Menage … Vol. 1 Pasiune | Mira
Menage … Vol. 1 Pasiune | Mira

Menage … Vol. 1 Pasiune | Mira

Menage este primul roman erotic românesc pe care îl citesc. Citisem ceva din literatura de specialitate “Cincizeci de umbre ale lui Grey” – recenzie aici. Însă așa cum am spus-o de fiecare dată, fiecare cititor este diferit și încerc mereu să pun diverse subiecte pe blogul meu de carte. Așa că am început această provocare și sper să fie persoane care să se regăsească în această carte, sau să le placă acest gen de literatură erotică.

Sexualitatea a fost un subiect care i-a îndemnat la cercetare chiar și pe cei mai mari psihanaliști precum Freud sau Jung. Psihoza sau doar acțiunea care are loc în inconștient, sexualitatea este cea care ne reprezintă ca individ. Nu toți cei care sunt foarte deschiși la nou din punct de vedere sexual au avut parte de traume în copilărie, ci este vorba doar de preferințe și de dorințe.

Acțiunea se petrece în Istanbul, iar prin prezentarea orașului și a locurilor de atracție, dar și a culturii culinare, cititorul este invitat să-și dea frâu liber imaginației alături de un ceai și de baclavalele turcești.

Isabell este un personaj bine construit, care a avut parte de o educație aleasă încă din anii copilăriei. Părinții ei avocați, desi puțin prezenți în viața ei de zi cu zi, i-au asigurat tot ceea ce a avut nevoie atât material, cât și educațional. Sfaturile mamei sunt preluate uneori de bunica ei care, cu tact, îi explică cum să se comporte atât ca fetiță, cât și ca femeie.

Prietenia lui Isabell cu Cristina începe din primele ore de balet și se menține pe perioada adolescenței și a maturității. Deși total diferite și cu o diferență de doar doi ani între ele, cele două își împărtășesc marile secrete și cele mai ascunse dorințe.

Viața liniștită a Isabellei, care alesese să studieze la Conservator din pasiunea ei pentru Chopin, este total bulversată în momentul în care este anunțată că prietena ei cea mai bună are un accident de mașină și că va trebui, pe o perioada de trei săptămâni, să-i ia locul în funcția ei de secretară.

Desi trecută de vârsta majoratului, Isabell reușise să-și păstreze virginitatea și să i-o dăruiască unui bărbat care o va iubi și o va respecta, așa cum o sfătuise bunica ei.

Nu uita sfatul meu, copilă! Oricare ar fi acel cavaler de care te-ai îndrăgostit fă-l să merite virginitatea ta și nu-l lăsa să te folosească ca pe o cârpă!

Intrând în lumea Cristinei află că aceasta face parte dintr-un grup select și că relațiile intime au loc în baza unui contract de confidențialitate. Deși la început nu i se pare o idee interesantă, părerea lui Isabell se schimbă în momentul în care se îndrăgostește la prima vedere nu de unul, ci de ambii șefi ai Cristinei.

Fiind văzută ca un fruct oprit, Selim și Onur, o vor în aceeași măsură pe virgina Isabell. Doar că pentru a o avea, aceasta trebuie să facă acel contract obligatoriu impus de club. Fiind o bună cunoscătoare a acestei lumi și urmând ca pe viitor să devină avocat, Cristina o ajută pe Isabell să facă un contract care să merite virginitatea ei. Pentru că nu reușește să aleagă doar unul din bărbați, Isabell face un singur contract prin care va avea relații atât cu Onur, cât și cu Selim.

Nu cred că m-am gândit vreodată la o astfel de idee, dar acum mi se părea perfectă. Da, cu siguranță asta îmi doream, cel puțin pentru moment!

Vor dori cei doi bărbați experimentați să respecte în totalitate contractul Isabellei?

Ea are ceva special, ceva ce cu siguranță toate celelalte nu au avut. Deși am avut destule femei frumoase și senzuale. (…) Nu cred să fi dorit vreodată o femeie atât de mult și să nu o pot avea!

Onur

… gândul mi-a fost doar la ea încă din prima clipă când am văzut-o în ușa apartamentului Cristinei. A fost clar o atracție pe care nu cred să o mai fi simțit vreodată cu nicio altă femeie.

Selim

În cazul în care ești foarte prins în acțiunea romanului Menage Vol. 1 și ți se pare că nu ai aflat tot ce voiai, te anunț că așa am rămas și eu, însă aflăm mai multe în al doilea volum: Menage…Vol.2 Orgasm.

Acest articol conține butoane și link-uri către librării online. Am încercat să găsesc cel mai bun preț pentru cărțile recomandate pentru a vă da posibilitatea să vă alegeți cât mai multe cărți. Plasând o comandă prin accesarea link-urilor de pe blog, mă ajutați să continui să vă prezint recenzii la cărți de top, cărți bestseller sau cărți care m-au impresionat și vreau să le aduc în atenția voastră. Plasarea comenzii nu modifică prețul produselor.

Cumpără online

12 Comments

 1. Pingback: Concurs!!! Puteti castiga cartea Menage... scrisa de Mira

 2. Pingback: Concurs Menage Volum 2 Orgasm – Dusă cu cartea

 3. Pingback: Recenzie Menage Vol.2 Orgasm de Mira – Dusă cu cartea

 4. Pingback: Fifty Shades of Grey | E.L. James – Dusă cu cartea

 5. Pingback: Interviu cu Mira, autoarea cărții Menage | Partea I - Dusa cu cartea

 6. Pingback: Interviu cu Mira autoarea cărții Menage | Partea a II- a - Dusa cu cartea

 7. Pingback: Recenzie Trei femei | Lisa Taddeo – Dusă cu cartea

 8. Pingback: Inteligenta erotica - Esther Perel – Dusă cu cartea 2020

 9. Pingback: Menage Vol 3 Totul este permis - Dusă cu cartea

 10. Pingback: Interviu cu Mira, autoarea cărții Menage | Partea I - Dusa cu cartea

 11. Pingback: Interviu cu Mira autoarea cărții Menage | Partea a II- a - Dusa cu cartea 2021

 12. Pingback: Cele mai citite recenzii cărți 2022 pe Dusă cu cartea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Drepturi de autor!