Toamna aceasta se numără prețuri mici la Decathlon
Toamna aceasta se numără prețuri mici la Decathlon

Toamna aceasta se numără prețuri mici la Decathlon

Ești iubitor al sporturilor în aer liber sau al drumețiilor? Toamna și vremea rece ar putea împiedica desfășurarea corespunzătoare a hobby-urilor tale? Decathlon te provoacă să găsești produsele cu preturi mici de vreme rece și să te bucuri de momentele tale preferate.

Ce înseamnă Prim Preț Tehnic?

Sunt acele produse cu cel mai mic preț din fiecare categorie dedicată unui sport, care beneficiază de toate caracteristicile tehnice necesare, pentru a te ajuta să practici sportul preferat în confort și deplină siguranță. Le găsești pe siteul Decathlon ca fiind semnalizate cu eticheta galben-albastru PRIMUL PREȚ TEHNIC.

Acum, pentru că ai aflat cum poți găsi aceste produse, să pornim într-o călătorie prin #colecția de toamnă. Chiar dacă toamna nu este atât de ofertantă în ceea ce privește culorile și materialele din care sunt confecționate obiectele vestimentare, la Decathlon găsești mereu colecții la #prețuri mici și o varietate de haine, atât pentru adulți cât și pentru copii.

Vine toamna, bine-mi pare

Hainele pentru cei mici trebuie alese cu grijă. Ca orice părinte responsabil ai grijă că geaca și încălțămintea să fie dintr-un material impermeabil, deoarece #impermeabilitate este egală cu siguranța de a nu pătrunde ploaia sau zăpada mai târziu și să-i creeze copilului tău o stare de disconfort sau să ducă la răceală.

Geacă impermeabilă călduroasă copii

Este o geacă care asigură confort termic și menține pielea uscată. Scapă de grija zilelor mohorâte și schimbătoare și echipează-ți copilul corespunzător. Are o umplutură din vatelină pentru confort termic optim. Dacă #respirabilitate ar fi fost următoarea întrebare, atunci trebuie să stai liniștit. Materialul permite evacuarea transpirației și a umezelii.

geaca-impermeabila-calduroasa-schi-100-albastru-copii
Ghete mid cu șiret călduroase impermeabile

Ghetuțe înalte din #colecția de toamnă care asigură confortul purtării și sunt potrivite atât pentru zăpadă cât și pentru zilele răcoroase de toamnă. Blănița îi duce cu gândul pe cei mici la jucăriile lor de pluș, pufoase și călduroase, care le înveselesc nopțile lungi de toamnă.

ghete-mid-cu-siret-calduroase-impermeabile-drumetie-sh100-warm-negru-copii-33-38
Kimono Karate

Daca piticul tău practică și karate ca și al meu, Decathlon este locul unde găsești la #preț accesibil de la kimono, centuri, tibiere, mănuși, proteză de dinți și tot ce se cere pentru a face performanță în acest sport.

kimono-karate-100-alb-copii
Mișcare in aer liber

Profită de acele momente în care vremea este încă blândă și scoate-ți copilul să facă #sport în aer liber. Fie că dați o tură de teren, jucați fotbal sau baschet, sau badminton, nu uita să-ți cumperi și toate accesoriile pentru jocurile preferate. Ce bine sună: o partidă de badminton!

racheta-badminton-br-100-albastru-adulti

Colecție de toamnă pentru părinți

Și părinții trebuie să se îmbrace corespunzător atunci când este #vreme rece. Hainele călduroase și impermeabile de la Decathlon, pe care le găsești și pe ele semnalizate cu eticheta galben-albastru PRIMUL PREȚ TEHNIC, vor face ca plimbările în aer liber să fie mult mai plăcute.

Geacă cu umplutură din vatelină Trekking

Geaca de trekking este călduroasă, pentru toate anotimpurile și asigură un confort la temperaturi între 0°C și 10°C. Face parte din categoria #ecodesign, ceea ce înseamnă că vatelina este din 90% poliester reciclat.

geaca-cu-umplutura-din-vatelina-trekking-la-munte-trek100-0c-bleumarin-dama
Jachetă impermeabilă bărbați

Un tătic cool se cunoaște după hainele pe care le poartă. Fii și tu unul și alege confortul și simplitate, într-o geacă la mare căutare în aceasta perioadă: jachetă lejeră, care lasă pielea să respire și care se adaptează la conformația trupului tău.

jacheta impermeabila preturi mici

Copii, părinți sau bunici, cu toții vă găsiți haine la un preț mic la Decathlon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Drepturi de autor!