Cadouri pentru cei îndrăgostiți tot anul
Cadouri pentru cei îndrăgostiți tot anul

Cadouri pentru cei îndrăgostiți tot anul

Mi-am dorit mereu ca oamenii să nu aibă nevoie de o ocazie specială pentru a-și oferi cadouri, însă sunt foarte mulți care așteaptă una. Având în vedere că au trecut sărbătorile de iarnă și multe cadouri au fost oferite, urmează o altă sărbătoare “națională” numită Valentine’s Day. Mulți o blamează, însă departe de aceste voci îndrăgostiții din toată lumea își oferă cadouri simbolice sau substanțiale.

Pentru că roșul înseamnă dragoste, pasiune, dar și putere, m-am gândit că pe lângă bomboanele în formă de inimioară sau felicitări, să le oferiți femeilor iubite din viața voastră, un accesoriu plăcut și util în același timp: geanta sau rucsacul.

Cadouri pentru iubita sportivă

Atunci când iubita ta preferă să se îmbrace sport, merge la sală sau la cursurile de yoga și pilates, o poți surprinde cu un rucsac roșu potrivit personalității ei. Cu siguranță va aprecia gestul și cadoul, și te va răsplăti cu iubirea ei “puternică”.

Cadouri pentru iubita elegantă

Dacă iubita ta este o etichetă a eleganței, femeia mereu aranjată la patru ace, care întoarce privirile tuturor, o geantă office este alegerea mai mult ca perfectă. Pantofii stiletto și o rochie elegantă se combină frumos cu o geantă pe stilul ei.

Cadouri pentru iubita copilăroasă

Nu este femeia imatură, ci cea care se simte încă bine în postura copilului mereu fericit, vesel și dornic de aventură în fiecare zi. Ți-am pregătit și pentru ea o selecție de rucsacuri cu accesorii speciale. Cu siguranță nu o să dai greș cu acest cadou!

Cadouri pentru iubita romantică

Este acel timp de iubită care încă așteaptă inimioare sub orice formă, declarații romantice și melodii care să o facă să lăcrimeze. Pe ea o vei impresiona cu siguranță cu o geantă un model cu inimioare. Asta îi va aminti mereu de sentimentele frumoase pe care i le porți.

Cadouri pentru iubita ta mamă

Cine a spus că mamei trebuie să-i oferim cadouri doar de 8 Martie? Mama este prima persoană de care ne îndrăgostim încă de la naștere. Este iubita care mereu are o vorbă bună pentru noi, iar brațele ei primitoare sunt mereu deschise pentru noi. Oferă-i o geantă frumoasă care să o pună în valoare.

Sfatul meu: Indiferent de ocazie, profită cât poți de fiecare zi pentru a-i face un cadou unei femei speciale din viața ta. Intră pentru mai multe modele și culori pe site-ul we velvet. Poți găsi cadouri pentru cei îndrăgostiți tot anul.

3 Comments

  1. Pingback: Genți și Rucsacuri Negre - Lady In Black - Black Matters

  2. Pingback: Genți și Rucsacuri De Toamnă - Lady In Black 2021

  3. Pingback: Creatimoss - Lady In Black

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Drepturi de autor!