Zile de poveste cu Editura Diana
Zile de poveste cu Editura Diana

Zile de poveste cu Editura Diana

Editura Diana – Locul unde copilul tău își dezvoltă creativitatea

Creează copiilor tăi câteva zile de poveste cu Editura Diana. Date fiind condițiile actuale, copiii vor avea aproape o lună vacanță. Motiv de bucurie pentru ei, motiv de stres pentru părinți. Unde mai pui că și locurile de joacă se vor închide, așa că este o adevărată provocare cum să-i faci pe cei mici să nu se plictisească. Pe lângă auxiliarele recomandate la școală sau la grădiniță, trebuie să le captăm atenția și cu alte jocuri interactive si jocuri educative.

Teatru la tine acasă

scufita-rosie-teatrul-de-papusi-cu-siluete

Dacă teatrele sunt închise, poți avea unul la tine acasă. Scufița Roșie, Ursul păcălit de vulpe, Ridichea uriașă și multe alte povești frumoase, pot lua viață în Teatrul de păpuși cu siluete. Cu montajul lui te poate ajuta și cel mic, deoarece fiecare cutie vine cu tot ce ai nevoie. În plus primește și o șapcă, un CD audio și o carte pentru teatru. Creează atmosfera de basm, iar cei mici o vor aprecia. Invită-i și pe ei să participe activ și vei vedea cum în timp vor deveni mici actori.

Cutia se transformă rapid într-o scenă de teatru tridimensională (465*405*410mm), cu personaje tip siluetă, ușor de manevrat cu ajutorul tijelor din lemn; prezentându-se sub forma unei cutii plate, ușor de depozitat după utilizare.

Jocurile Logico

Fie că vrei să învețe ceasul și să aprofundeze noțiunea de timp sau anotimpurile, Pachetele educaționale Logico le vor stimula logica, creativitatea, dar și motricitatea.

Brainbox – Istoria Lumii

  • brainbox-istoria lumii
  • brainbox-istoria lumii

Cu toții știm cât de importantă este cultura generală. Istoria lumii este atât de captivantă, încât cei mici vor învață repede foarte multe lucruri. Jocul Brainbox – Istoria Lumii este conceput pentru a fi jucat în familie. El îmbunătățește spiritul de observație și capacitatea de memorare, precum și cunoștințele despre evenimentele marcante din istoria lumii. Cartonașele prezintă evenimente sau persoane care au marcat lumea în care trăim, de la Epoca de Piatră, la Renaștere și până la Stația Spațială Internațională.

Designer de gentuțe

  • creeaza-ti-propria-gentuta-cu-ac-din-plastic-si-ata-din-bumbac
  • creeaza-ti-propria-gentuta-cu-ac-din-plastic-si-ata-din-bumbac

Toate fetițele preferă să-și confecționeze brățări, cercei și coliere, însă ca imaginea fetiței cochete să fie completă, are nevoie de o gentuță pe care și-o poate confecționa singură. Jocul Creează-ți propria gentuță ajută la coordonarea ochi-mână și la dexteritate. Setul conține: 1 bucată de material din bumbac, 5 fire de lână colorată, 1 ac din plastic, ață albă și ghid de instrucțiuni.

Fețe amuzante

Joc magnetic educativ - Fețe amuzante

Trăim într-o perioadă în care amuzamentul joacă un rol important pentru a trece cu bine prin vremurile grele. Învață-ți copilul să facă haz de necaz printr-un joculeț foarte amuzant. Schimbă povestea sau creează una amuzantă cu ajutorul unui Joc magnetic educativ cu personaje și fețe amuzante.

2 Comments

  1. Pingback: Experimente cu săpun - Dusa cu cartea - 2021

  2. Pingback: Jocul Logico pentru o vacanță reușită - Dusă cu cartea 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Drepturi de autor!