Menage…Vol 2 Orgasm | Mira
Menage…Vol 2 Orgasm | Mira

Menage…Vol 2 Orgasm | Mira

Deoarece primul volum ne-a lăsat în suspans, Mira a publicat și Menage Vol 2 Orgasm. În plus, găsiți volumul I cu o copertă mai erotică.

Menage Vol.1: Pasiune - Mira
Menage Vol.2: Orgasm - Mira

După ce bărbații de care fusese îndrăgostită nu i-au respectat dorința din noaptea nunții, Isabell a hotărât că trebuie să renunțe la viața pe care o dusese alături de ei și s-a întors în casa părintească. Nu le-a mai răspuns nici la mesaje (pe care le ștergea fără a le citi) și nici la telefoanele insistente. Selim și Onur încercau să obțină o șansă pentru a-și cere iertare având în vedere comportamentul lor din noaptea fatidică.

Ocazia s-a ivit odată cu oficierea relației celei mai bune prietene a lui Isabell, Cristina. Aceasta a anunțat-o că se logodește și că ar fi onorată dacă Isabell și-ar arăta talentul ei de a încânta urechile invitaților cu acorduri de Chopin interpretate la pian. Nu putea să-și refuze cea mai bună prietenă, așa că destinul ei urma să se schimbe pentru a doua oară datorită Cristinei.

Deoarece invitații au fost încântați de prestația lui Isabell, aceasta a fost copleșită de toată atenția și bucuria lor. Când se pregătea să-și facă ieșirea, o bătrânică distinsă a rugat-o să-i cânte a doua zi la aniversarea ei. Văzându-i povara anilor, dar și dorința arzătoare de a o avea ca invitată specială, Isabell a cedat, spre bucuria lui Onur care stătuse în umbră pe toată durata evenimentului. Acesta a reușit s-o conducă pe Isabell la un hotel, după ce avusese parte de multe peripeții cu un taximetrist, și să-i ceară scuze pentru cele petrecute în “noaptea nunții”.

Au urmat câteva zile de vizite prin Istanbul, vizitarea celor mai importante puncte de atracție, dar și de gusturi și arome turcești. Pentru că nu a putut ține prea mult timp secretul apariției lui Isabell, Onur l-a anunțat și pe Selim, și au pus la cale un plan de a o convinge pe Isabell să le mai dea o șansă.

Am ales să plec cu amândoi la munte și nu pot să regret decizia pe care am luat-o. A fost clar una dintre cele mai frumoase vacanțe pe care le-am putut petrece alături de ei și pe care cu siguranță nu o voi uita niciodată. Dragostea pentru Onur și Selim a crescut în acele zile în mine cât toate cele trei săptămâni petrecute în camera noastră de hotel în care ne-am cunoscut intim.

Totul a decurs bine până când Isabell și-a dat seama că trauma din noaptea nunții este greu de uitat și că niciodată nu-i va mai putea accepta în pat pe niciunul din ei.

Stăteam toți trei în genunchi îmbrățișați pe podeaua caldă, fără ca vreunul din noi să spună ceva. I-am privit pe rând și mi-am dat seama că după acea experiență neplăcută din noaptea nunții, eu nu voi mai fi la fel niciodată și cuvintele mi-au ieșit grăbite printre buze: ,,Selim, Onur… m-ați distrus!”.

Isabell s-a întors din nou la părinți, revenind cu ocazia pregătirii nunții prietenei sale. Pentru a-i mulțumi și pe cei doi bărbați iubiți, dar și pe prietena ei, Isabell își împărțea atenția între pregătirile pentru nuntă și dragostea celor doi. A avut parte de o surpriză nu foarte plăcută când prietena ei i-a pus într-un pahar de șampanie un drog “Passion” care îi accentua dorințele sexuale, iar astfel frica de a fi cu cei doi bărbați iubiți a fost depășită.

Viața amoroasă alături de Onur și Selim, o lăsa fără puteri pe Isabell. Prietena ei observa schimbările însă nu mai putea face nimic. Isabell avea de respectat un contract cu cei doi, și dacă și-ar fi impus părerea ar fi avut de suferit.

Îmi era dor de zilele în care stăteam de vorbă doar noi două pe terasă, fumând din narghileaua cu aromă de măr verde și servind cafea la ibric. După noaptea nunții în care ei au avut-o, după cum mi-a povestit, cred că Isabell s-a schimbat complet și nu va mai fi la fel niciodată!

Chiar dacă lucrurile mergeau bine în acest triunghi amoros, pasiunea jocului alături de Selim, a dus la schimbarea regulilor din contract și Onur s-a înfuriat foarte tare. După ce le-a aruncat vorbe de ocară atât Isabellei cât și lui Selim pentru că a fost trădat, cei doi bărbați s-au luat la bătaie spre îngrijorarea lui Isabell care nu știa cum să-i despartă. La fel ca și eroinele din filme care-și pun viața în pericol pentru bărbații iubiți, Isabell a găsit o foarfecă și a încercat să-și facă rău. Văzând ce urmează să facă, atât Selim cât și Onur au împiedicat-o să-și ducă gândul la bun sfârșit.

Lucrurile s-au răcit, și cei doi parteneri, atât în afaceri, cât și la iubirea lui Isabell, au încetat să mai comunice. Pentru că “femeia te ridică, femeia te coboară” Isabell a reușit să-i reunească într-un joc erotic, care să-i facă să funcționeze ca la început.

Isabell se hotărâse să-și cumpere un apartament în Istanbul, și cei doi au fost foarte fericiți. Atât ei cât și Cristina au însoțit-o pe aceasta în căutarea apartamentului de vis. Banii pentru amenajare nu au fost suficienți, așa că Isabell a fost nevoită să accepte ajutorul lui Onur, deși se împotrivise timp îndelungat.

Sfârșitul volumului are loc o dată cu un vernisaj la care Isabell reușește să stârnească pasiunea tuturor bărbaților și mai ales gelozia bărbaților ei care o scot din încăpere. După o noapte pasională, Isabell le cere “o pauză” celor doi iubiți.

Avem nevoie toți trei de o pauză, momentan anulez contractul nostru. Sunteți liberi să faceți de acum ce vreți!

Oare Isabell le pune la încercare iubirea celor doi sau nu mai poate face față cerințelor contractuale? Rămâne să vedem în următorul volum, pe care Mira ni-l pregătește și pe care îl așteptăm cu nerăbdare la fel ca și Menage Vol 2 Orgasm.

Cumpără online

7 Comments

  1. Pingback: Recenzie Menage ... Vol. 1 Pasiune de Mira – Dusă cu cartea

  2. Pingback: Ce te faci cu un blogger copiator? – Dusă cu cartea

  3. Pingback: Fifty Shades of Grey | E.L. James – Dusă cu cartea

  4. Pingback: Interviu cu Mira, autoarea cărții Menage | Partea I - Dusa cu cartea

  5. Pingback: Interviu cu Mira autoarea cărții Menage | Partea a II- a - Dusa cu cartea

  6. Pingback: Menage Vol 3 Totul este permis - Dusă cu cartea

  7. Pingback: Inteligenta erotica - Esther Perel - Dusă cu cartea 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Drepturi de autor!