Answear – Ajutor de Moș Crăciun
Answear – Ajutor de Moș Crăciun

Answear – Ajutor de Moș Crăciun

După ce Moș Crăciun și-a făcut unele cumpărături de Black Friday de pe site-ul answear.ro, iată că a venit și Luna Cadourilor, decembrie. Scrisorile au fost livrate și anul acesta, chiar dacă a fost un an mai special, iar Moș Crăciun încearcă să le îndeplinească tuturor dorințele. A observat că sunt persoane nehotărâte, care nu au trimis o scrisoare cu dorințele lor pentru cadouri, și a dat un search să vadă ce au căutat. Moșul ne cunoaște de mici, așa că încearcă mereu să ne îndeplinească toate dorințele.

Rochii lungi de catifea

Answear - Ajutor de Moș Crăciun

Chiar dacă anul acesta nu prea au fost multe petreceri, fetele nu se dezmint și caută pentru Revelion și Crăciun, rochii lungi de catifea. Nu contează dacă este catifea verde sau neagră, vor să fie o apariție de neuitat la petrecerile restrânse care se vor ține.

Set cuplu de Crăciun

Answear - Ajutor de Moș Crăciun

Se pare că a devenit o tradiție ca de Crăciun cuplul să poarte pulovere în același stil, culoare și ornamente. Crăciunul ne apropie, și fetele vor ca iubiții lor să împărtășească ideea de pereche. Aceste seturi sunt foarte apreciate atât de fete, cât și de băieți, iar cererea pentru ele a crescut.

Pijamale de Crăciun

Pentru că în anul 2020 trendul a fost dat de pijamale, oamenii își doresc pijamale de Crăciun. Fie ele cu reni sau Moș Crăciun, spiritul sărbătorilor este mult mai aproape când ai o pijama care îți amintește în ce lună ai intrat. Să fie oare și un fel de “apropos” al doamnelor și domnișoarelor pentru iubiții lor? Rămâne ca Moș Crăciun să le citească gândurile.

Idei de cadouri

Căutările pentru cadouri au continuat cu: rochii din tricot pentru sărbători, pulovere cu motive de Crăciun, pijamale cu desene, și a fost extins la setul de familie pentru Crăciun. Moșul și-a luat notițe și acum dă comanda la spiridușii lui.

Scrisoare către Mos Craciun

După ce și-a făcut o idee despre ce cadouri și-ar dori “nehotărâții Moșului”, a început să citească și ultimele scrisori venite. I-a atras atenția o scrisoare foarte frumos colorată. Pe lângă scrisul îngrijit, această scrisoare conținea dorințele fetiței pentru familia ei, și nu așa cum era Moș Crăciun obișnuit să primească dorințele proprii ale copiilor.

“Dragă Moș Crăciun,

Anul acesta a fost un an greu pentru noi toți. Știu că și pentru tine trebuie să fie tare greu, și resursele tale au avut de suferit, așa că nu-ți voi cere foarte multe lucruri pentru mine. De fapt, vreau să le aduci cadouri celor din familia mea. S-au străduit foarte mult anul acesta și le-a fost foarte greu să-și facă munca la fel de bine cum o făceau înainte. Mami și tati m-au asigurat mereu că totul este ok, că nu-și vor pierde locurile de muncă, că avem tot ce ne trebuie.

Am încercat și eu să-mi reduc cerințele, și colecția mea de păpuși să fie reîntregită când totul va reveni la normal. Pentru că am cei mai buni părinți din lume, la fel ca și alți copii care îți scriu, aș dori să găsească sub brad următoarele cadouri:

Cadouri pentru tati

Pentru că în această perioadă a fost foarte prins în tot felul de ședințe, și timpul lui a fost foarte prețios, m-am gândit să-i aduci în dar un ceas. Din multitudinea de ceasuri pentru bărbați pe care le ai la îndemână, să-i alegi un ceas nu foarte elegant și nici foarte sport. Tati nu se îmbracă prea des în costum, așa că este un bărbat “cool” cum îi zic eu.

Tot pentru tati, te rog, un portofel nou. Știi că portofelele de bărbați se schimbă foarte des, însă tati a făcut pasiune pentru cel actual. Chiar dacă tot tu i l-ai adus, mami îi spune că atunci când îl pune în buzunarul de la blugi, se vede foarte urât și mare. Are obiceiul să țină o groază de carduri de la farmacii și supermarketuri, așa că te rog, să-i aduci unul mai mic. Așa o să fie și mami bucuroasă, și eu nu o să mai râd de el spunându-i că s-a îngrășat doar în “acea parte a corpului”.

Answear - Ajutor de Moș Crăciun

Cadouri pentru mami

Mami este cea mai bună mămică din lume, de aceea te rog, să-i aduci un pulover frumos ca ea. Din colecția de pulovere damă să-i alegi un pulover călduros, pentru că ea este o mămică mai friguroasă și îi plac hainele pufoase și călduroase.

Mami este o fire mai sportivă ca și tati, și de aceea când mergem în parc, când mergeam…, îi plăcea să ia un rucsac. Te rog, un rucsac de damă pentru că știu că sunt multe și de copii, însă mami este un copil matur dacă pot să o numesc așa.

Cadou pentru bunica

Moșule drag, bunica este acea persoană care nu cere nimic niciodată. Este bună ca pâinea caldă și mereu spune că nu are nevoie de nimic, că are de toate. Te rog să-i aduci ceva încălțăminte de damă, mai bine zis o pereche de papuci călduroși de casă. Am văzut eu într-o revistă niște papucei care aveau coarne și urechi de ren, și cred că sunt făcuți de spiridușii tăi. Bunica iubește plușurile ca și mine, și cred că s-ar bucura foarte mult să primească așa papucei drăguți.

În încheiere vreau să-ți mulțumesc că ai citit această scrisoare, să încerci să le aduci aceste cadouri, pentru că știu că toată lumea îți cere câte ceva, și așa cum spune mami ai și tu un buget pentru fiecare familie. Pentru mine vreau niște dulciuri pentru că i-am trimis și o scrisoare lui Moș Nicolae, fratele tău, și i-am spus ce-mi doresc. Bunica spunea că Moș Nicolae vine mai mult la copii, așa că am încercat să împart dorințele mele. Te pup, Moș Crăciun și te aștept cu prăjiturelele tale preferate.”

Ți-ai făcut lista de cadouri de Crăciun sau ești un “nehotărât al Moșului”?

One comment

  1. Pingback: Proba 25. Cadouri de Crăciun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Drepturi de autor!