Menage… Vol 3 Totul este permis | Mira
Menage… Vol 3 Totul este permis | Mira

Menage… Vol 3 Totul este permis | Mira

Cuprins

Dacă ați citit deja Menage volumul 1 și 2, atunci ați așteptat să aflați ce se întâmplă în continuare. În Menage Vol 3 Totul este permis se pare că Isabell nu a putut sta prea mult timp fără iubiții ei și a încheiat un nou contract. Un contract pe care aceasta nu l-a analizat foarte bine și cuprinde reguli noi. Deoarece Isabell a aprins o pasiune care nu putea fi egalată de altcineva, atât Onur, cât și Selim așteptau ca ea să dea frâu pasiunii și să le ofere și alte experiențe.

Așa cum ne-am obișnuit, prietena lui Isabell, Cristina, nu se poate împăca cu ideea că Isabell aparține doar acestor bărbați și o îndeamnă pe aceasta să nu respecte contractul. Cristina și l-a dorit mereu pe Selim, cu Onur avusese în trecut un scurt contract la clubul lor select, însă Selim era de neatins. Simțind că este momentul în care acesta ar fi cedat și ar fi obținut ce își dorea, Cristina îi spune acestuia că ea îi poate dezvălui secretul prin care Isabell ar putea respecta dorințele lor.

Isabell, bărbații sunt vânători încă de când se nasc. Tu ai fost pentru ei ca o căprioară pe care au făcut tot posibilul să o aibă. Te-am avertizat încă de la început! Doar contractul tău i-a ținut atât de mult după fusta ta.

Cu toate că îi face scene de gelozie proaspătului ei soț, Cristina îl înșală pe acesta cu Selim, iar mai târziu îi va avea pe amândoi. Probabil că titlul volumului 3 poartă un nume caracteristic personalității Cristinei: Totul este permis. Îmi amintesc de celebrul citat: “În dragoste și în război totul este permis.” Nu știm cum va reacționa Isabell atunci când va afla. Pentru aceste detalii vă las pe voi să descoperiți pe parcursul romanului.

Cu ocaziei zilei aniversare a celor doi, Onur și Selim, Isabell le face o surpriză cu ajutorul Cristinei. Aceștia își serbau ziua de naștere în zile consecutive, așa că Isabell a încercat să fie prezentă la cumpăna dintre zile și să-i înnebunească pe aceștia și mai mult.

Se pare că această noapte le va aduce un cadou celor doi sărbătoriți, iar Isabell îi va anunța că este însărcinată.

Tot trupul mi-a fost cuprins de un curent ce mi-a răcit pe loc sângele în vene și prima întrebare pe care am pus-o a fost doar: cu care din ei s-a întâmplat acest lucru? Greșeala mea a fost poate și a lor când am fost toți trei de acord să renunțăm la reguli…

Isabell simțea că Selim ascunde ceva și încerca să-l facă pe acesta să vorbească. Îl văzuse atât pe el, cât și pe Cristina schimbând priviri. Știa că aceasta a avut un weekend cu Onur în trecut, însă nu era convinsă dacă și Selim ar fi fost pe lista ei. Fiind avocat de meserie, reușește să-și ascundă trăirile, însă nu-și poate controla furia și îi spune: “Isabell, ești mult prea enervantă!”. Simțindu-se ca acele femei cicălitoare, frustrate și plictisitoare, Isabell se simte profund jignită de remarca iubitului său.

Nu cred că am să pot vreodată să-i uit mirarea din privirea ei. S-a uitat câteva secunde în ochii mei, apoi și-a întors privirea spre Onur. El a privit-o de pe pat și doar a dat nevinovat din cap. S-a întors nervoasă și a plecat în baie, trântind ușa după ea.

Isabell se simte jignită de reacția lui Selim și părăsește vila în care aceștia își petreceau zilele, atunci când ea se afla în Istanbul. Văzând-o rănită, Onur face tot posibilul că aceasta să nu plece, să o piardă definitiv. Deși se bucura de toată atenția ei, și-a dat seama că formula completă îl includea și pe Selim. A așteptat ca durerea lui Isabell să se diminueze și să uite vorbele lui Selim, iar apoi i-a pregătit o surpriză.

Am simțit-o pe Isabell tot mai încordată cu fiecare zi ce trece și Selim nu era lângă noi. Cu el mă vedeam zi de zi la birou, dar niciodată nu m-a întrebat de ea. Îl vedeam cum suferă, de parcă îi lipsește ceva, dar mândria îl oprea să mă întrebe ceva de Isabell. Nu mai eram la fel! (…) Așa că am căutat rapid un plan pe care l-am pus ușor în aplicare.

Acesta i-a oferit o noapte pasională lui Isabell, însă schimbând locul cu Selim. Atunci și-a dat seama cât de mult aceasta îl iubește, și că relația lor nu ar fi completă în lipsa unuia dintre ei.

Cristina este din nou cea care o face pe Isabell să mediteze la faptul că cei doi au devenit o obsesie pentru ea și că nu este vorba de iubire. Toate aceste vorbe o fac pe Isabell să ia o decizie radicală. Decizia acesteia, la fel ca și multe alte situații, le veți putea descoperi doar după ce veți parcurge Menage Vol 3 Totul este permis. Îmi doresc ca suspansul vostru să rămână același până la sfârșitul cărții, iar de aceea nu voi dezvălui sfârșitul.

Lectură plăcută!

Cumpără online

3 Comments

  1. Pingback: Menage Vol 2 Orgasm - Mira

  2. Pingback: Recenzie Menage Vol. 1 Pasiune | Mira - Dusă cu cartea

  3. Pingback: Interviu cu Mira autoarea cărții Menage | Partea a II- a - Dusa cu cartea 2021

Leave a Reply

Drepturi de autor!