Inteligenta erotica | Esther Perel
Inteligenta erotica | Esther Perel

Inteligenta erotica | Esther Perel

Esther Perel este un terapeut de cuplu si de familie foarte cunoscut care se dedica, de peste treizeci de ani, ajutorarii si salvarii cuplurilor care se confrunta cu probleme in viata intima si nu mai gasesc pasiunea.
La prima vedere a titlului ai impresia ca este o carte care are legatura cu tehnicile Kamasutra, ceea ce este total eronat. Autoarea incearca sa afle cele mai intime probleme ale cuplurilor si sa-i ajute sa se descopere din nou.
Teoriile abordate de ea au aratat ca multe din probleme cuplurilor vin din copilaria acestora. Dupa aflarea blocajelor, aceasta stabileste un plan care ii va ajuta pe cei doi sa depaseasca aceasta stare de incordare si sa dea frau liber emotiilor si implicit pasiunii.
Invata cum sa-ti stapanesti emotiile si cum sa actionezi pentru a primi ceea ce simti ca ai nevoie.
“Inteligenta erotica aspira sa va angajeze intr-o discutie sincera, clara si provocatoare. Va incurajeaza sa fiti curiosi, sa spuneti ceea ce este nerostit si sa nu va temeti sa puneti sub semnul intrebarii corectitudinea sexuala si afectiva. Lasand usile deschise spre viata erotica si viata de familie, va invit sa punem accent pe sex.”
“Catusele casniciei sunt atat de grele, incat e nevoie de doi sa le care, uneori trei.
Alexandre Dumas”
Problemele care apar in viata unui cuplu duc uneori la disparitia dorintei sexuale, in urma nasterii unui copil sau cand este vorba de rutina, plictiseala si infidelitate.
Dragostea sigura si confortabila poate intra in conflict cu pasiunea, iar viata sexuala trebuie abordata intr-un mod mult mai complex decat ne inchipuiam.
 
 

O poti cumpara dand click pe unul din siteurile de mai jos!

Inteligenta erotica - Esther Perel

3 comentarii

  1. Pingback:Recenzie Trei femei de Lisa Taddeo – Dusă cu cartea

  2. Pingback:Interviu cu Mira autoarea cărții Menage | Partea a II- a - Dusa cu cartea

  3. Pingback:Idei de cadouri pentru Valentines Day

Lasă un răspuns

Drepturi de autor!

%d blogeri au apreciat: