Moș Crăciun cumpără cadouri pentru copii de la Decathlon
Moș Crăciun cumpără cadouri pentru copii de la Decathlon

Moș Crăciun cumpără cadouri pentru copii de la Decathlon

Deoarece pe meleagurile noastre Moș Crăciun își face apariția pe timp de iarnă, a fost informat de spiridușii lui, că la Decathlon sunt promoții speciale în luna decembrie. Pentru că printre cei care i-au scris se află și mulți iubitori ai sporturilor de iarnă și nu numai, s-a gândit să consulte ofertele de aici.

Cadouri pentru copii

Știm cu toții că cei mici preferă să petreacă mult timp la zăpadă și la bulgareală. Moș Crăciun s-a gândit să-i echipeze din cap până-n picioare cu haine călduroase și încălțăminte care să nu le îngreuneze jocul.

Cizme călduroase impermeabile iarnă/ drumeţie zăpadă SH100 X-WARM QUECHUA 

Aceste cizme au o căptușeală călduroasă, care protejează de frig piciorușele jucăușe. Au o membrană impermeabilă și respirantă. Temperatura limită de confort a acestor cizmulițe este -10°C. Sunt disponibile în 3 culori și cu siguranță la acest preț mic Moș Crăciun va achiziționa mai multe.

Pantalon călduros hidrofob iarnă / drumeție SH500 X-WARM QUECHUA

Moș Crăciun își cumpără darurile de la Decathlon

Îngerașii se pot contura mai bine în zăpadă, dacă cel mic nu duce grija că zăpadă ar putea să-i intre prin haine. Pantalonii au un material de protecție la vânt și o bună protecție termică. Apa alunecă pe suprafața acestora, fără a fi absorbită în țesătură, iar copilul tău nu va veni “ud până la piele” acasă.

Polar drumeție MH100 QUECHUA

Copiii adoră hăinuțele pufoase și călduroase, care le amintesc de jucăriile lor de pluș, și care le oferă lejeritate în mișcări. Ceva ușor de tras pe tine când prietenii te strigă să te duci la joacă. Cu toate că este pufos, asigură evacuarea transpirației și are un material ușor.

Căciulă schi/săniuș warm albastru copii LUGIK

Moș Crăciun își cumpără darurile de la Decathlon

O căciuliță haioasă, călduroasă și moale, care îi asigură copilului tău confortul necesar și protecția. Dacă ai un prichindel care își pierde mereu căciulă, pe aceasta cu siguranță nu o va mai pierde. Este dotată cu o capsă care o face de nepierdut.

Geacă impermeabilă iarnă/ drumeție pe zăpadă SH100 X-WARM QUECHUA

Moș Crăciun își cumpără darurile de la Decathlon

Și pentru că geaca este un accesoriu foarte important iarna, am găsit o geacă care are o umplutură din vatelină, oferă protecție împotriva vântului datorită stratului protector de pe exterior, este impermeabilă și limitează pătrunderea zăpezii în interior. Și un aspect important: fermoarul este echipat cu un sistem de tragere pentru o prindere ușoară.

Mănuși cu 1 deget săniuș/schi warm LUGIK 

Moș Crăciun își cumpără darurile de la Decathlon

Niște mânuțe protejate de frig, pot face mai mulți bulgari de zăpadă și se pot da cu săniuță mult mai ușor. Încheieturi pre-elastice, și cu bandă cu arici în jurul încheieturii. Sunt dotate cu un strat protector, impermeabil și căptușite cu bumbac. Au un design haios și jucăuș.

Moș Crăciun este mulțumit de achizițiile lui pentru copiii cuminți și jucăuși, iar acum se uită și la săniuțe. La așa oferte nici măcar Moșul nu se poate opri din cumpărături!

2 Comments

  1. Pingback: An nou rezoluție nouă - Decathlon - Dusa cu cartea

  2. Pingback: Idei de cadouri Crăciun 2021 de la Decathlon - Dusă cu cartea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Drepturi de autor!