Plăcerea de a citi și de a savura ceai
Plăcerea de a citi și de a savura ceai

Plăcerea de a citi și de a savura ceai

Fiecare cititor are două pasiuni: cărți și ceai sau cafea. Dacă inima ne-o putem acoperi cu căldura familiei noastre sau a unui partener, corpul trebuie acoperit cu haine călduroase. Numai că trebuie să acționăm și din interior pentru a primi căldura mult dorită. Natura vine în ajutorul nostru pentru a ne simți bine atât interior cât și exterior. După ce am testat două ceaiuri minunate, pot să vă fac recomandări.

“Coborând din vârf de munte, / Peste ape fără punte, / Iarna sură și bătrână…

Baba iarna intră-n sat… de Otilia Cazimir

Ceaiurile

“Le bon thé et l’amor font passer d’heureux jours.” cum ar zice francezul, numai că eu am înlocuit vinul din zicală, cu ceaiul ?.

În ceea ce mă privește, consum ceaiuri indiferent de anotimp. Găsesc în fiecare anotimp o aromă care să mă binedispună. Aduc și un aport de lichide organismului și mă bucur și de beneficiile plantelor.

Busuiocul – plantă binecuvântată

Mă declar cucerită de ceaiul Mireasmă – busuioc și lămâie. Busuiocul îmi amintește de copilărie, de sărbătoarea Bobotezei, când preotul venea și ne sfințea casele cu apa binecuvântată care era stropită de un mănunchi cu busuioc. Busuiocul verde miroase divin și nu numai că alungă insectele, însă este considerată și o plantă medicament. Folosim busuioc și la prepararea mâncării, și îi dă acesteia o savoare aparte.

Mireasmă într-un plic

Plăcerea de a citi și de a savura ceai

Fares a combinat busuiocul cu cojile de lămâie, frunze de rooibos, ulei esențial de lămâie, coji de lime și cuișoare. Astfel că ceaiul Mireasmă este un răsfăț, cu gust aromat, de băut pe îndelete. Busuiocul românesc parfumat se împletește cu lămâia exotică și proaspătă. Un ceai care îți trezește simțurile și te revigorează. O cană de ceai Mireasmă te pregătește pentru o zi plină.

Cei de la Fares nu l-au înzestrat numai cu aroma lui puternică și binefăcătoare, ci și cu un design elegant care atestă calitatea lui deosebită. Pliculețele sunt ambalate individual și au șnur. Cutia din carton este protejată de un ambalaj suplimentar de plastic, pentru a păstra aroma în interior. Când îl deschizi ești surprins de aroma proaspătă. Ceaiul nu conține arome, coloranți sintetici și aditivi. Este 100% natural.

Tihnă cu mușețel și petale de trandafir

Tihna si carti

Ce ne dorim toți după o zi plină de provocări? Un moment de Tihnă, un moment de introspecție și de relaxare. Fares are și pentru această stare un remediu: flori de mușețel, frunze de rooibos, coji de lime, cuișoare, petale de trandafir, ulei esențial de mandarine. Un ceai parfumat, pentru liniștea trupului și a sufletului, care se recomandă a fi consumat seara.

Mușețelul, o plantă cu proprietăți medicinale foarte cunoscute, este combinat cu delicatele petale de trandafir, pentru o stare de armonie. Aspectul elegant al cutiei este combinat cu delicatețea trandafirilor și prospețimea florilor de mușețel. Și această cutie are un ambalaj de plastic exterior, care o protejează și îi păstrează aroma în interior. Pliculețele au șnur și sunt ambalate individual, pentru a-ți oferi o surpriză înmiresmată când îl deschizi.

Din experiență vă spun că mie nu mi-a dat somnolență, ci doar m-a liniștit și mi-a dat o stare de pace interioară. Multe persoane spun că le-a indus și somnul, așa că, dacă ai probleme cu insomnia, poți să-l încerci. Infuzia este 100% naturală. Nu conține arome, coloranți sintetici sau aditivi.

Cană cu pereți dubli

  • Cana cu pereti dubli 2
  • Cană cu pereți dubli

Orice pasionat de ceaiuri știe că este foarte important în ce îți bei ceaiul. Eu am descoperit cana cu pereți dubli. Este o cană care menține ceaiul cald la interior, iar la exterior mâinile îți sunt protejate. Urăsc să-mi ardă cana mâinile, și de aceea sunt foarte fericită de această achiziție. Putem vorbi și de aspectul acesteia care este foarte elegant, și care păstrează aroma ceaiului și a cafelei în interior pentru mai multă vreme. O folosesc și pentru cappuccino sau latte macchiato. Dacă îți place să-ți prepari ceaiul într-un ceainic, îți poți cumpăra unul în ton cu cana.

Seturile de căni și ceainic sunt un cadou ideal în această perioadă.

Cărți la Cărturești.ro

Cărturești.ro este o librărie, cu tot ce înseamnă aceasta. Aici găsești orice: de la cele mai recente traduceri la ediții rare de carte, de la jocurile îndrăgite ale copilăriei la cele mai trăsnite jucării, de la hârtie pentru acuarelă la plannere minuțioase, de la porțelanuri fine la French Press, de la film clasic, la documentare, de la CD, la vinyl – peste 300.000 de produse așteaptă să fie alese. De asemenea, poți găsi și o selecție de ceaiuri și cafea.

Lapte auriu – Turmeric Latte Mix

Plăcerea de a citi și de a savura ceai

Dacă nu-ți place ceaiul însă adori laptele, renunță la obișnuita ciocolată caldă și încearcă ceva mai intens. Turmeric Latte mix este o combinație de arome dulci, amărui, astringente și iuți. Bucură-te de o băutură colorată, complexă și hrănitoare, care îți va surprinde simțurile și îți va da poftă de viață.

Turmeric Latte Mix contribuie la:

  • Menținerea unui nivel optim de energie și vitalitate
  • Susținerea sistemului imunitar
  • Îmbunătățirea funcționării sistemului digestiv, a ficatului, a vezicii biliare
  • Îmbunătățirea acțiunii antiinflamatoare
  • Detoxifierea organismului

Pentru mai multe mixuri și arome, intră pe https://viataverdeviu.ro/golden-flavours și alege băutura ta preferată.

One comment

  1. Pingback: Idei de cadouri de Crăciun – Ce cadouri alegi pentru cei dragi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Drepturi de autor!