Inteligența erotică | Esther Perel
Inteligența erotică | Esther Perel

Inteligența erotică | Esther Perel

Esther Perel este un terapeut de cuplu și de familie foarte cunoscut care se dedică, de peste treizeci de ani, ajutorării și salvării cuplurilor care se confruntă cu probleme în viața intimă și nu mai găsesc pasiunea. La prima vedere a titlului – Inteligența erotică – ai impresia că este o carte care are legătură cu tehnicile Kamasutra, ceea ce este total eronat. Autoarea încearcă să afle cele mai intime probleme ale cuplurilor și să-i ajute să se descopere din nou.

Teoriile abordate de ea au arătat că multe din probleme cuplurilor vin din copilăria acestora. După aflarea blocajelor, aceasta stabilește un plan care îi va ajuta pe cei doi să depășească această stare de încordare și să dea frâu liber emoțiilor și implicit pasiunii. Învață din cartea Inteligența erotică cum să-ți stăpânești emoțiile și cum să acționezi pentru a primi ceea ce simți că ai nevoie.

Inteligența erotică aspiră să vă angajeze într-o discuție sinceră, clară și provocatoare. Vă încurajează să fiți curioși, să spuneți ceea ce este nerostit și să nu vă temeți să puneți sub semnul întrebării corectitudinea sexuală și afectivă. Lăsând ușile deschise spre viața erotică și viața de familie, vă invit să punem accent pe sex.

Cătușele căsniciei sunt atât de grele, încât e nevoie de doi să le care, uneori trei.

Alexandre Dumas

Problemele care apar în viața unui cuplu duc uneori la dispariția dorinței sexuale, în urma nașterii unui copil sau când este vorba de rutină, plictiseală și infidelitate. Dragostea sigură și confortabilă poate intra în conflict cu pasiunea, iar viața sexuală trebuie abordată într-un mod mult mai complex decât ne închipuiam.

Cumpara cartea Inteligența erotică

Inteligenta erotica - Esther Perel
Inteligenta erotica – Esther Perel

3 Comments

  1. Pingback: Recenzie Trei femei de Lisa Taddeo – Dusă cu cartea

  2. Pingback: Interviu cu Mira autoarea cărții Menage | Partea a II- a - Dusa cu cartea

  3. Pingback: Idei de cadouri pentru Valentines Day

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Drepturi de autor!