Dusă cu cartea
Despre mine

Despre mine

Despre mine - Dusă cu cartea - Pasiune pentru citit

Numele meu este Haller Ana-Maria. Sunt absolventă a Facultății de Litere (Română-Franceză) și a celei de Teologie (Teologie Didactică) din anul 2008.

Sunt din Slatina, însă din 2009 locuiesc și lucrez în București. Dacă îți plac bancurile cu olteni îți spun unul adevărat: “De ce vorbesc oltenii la perfectul simplu? Pentru că sunt pur și simplu perfecți!”

Sunt o fire perfecționistă, veselă și sociabilă, dar și sensibilă. Mă ambiționez și mai mult atunci când cineva îmi spune că nu pot face ceva, așa că acel lucru trebuie să iasă mai mult ca perfect.

Pentru că blogul actual este nișat pe recenzia de carte, am făcut un al doilea blog ladyinblack.ro, un blog de călătorii, beauty, fashion și lifestyle. Și acolo veți găsi informație prețioasă și atent selecționată.

Blogging-ul este o pasiune pentru mine și doresc să-l ridic la nivelul de artă. Arta de a scrie frumos, de a prezenta lucruri frumoase și interesante trebuie să devină un stil de viață într-o lume într-o continuă alergare. Cărțile prezentate sunt citite de mine și nu voi publica o recenzie doar dacă îmi va plăcea cartea respectivă.

Încerc să acoper mai multe categorii de cărți și nu veți găsi niciodată la mine pe blog recenzii gen Sanda Brown. Există alte site-uri dedicate acestui gen și prefer să “nu le fac concurență”. Avem nevoie de cărți care să ne ajute să ne dezvoltăm personal și spiritual, să vedem diferența dintre carte și film. Avem nevoie de cărți bune care să ne învețe parenting, pentru că cele de pe vremea părinților nu mai sunt actuale. Avem nevoie de autori care să ne educe financiar, pentru că nu învățăm asta în școală. Avem nevoie de cărți cu informații prețioase, iar pe acest blog le vei primi.

Caută în google cărțile importante și vei vedea că sunt pe prima pagina cu recenziile mele.

Cultivarea răbdării. Tehnici budiste pentru a depăși mânia și furia | Dalai Lama

Cartea tibetană a vieții și a morții | Sogyal Rinpoche

Lansare Mofturi și dulcegării de Ioana Trif

Locul 3 – SuperBlog 2021

topblog

Drepturi de autor!