Idei de cadouri de Crăciun – Editura Diana
Idei de cadouri de Crăciun – Editura Diana

Idei de cadouri de Crăciun – Editura Diana

Nu s-au terminat bine cumpărăturile de Black Friday, că acum ne pregătim de Luna Cadourilor, decembrie. Nu știm dacă Moșul a primit toate scrisorile, date fiind condițiile speciale de zbor, însă are spiriduși peste tot și aceștia îl ajută să îndeplinească dorințele celor mai cuminți copii. Editura Diana vine în sprijinul Moșului cu promoții pentru toate bugetele, pentru a face o bucurie celor mici care au dat dovadă de curaj anul acesta, organizând un Târg educațional de Crăciun cu multe promoții.

Joc educativ – Hrănește cățelul

  • Joc educativ - Hrănește cățelul
  • Joc educativ - Hrănește cățelul
  • Joc educativ - Hrănește cățelul

Pentru cei care i-au cerut Moșului un animăluț de companie, acest joc îi învață ce este responsabilitatea. Este un joc amuzant, atât pentru serile petrecute alături de părinți, dar și pentru după-amiezile petrecute cu prietenii de joacă. Jocul este unul de concentrare și atenție la detalii. 30 de cățeluși încearcă să le cucerească atenția și grija copiilor. Cel care descoperă cel mai repede culorile și hrănește cei mai mulți cățeluși, va ieși învingător. Se poate juca în 2 sau 4 persoane.

Covorașul timpului

Idei de cadouri de Crăciun - Editura Diana

Un covoraș magic, ca cel al lui Aladin, care poate fi folosit atât pe podea cât și pus pe perete. Conține 2 zaruri haioase, gonflabile care indică ora, 2 care indică minutele, 2 carduri care indică timpul de start, 2 carduri care indică timpul de finalizare, 16 carduri cu activități despre ceas. Un joc interesant și amuzant, care îi va învăța pe micuți cât este ceasul. Încercăm cu toții să facem învățarea ceasului cât mai ușoară, așa că această metodă prin joc este binevenită.

Set de construcție motorizat – Wacky Wigglers

Idei de cadouri de Crăciun - Editura Diana

Dacă ai un micuț pasionat de construcții, cu acest joc îi vei cuceri toată atenția. Un joc haios care trebuie construit cu dinții. Imaginația și creativitatea copilului tău sunt atent antrenate, iar pentru îndemânare și logică, îl poți îndruma și tu. Își poate învinge fricile pentru monștrii, prin crearea unei figurine prietenoase și haioase. Frica de întuneric dispare când ochii acestei creaturi luminează în diferite culori. Setul conține: 130 de rotițe colorate și accesorii (dinți, ochi și acumulator). Vârstă recomandată 5+.

Spumă de modelat reflectorizantă – 8 culori

Idei de cadouri de Crăciun - Editura Diana

Toți copiii iubesc să modeleze plastilină. Pentru a scăpa de micile fragmente de plastilină și pentru a dezvolta percepția senzorială a copilului tău, oferă-i o spumă modelatoare care nu necesită o preparare în prealabil, care nu se usucă și care poate fi folosită direct din cutie. Culorile sunt reflectorizante, iar textura spumei modelatoare dezvoltă abilitățile motorii.

Jucării de pluș

jucrie din plu celu gri 16 cm 13181 2 1588672313

Dacă ai un copil care adoră plușurile, alege unul sau mai multe plușuri care să-i decoreze atât camera, cât și să-i trezească dragostea pentru animale. Alege favoriții dintr-o listă de plușuri haioase și pufoase de la Editura Diana. Cu siguranță copilul tău va aprecia cadoul și își va îngriji cu drag animăluțul.

2 Comments

  1. Pingback: Moș Crăciun cumpără cadouri pentru copii de la Decathlon

  2. Pingback: Zile de poveste cu Editura Diana – Dusă cu cartea 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Drepturi de autor!