi, asigură confort termic și menține pielea uscată!

geaca schi 100 albastru baieti
Geacă schi 100 Roz Fete

Pantaloni schi

Geaca trebuie asortată cu o pereche de pantaloni de schi. Aceștia asigură confortul termic și mențin pielea uscată. Sunt impermeabili și sunt prevăzuți cu bretele reglabile și detașabile. Izolarea cu vatelină menține căldura corporală, iar produsul se adaptează temperaturii corpului și mediului exterior.

pantalon schi 100 roz copii
pantalon schi 100 negru copii

#ȘtiuCeVreiDeCrăciun

Dacă la copii este mai ușor să aflăm ce își doresc, pentru cei mari trebuie să fii un adevărat detectiv să alegi ce crezi că este potrivit pentru ei. Decathlon a pregătit mai multe idei de cadouri pentru femei și bărbați în aceeași măsură.

Idei cadou femei

Pe lângă cosmetice, parfumuri și ce mai vrei să-i dăruiești, pentru excursiile la munte ar trebui să aibă ghete călduroase impermeabile care să o facă pe aceasta să iasă să se bucure de zăpadă alături de tine și de ceilalți. Femeile sunt mai sensibile când vine vorba de temperaturi scăzute, însă o pereche de ghete potrivite o vor bucura cu siguranță.

Ghete Mid călduroase impermeabile drumeţie pe zăpadă SH100 warm Damă

Idei cadou bărbat

Ce-și doresc bărbații? Printre multele lor preferințe își doresc să-și petreacă mai mult timp cu băieții… la fotbal. Încurajează-l să facă mișcare și oferă-i un cadou sportiv inspirat: Minge Fotbal Replică Liga Campionilor. Cu siguranță campionul din el va aprecia darul tău și îți va fi recunoscător că-i lași libertatea de a se întâlni la un meci cu prietenii lui.

minge fotbal replica liga campionilor 20212022

Cadouri pentru toți

Este greu să găsești cadoul perfect, însă nimeni nu-ți va cere acest lucru. Nu lăsa bucuria de a oferi un cadou să-ți fie umbrită de exigentele tale și descoperă toată gama de articole sportive care să te inspire în alegerea cadourilor pentru cei dragi. Un cadou sportiv va fi apreciat și de către cei mici, dar și de către cei mari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Drepturi de autor!