Echipament pentru sporturi de vară
Echipament pentru sporturi de vară

Echipament pentru sporturi de vară

În sfârșit au venit și acele zile călduroase pe care le așteptam cu toții. Chiar și ploile răzlețe nu ne împiedică să ne bucurăm de natură, de mișcare în aer liber și înghețată.

Mișcarea pentru mine este esențială, indiferent de anotimp. Încerc atât în casă cât și afară să fac cât mai multă mișcare. Lucratul de acasă are și dezavantaje, așa că imediat ce termin orele de muncă, îmi doresc să-mi dezmorțesc corpul.

Yoga – sport pentru minte și corp

Îmi încep fiecare dimineața cu exerciții de stretching și apoi îmi echilibrez mintea prin meditație Yoga. Meditația este cea care-ți reglează pulsul și activitatea cerebrală și iți dă energie pentru toată ziua. Nu-mi place să fac acest lucru în pijamale, așa că o pereche comoda de Colanți Salto și un tricou Nyamba, ambele din bumbac 100%, sunt tot ce am nevoie pentru a-mi începe activitatea de dimineață. Susținerea bustului este și ea importantă atunci când fac exercițiile de încălzire, iar o bustieră clasică iți va da acel suport de care ai nevoie.

Auum si meditația poate începe!

Cardio pentru o inimă sănătoasă

Dacă dimineața este mai mult pentru dezmorțire și echilibrarea minții, activitatea de seară, mai precis după ora 19, îi este dedicată alergatului. Îmi place foarte mult să aleg în aer liber, iar o pistă bună într-un parc este tot ce ai nevoie. Dacă dimineața prefer colanții, seara îmi place să folosesc niște pantaloni de trening care să-mi dea libertate în mișcare și să nu se lipească de piele și să transpir abundent. Tricoul extensibil lasă pielea să respire și cu siguranță este o alegere foarte bună.

Despre încălțămintea pentru alergat KALENJI v-am vorbit într-un articol anterior, și v-am spus și atunci, vă spun și acum: raportul calitate-preț: imbatabil. Îi folosesc de 2 ani și se păstrează într-o stare foarte bună, după nenumărate spălări la mașină.

Înot pentru dezvoltare armonioasa

Daca eu desfășor aceste activități, am grijă și de fetița mea să facă sport. Pe lângă karate, vara preferă să facă înot. Este un sport care te poate ajuta toată viața și care iți dezvoltă corpul armonios. Încă mai avem nevoie de aripioare pentru a prinde încredere la început, iar ochelarii pentru înot o fac să nu mai lăcrimeze din cauza clorului. Casca este și ea importantă pentru că o ajută să-și țină părul organizat.

Își dorește vara aceasta să facă și snorkeling și ne gândim să găsim o locație în afara țării pentru a-și satisface această curiozitate.

Jogging pentru un corp sanatos

Soțul meu are o nouă pasiune – Jogging. Astfel că îi trebuie un echipament complet de alergare. Nu-i plac colanții, așa că un șort clasic Kalenji este perfect, plus un tricou respirant Kiprun. In trend este să ai un gadget care să-ți arate tot felul de statistici în timpul și după alergare. Astfel că o brățară Amazfit sigur îi vă plăcea, împreună cu o pereche de Caști True wireless Amazfit pentru a se delecta cu muzica în timpul alergării, dar și pentru a primi sfaturi importante de la aplicația de alergat.

Nu este ok să alergi în orice pereche de încălțăminte, trebuie o pereche de încălțăminte specială de alergat, iar acest model de la Asics sigur îi va plăcea.

Cumpără Echipament pentru sporturi de vară de la Decathlon

Mens sana in corpore sano nu este doar o deviză, este un stil de viață. Iar Decathlon te va ajuta întotdeauna să ai un stil de viață sportiv si sănătos.

One comment

  1. Pingback: Toamna aceasta se numără prețuri mici la Decathlon – Dusă cu cartea 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Drepturi de autor!