An nou, rezoluție nouă
An nou, rezoluție nouă

An nou, rezoluție nouă

A sosit și acel an pentru care ai setat o rezoluție nouă: viață sănătoasă și sport. Dacă de regim te-ai apucat, trebuie să-ți modelezi și silueta pentru a ajunge la corpul mult visat. Anul 2020 a fost o provocare pentru tine și ți-ai dat seama că dacă nu poți merge la sală, poți face sport și acasă. În cazul în care nu ți-ai cumpărat cele necesare pentru a te apuca de sport, uita-te peste propunerea Decathlon.

Îmbrăcăminte fitness adecvată

Da, ai nevoie de o îmbrăcăminte specială care să-ți lase pielea să respire și să elimini transpirația. Alege întotdeauna îmbrăcămintea specială și vei vedea care este diferența. COLANȚI 100 BUMBAC FITNESS NEGRU DAMĂ NYAMBA și TRICOU FITNESS CARDIO 100 NEGRU DAMĂ DOMYOS te vor ajuta să-ți faci exercițiile într-un mod liber și plăcut.

Saltea fitness

SALTEAUA 100 CONFORT PILATES MĂRIMEA S 170 CM X 55 CM X 10MM BLEUMARIN NYAMBA îți va oferi susținerea necesară exercițiilor pentru picioare, fesieri și abdomene. Avem nevoie de protecție pentru a nu aluneca și suferi astfel accidente. Este confortabilă și o poți folosi și pentru ședințele de relaxare Yoga.

SALTEA

Aparat pentru tonifiere

Toate ne dorim un corp tonifiat. APARATUL BODY POWER NYAMBA te va ajuta să-ți tonifiezi coapsele, fesierii, brațele și pieptul. Cu siguranță vei fi încântată cât de simplu și confortabil vei obține corpul mult dorit, iar prețul acestui aparat este foarte accesibil.

APARAT TONIFIERE

Bandă elastică pilates

BANDA ELASTICĂ PILATESBAND CAUCIUC 3KG / 6LBS REZISTENȚĂ MEDIE NYAMBA te va ajuta să-ți păstrezi brațele în formă, însă poți efectua diferite exerciții pilates cu o intensitate medie. Aceasta este rezistentă și nu vei avea surpriza de a te lăsa atunci când “îți este lumea mai dragă”.

An nou rezoluție nouă

Gantere pentru brațe ferme

GANTERE TONEDUMBELL 1.5 KG te ajută să ai brațe frumoase și lucrate. Nu trebuie să ai bicepșii unui bărbat, însă nici nu trebuie să-ți atârne pielea. Le poți folosi în exercițiile pentru genuflexiuni, fandări și bicepși. Forma lor împiedică rostogolirea sau alunecarea.

An nou rezoluție nouă

Sună foarte interesant noul tău stil de viață, un an nou, rezoluție nouă. În cazul în care am uitat să amintesc vreun accesoriu pe care ți-l dorești, intră pe Decathlon și alege-le dintr-o multitudine de accesorii cu prețuri mai mult decât accesibile.

Viața este frumoasă când îți menții sănătatea prin sport cu oferte de la Decathlon!

2 Comments

  1. Pingback: Cum te îmbraci corect pe pârtia de ski?

  2. Pingback: Oferă bucuria de a face sport – Dusă cu cartea 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Drepturi de autor!