Oferă bucuria de a face sport
Oferă bucuria de a face sport

Oferă bucuria de a face sport

Pentru toți, primăvara vine cu bucuria de mișcare în natură sau în intimitatea casei. Atunci când primăvara este însoțită și de o sărbătoare în care poți face cadouri, să oferi bucuria de a face sport cuiva, cu un echipament adaptat nevoilor lui, avem parte de reușită garantat.

Personal, îmi place să fac mișcare atât în aer liber cât și în casă. Deoarece mișcarea devine mult mai interesantă atunci când ești însoțit, ofertele de echipamente sportive de la Decathlon îmi vor fi de folos pentru a-i convinge pe soțul și pe fetița mea că este timpul să alergăm în parc.

Sport în familie

Cu toții vrem să ne menținem în formă, așa că exercițiile cardio sunt baza fiecărui antrenament. Pentru că un copil renunță mult mai repede la alergat decât un adult, am ales pentru cea mică o pereche de role. Îl place să prindă viteza și să fie mereu în față, însă mă voi asigura că are și o cască pentru a fi ferită de accidente. Atunci când cresc, copiii renunță la genunchere și cotiere, însă casca este un element important peste care nu voi trece.

Soțului meu îi trebuie încălțăminte corespunzătoare, iar brandul KALENJI nu ne-a dezamăgit niciodată. Raportul calitate preț este excelent. Iepurașul îi va aduce și un tricou special pentru alergat, Tricou Jogging Run Dry Kalenji, deoarece pielea trebuie să respire în timp ce faci mișcare, iar dacă transpirația rămâne lipită de corp, pot apărea probleme ale pielii.

I-am echipat pe cei doi, acum rămâne să-mi aleg și eu un echipament corespunzător. Atunci când alergi ai nevoie de susținere la nivelul bustului, iar o bustieră este alegerea cea mai bună. Aceasta lasă pielea să respire și nu are cusături. Dacă pentru soțul meu am ales un tricou confortabil, din material respirant, pentru mine voi alege unul la fel, cu design feminin, ideal pentru jogging. Îmi place să port colanți și atunci când alerg, iar alegerea mea sunt colanții din bumbac. Voi alege și pentru mine pantofii de alergare de la Kalenji, deoarece mergem pe același principiu al raportului calitate preț.

Pauză de mișcare

Ca în orice sport, atunci când faci jogging, este bine să te mai și oprești pentru o pauză. Pauza poate fi interesantă, daca ai la tine și un set cu palete de tenis. Aproape în toate parcurile găsești o astfel de masă, așa că nu uita să-ți achiziționezi unele, sau mai bine zis să vă aducă iepurașul. O trotinetă este o alegere la fel de buna să-i mențină celei mici interesul pentru mișcare, și a pus-o pe lista pentru iepuraș. Crește repede, iar cea de anul trecut nu i se mai potrivește. Trotinetă MID 9 OXELO îi va fi bună mai mult timp. Aceasta este concepută pentru persoane cu înălțimea cuprinsă între 1,25-1,75m.

Bucuria de a face sport

Decathlon ne surprinde mereu cu oferte imbatabile, așa că iepurașul va avea de unde alege, pentru că sunt multe idei de cadouri sportive, iar tu îi poți dărui familiei tale ocazia de a face mișcare și de a petrece timp de calitate împreună. Uită-te pe ofertele de la Decathlon din această perioadă și alege în funcție de bugetul tău acele echipamente sportive de care ai nevoie.

3 Comments

  1. Pingback: Idei de cadouri sportive pentru pasionații de sport – Always in Trend

  2. Pingback: Echipament pentru sporturi de vara – Dusă cu cartea

  3. Pingback: Back to school, Back to Decathlon – Dusă cu cartea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Drepturi de autor!