Answear… filă de poveste
Answear… filă de poveste

Answear… filă de poveste

Anul acesta a fost de poveste… o poveste de spus nepoților și strănepoților. S-au scris cărți și se vor mai scrie și de acum încolo. Fiecare din noi încercăm să avem grijă de noi și de cei apropiați nouă, și în același timp să ne facem și mici bucurii care să ne scoată din acest ritm alert. În timpul perioadei de lockdown am cumpărat, pe lângă mâncare, multe cărți, cosmetice și haine. Da, haine, chiar dacă ești prins în casă nu trebuie să folosești la nesfârșit hainele lălâi sau cele cu pete pe care nu le mai poți purta afară în văzul tuturor, dar nici numai în pijamale.

Work from home

#stayhome

Sunt studii care arată, că anul acesta a fost foarte depresiv din punctul de vedere al persoanelor care au lucrat de acasă și au hotărât să sară din pat… la birou. Faptul că rutina lor de dimineața și implicit purtarea hainelor pentru birou nu a mai fost la fel, a dus la schimbarea stării lor de spirit. Personal nu am renunțat la rutina de dimineața și chiar dacă nu mi-am pus hainele de birou, am încercat să combin texturi care să mă facă să mă simt bine cu mine însămi și să fiu productivă.

Nu știu dacă aștept cu mai multă nerăbdare perioada reducerilor decât înainte. Cred că fiecare perioadă are însemnătatea ei și așa cum sărbătorile le-am așteptat, și le așteptăm în continuare, așa așteptăm și reducerile de Black Friday. Anul acesta poate va mai lua din frustrarea pe care am avut-o din cauza lipsei călătoriilor și ne vom face planuri cu haine pentru vacanțele viitoare.

ANSWEAR

ANSWEAR.ro este dressingul tău din care alegi produse 100% originale pe care le probezi acasă, în faţa oglinzii şi din care păstrezi doar ceea ce ţi se potriveşte. Este atât de cool, încât comunitatea Answear are membrii ei fideli. Odată ce te înscrii în clubul Answear, ai reduceri la fiecare comandă şi acces la super evenimente, precum VIP Sales! Așa că nu mai trebuie să mergi în magazine în căutarea pieselor vestimentare dorite, pentru că vin ele la tine acasă.

Answear... filă de poveste

Tendințe în preferințele românilor

Anul acesta este la putere shoppingul online și va fi mult timp de acum încolo. Făcând o analiză a celor mai cumpărate produse vestimentare pe site-ul de fashion al soțului meu, am observat că tendința în perioada de lookdown a fost… pijamaua. Doamnele și domnișoarele au încercat să îmbine confortul cu ceva chic, și au ales pijamalele sexy, cu imprimeuri/desene și salopetele. Pentru a fi mai ușor de găsit și pe site-ul Answear, mi-ar plăcea să fie o rubrică separată pentru acest produs vestimentar care se află momentan în rubrica Lenjerie. Tendința de cumpărare este mare pentru acest segment, și cumpărătorilor le va fi mai ușor să le găsească. Answear dispune de o gamă largă de modele de pijamale, de la cele clasice la cele sexy și cele cu dantelă.

Ce-a dea doua tendință vestimentară a fost reprezentată de trening, cu două sau trei piese. Work from home a însemnat îmbrăcăminte lejeră, confortabilă și ușor de pus pentru a începe ziua cât mai repede. Pe site-ul Answear găsiți treninguri confortabile semnate de branduri celebre, care vă vor aminti de zilele în care eram liberi și ne relaxam în parcuri, excursii sau cu prietenii la un grătar, și de ce nu un meci de fotbal sau baschet.

Cea de-a treia tendință au fost cămășile office sau bluzele elegante asortate cu pantalonii. Pentru zilele în care se anunțau ședințe cu managerii sau chiar ședințe cu producătorii externi, oamenii au preferat să fie prezentabili și să aibă o ținută impecabilă din cap până în picioare. Ne amintim cu toții de acele video amuzante în care domni și doamne erau îmbrăcați doar în partea de sus, cazând în situații penibile când se ridicau sau erau văzuți din alt unghi.

Cât despre tendința noastră de shopping pentru Black Friday, alegem mereu să cumpărăm hăinuțe pentru toți membrii ei, pentru că suntem o familie. Astfel că fetița și-a ales haine la reducere pentru copii și soțul meu din articolele pentru bărbați, hanoracele. Mi-am ales și eu bineînțeles: cărțile îmi îmbracă sufletul, iar hainele trupul.

Compleurile

Answear... filă de poveste

Îmi plac foarte mult compleurile și pentru că sunt o fire mai sportivă. De când am probleme cu spatele, mi s-a recomandat zilnic cel puțin 30 de minute de mișcare, așa că am nevoie de o ținută care să-mi ofere susținere și să-mi dea lejeritate pentru mișcări. În plus, cine nu se simte confortabil într-o pereche de pantaloni elastici care îți lasă pielea să respire și în care te poți mișca în voie? Sunt indicate și pentru ședințele de Yoga. Nu numai compleurile sunt reduse, ci o multitudine de îmbrăcăminte la reducere pentru femei.

Puloverele

Puloverele sunt o alegere excelentă pentru acest sezon. Fie că alegi o textură fină, delicată sau una care să-ți încălzească pielea, puloverele Mango sunt alegerea perfectă. Pot fi combinate cu cămăși și chiar rochițe, sau purtate ca atare cu pantaloni, blugi sau fuste. Așa că în coșul meu de cumpărături se vor găsi și aceste piese vestimentare.

Cele mai intense tendinte ale sezonului

Îmbrăcăminte pentru copii – gecile de iarnă

Pentru că “Iarna-i grea, omătu-i mare” copiii au nevoie de o geacă călduroasă care să le facă cât mai plăcută ieșirea afară, și îngerașii făcuți pe zăpadă să nu bage neaua prin hăinuțe. Fetița mea a pus ochii pe un model de gecuță lungă, călduroasă și foarte chic. Bineînțeles că la această gecuță trebuie să asortăm și niște încălțări corespunzătoare. Având în vedere că este o fire mai sportivă, rochițele nu se află pe lista ei de cumpărături, ci doar treningurile și hanoracele.

It's Never Too Early to Be Trendy

Îmbrăcăminte pentru bărbați

Așa cum spuneam, soțul meu preferă hanoracele, atât cele cu fermoar cât și cele fără. Bărbații au o temperatură diferită a corpului față de femei și de aceea au nevoie de o piesă vestimentară versatilă și ușor de dat jos când temperatura a urcat suficient. Tricourile sunt mereu pe lista lui de cumpărături, deoarece preferă să le asorteze cu hanoracele cu fermoar.

Answear... filă de poveste

Black Friday și cadourile pentru Crăciun?

Majoritatea oamenilor profită de Black Friday pentru achiziționarea de cadouri pentru cei dragi. Astfel spus: Și Moș Crăciun face cumpărături de Black Friday! ar putea fi un slogan actual. Pe lângă accesorii (ceasuri și genți), oamenii preferă să cumpere haine pentru cei dragi. Chiar dacă se vor lansa și oferte speciale pentru Crăciun, se vede o tendință în creștere pentru cumpărarea darurilor în luna noiembrie.

Answear... filă de poveste

Fie că alegi hainele la reducere, accesoriile sau încălțămintea, cumpără-ți ceea ce te face fericit și împlinit!

Acest articol a fost scris pentru competiția SuperBlog 2020.

Sursă foto: answear.ro.

2 Comments

  1. Pingback: SuperBlog - Lasă scânteia din tine să devină flacăra creației

  2. Pingback: Answear - Ajutor de Moș Crăciun - Dusă cu cartea 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Drepturi de autor!