Back to school, Back to Decathlon
Back to school, Back to Decathlon

Back to school, Back to Decathlon

Este aproape toamnă. A trecut și vara. Deși a început destul de târziu, la sfârșit de iunie, am avut timp să ne bucurăm din plin și de soare, și de vreme frumoasă. Toamna este anotimpul care îmi amintește de copilărie, de momentul în care ne întorceam la școală. Eram emoționați cu toții și totuși bucuroși să ne reîntâlnim.

Back to school

Ne pregătim să începem un nou an școlar. Pe lângă rechizite și ce mai are nevoie un copil, pentru orele sport are nevoie de un echipament complet. Am ales mereu Decathlon pentru calitatea pieselor de îmbrăcăminte și a obiectelor sportive, dar și pentru că au un preț accesibil. Știu că găsesc în același loc tot ce are nevoie copilul pentru ora de sport, și că nu va avea probleme să nu fie primită în sala de sport, pentru că este echipată necorespunzător.

Back to sport

Ora de sport era ora noastră de recreație. Toți ne doream să facem mișcare, nu alergam după scutiri cum se întâmplă astăzi, părinții ne încurajau să facem sport, iar sportul însemna bucurie. Nu exista copil care să nu aibă trening la ora de sport, altfel nu erai primit. Fetele alegeau handbal sau baschet și băieții, bineînțeles, fotbal. Deviza Decathlon: “ÎNAPOI LA ȘCOALĂ, ÎNAPOI LA SPORT” mi-a adus aminte de copilărie, dar, în același timp, mi-a adus aminte că trebuie să-mi echipez copilul de școală.

Lista de cumpărături

Pentru că mergem punct ochit, punct țintit, avem și o listă pe care o respectăm mereu. Sunt atâtea “ispite” când mergi la Decathlon; mereu pe lângă lista de acasă, plecăm cu multe alte lucruri folositoare de acolo. Școala începe cu mișcare nu doar pentru copii, dar și pentru părinți. Ai nevoie de încălțăminte serioasă pentru drumurile de dus și luat de la școală, să-i duci la cursuri suplimentare sau la un sport de performanță. Părinți: Pe locuri, Fiți gata, Decathlon!

Trening

Îi cumpăr mereu două treninguri mai subțiri, până se face răcoare afară, și alte două pentru vremea rece. Își desfășoară orele de sport și pe terenul de sport și este nevoie de îmbrăcăminte adecvată pentru vremea de afară.

Trening de fete DOMYOS

Folosim acest brand de cel puțin 4 ani și sunt foarte mulțumită. Treningul S500 DOMYOS are un material care nu se scămoșează, respirant, este lucios și trendy, iar la prețul de 29,99 lei, normal că îți permiți să-i iei două. Are două ore de sport pe săptămână, și în unele semestre în zile consecutive. Nu vreau să-mi fac griji că nu se va usca, așa că prefer să am unul de rezervă.

Trening de fete călduros DOMYOS

Când vremea începe să fie răcoroasă și vine și iarna, schimbăm și echipamentul sportiv. Un trening călduros, moale la atingere, este alegerea pentru zilele în care orice ai face, copilul este tot morocănos și îi este frig. La fel ca și cel menționat anterior, și acesta are un material de calitate, se spală frumos și nu se șifonează. Ține de cald, iar de multe ori fetița mea folosește bluza de trening ca pe un hanorac, peste tricoul uniformă.

Încălțăminte sportivă

La fel cum procedez la trening, procedez și la încălțămintea sport. Îi cumpăr două perechi pentru activitățile sportive și nu-mi fac niciodată probleme că și-a stricat încălțămintea de zi cu zi.

Încălțăminte copii NEWFEEL

Deși acum câțiva ani erau doar două modele disponibile pentru fete, în fiecare an am văzut noi modele și culori, așa că i-am încercat pe toți. De la cei corai, la cei negri, fiecare pereche a trecut testul năzdrăvanei mele. Rezistenți și dintr-un material foarte bun, au talpa flexibilă și nu lasă urme.

Încălțăminte copii NEWFEEL material hidrofob

Atunci când ploile își fac resimțită prezența, un material hidrofob este de preferat pentru încălțăminte copii sport. Chiar dacă fac în sala de sport, drumul până acolo este presărat de “bălți atractive”. Am fost cu toții copii și ne-am distrat de minune să mergem prin bălți, după ploaie.

Tricoul pentru educație fizică

Echipamentul nu ar fi complet dacă nu am avea și un tricou potrivit pentru orele de sport. Simplu sau cu imprimeu, acesta trebuie să lase pielea să respire și să fie dintr-un material de calitate.

Acestea fiind spuse, declar deschisă operațiunea de shopping Back to school, back to Decathlon. Primul clopoțel poate să sune, ne-am pregătit temeinic și ne dorim ca fetița noastră să fie la fel de entuziasmată de începerea școlii, ca în fiecare an. Dreptul la mișcare și la școală trebuie să meargă împreună.

Tu ți-ai făcut lista de cumpărături Decathlon?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Drepturi de autor!