În căutarea lui Țup
În căutarea lui Țup

În căutarea lui Țup

Pe lângă faptul că este foarte pasionată de citit, ca și mine, fetița mea este foarte activă. Practică și karate, așa că mișcarea pentru ea este foarte importantă. Îi place foarte mult să meargă în drumeții prin pădure sau să facă mici activități de escaladare. Anul trecut și-a dorit foarte mult să meargă într-o tabără de cercetași pentru a învăța cum să se descurce singură în cele mai ciudate condiții.

Să dobândești titlul de cercetaș nu este lucru ușor, așa că, după ce au învățat cum să-și facă o busolă din elemente naturale din pădure, cum să facă focul și cum să acorde primul ajutor unei persoane rănite, au urmat testele de rezistență fizică, dar și cele de control al sănătății psihice. Copiii trebuie să învețe că activitățile în aer liber au multe beneficii în comparație cu timpul petrecut pe telefoanele mobile, console sau alte device-uri si se găsesc numeroase jucării exterior copii interesante.

Joc de perspicacitate

Când li s-a lansat provocarea să-l găsească pe Țup, un iepuraș foarte drăgălaș din camping, care avea obiceiul să scape foarte ușor din locul unde copiii îi amenajaseră o căsuță și o grădină pe cinste, cu toții s-au întrecut în metode de a-l repera pe Țup. Fetița mea primise de ziua ei un binoclu de la bunici, deoarece este pasionată să descopere păsărelele când mergem în parc sau să vadă până unde poate urca veverița cea fricoasă. Era un binoclu de plastic, nu foarte calitativ și de o claritate joasă.

În căutarea lui Țup a folosit binoclul din dotare, însă nu a reușit să-l vadă prea clar de departe. A fost premiată totuși pentru priceperea ei, pentru spiritul ei de cercetaș autentic și pentru perseverență.

Jocuri noi, activități noi

Această tabără a fost o experiență foarte frumoasă și folositoare pentru ea, și i-a trezit o altă pasiune: cum să observe tot ce mișcă. Trebuie să ai simțuri foarte dezvoltate în natură, așa că a învățat cum să observe insectele și șopârlele, cum să găsească păsările, și cel mai important a învățat cum să nu-i mai fie frică de noapte.

Observarea stelelor și a numelor constelațiilor s-a dovedit a fi foarte folositoare. Așteaptă noaptea să poată vedea Luceafărul, Carul mic și Carul mare. A început să iubească astronomia și chiar să caute cât mai multe informații.

Telescop sau binoclu?

Pentru că suntem genul acela de părinți care încurajează pasiunile copilului, ne-am întrebat dacă ar fi bun un telescop, însă l-ar fi putut folosi la activități reduse. Unde mai pui că au o lungime și o greutate considerabilă, lucru greu de manevrat pentru un copil de 9 ani.

Am căutat un binoclu copii special pentru activitățile în natură, cel care poate depista și cele mai mici insecte, dar și stelele de pe cer. Un binoclu care să-ți aducă peisajele care te lasă fără grai mult mai aproape, fără a folosi zoom-ul neclar al telefonului mobil. De asemenea, un binoclu nu trebuie să le rănească ochișorii, așa că este foarte important să fie unul de calitate.

Binocu-copii

Binoclu-copii.ro este locul de unde pot fi achiziționate binocluri pentru copii fabricate din cele mai bune materiale. Binoclurile sunt mici, ușoare, oferă cel mai bun zoom la cea mai înaltă calitate, garanție pe viață și rambursarea banilor în 30 de zile. Sunt perfecte ca și jucării copii 3 ani +.

Pe Binoclu-copii.ro găsești cele mai interesante și calitative binocluri pentru copii care previn rănirea accidentală a ochilor, oferă cel mai bun zoom la cea mai înaltă calitate vizuală. Fiecare pachet conține mai multe obiecte utile îngrijirii și utilizării binoclului. În plus ai culori variate, atât pentru fetițe cât și pentru băieți sau culori neutre. Sunt excelente cadouri pentru copii.

În căutarea lui Țup

Un copil fericit este acela care găsește situații inedite pentru a se juca, își creează un univers al lui plin de mister și reușește să-și facă cât mai mulți prieteni. Încurajează-l pentru a fi activ și găsește-ți timp să vă jucați împreună.

Leave a Reply

Drepturi de autor!