Ce te faci cu un blogger copiator?
Ce te faci cu un blogger copiator?

Ce te faci cu un blogger copiator?

Haideti sa o facem cunoscuta pe dna/dra Apostol Cristina care detine blogul Vorbe pentru suflet. Avand in vedere ca si-a dorit foarte mult sa fie cunoscuta, a copiat o recenzie de-a mea, cu multaaa nerusinare. Hai ca te inspiri, dar nu copiezi fraze intregi “la virgula”. Si nu este vorba despre citatele din carte pe care le-a ales exact ca si mine, ci de frazele din recenzia mea. Probabil ca la scoala ar fi luat nota 1 pentru copiere.

Este vorba despre volumul 2 al cartii Menage – Orgasm. Dra/Dna in cauza spune ca a luat de pe Booknation, insa ori nu stiu eu unde sa caut, ori minte, pentru ca nu am gasit. Nu as fi aflat daca autoarea cartii, Mira, nu si-ar promova recenziile pe pagina personala a cartii. Asa am vazut si eu cum unora le este lene sa faca “ceea ce fac cu pasiune” sau zic doar.

Pentru ca timpul meu este foarte pretios si am multe proiecte la activ, v-am facut un print screen la recenzia dnei/drei, si va invit sa va faceti o idee despre cat de profesionista este aceasta persoana care isi propune :

“Îmi propun ca aici să se reflecte ideile mele de suflet, implicând diferite teme. Voi face trimitere la diferiți autori, locuri și evenimente care au avut impact asupra modului meu de a vedea viața. Voi încerca să-mi păstrez originalitatea prin a utiliza în totalitate gândurile mele și folosirea citatelor din cărțile care le-am lecturat personal și de asemenea de a scrie despre cele mai actuale teme cu care ne ciocnim zi de zi. Și sper cu stupoare să vă încânt cu fiecare articol postat, deoarece susțin ”viciul scrisului”!” adica sa copieze de pe alte bloguri.

Mentionez ca postarea mea este din data de 20.10.2020, iar dna/dra a postat-o acum 16h. Asa ca o rog public, sa stearga postarea si sa citeasca din nou cartea. Ma gandesc ca nu a retinut suficient din moment ce si-a ales sa o copieze de la mine.

Avand in vedere ca dna/dra nu stie ce inseamna originalitate, creativitate, o invit sa participe si ea la SuperBlog. Acolo o sa ai parte de multa adrenalina si vei vedea ca persoanele ca tine, copiatorii fara inspiratie, obtin cele mai mici note.

Ce te faci cu un blogger copiator
Ce te faci cu un blogger copiator
1 1
2 1
3 1

L.E. Chiar daca ai mai schimbat cateva fraze in recenzia ta, dupa ce te-am rugat frumos si inca ai neobrazarea sa lasi nemodificat, am lasat acest articol, ca “fanii tai” sa vada ce poti face.

Urat din partea ta sa primesti carti gratis spre recenzie si tu sa onorezi astfel autorul!

Update: Chiar daca pagina catre recenzia la volumul II nu mai este pe site-ul ei, google tine minte tot: ramane in cache.

Apostol Cristina Ce-te-faci-cu-un-blogger-copiator

One comment

  1. Pingback: Ce Am învățat Despre Mine Din Blogging? - Lady In Black

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Drepturi de autor!