Menage … Vol. 1 Pasiune | Mira

CARTEA MENAGE DE MIRA

Este primul roman erotic, romanesc pe care il citesc. Citisem ceva din literatura de specialitate “Cincizeci de umbre ale lui Grey” insa dintr-un motiv sau altul nu am facut o recenzie a lor. Insa asa cum am spus-o de fiecare data, fiecare cititor este diferit si incerc mereu sa pun diverse subiecte pe blogul meu de carte. Asa ca am inceput aceasta provocare si sper sa fie persoane care sa se regaseasca in aceasta carte, sau sa le placa acest gen de literatura erotica.

Sexualitatea a fost un subiect care i-a indemnat la cercetare chiar si pe cei mai mari psihanalisti precum Freud sau Jung. Psihoza sau doar actiunea care are loc in inconstient, sexualitatea este cea care ne reprezinta ca individ. Nu toti cei care sunt foarte deschisi la nou din punct de vedere sexual au avut parte de traume in copilarie, ci este vorba doar de preferinte si de dorinte.

Actiunea se petrece in Istanbul, iar prin prezentarea orasului si a locurilor de atractie, dar si a culturii culinare, cititorul este invitat sa-si dea frau liber imaginatiei alaturi de un ceai si de baclavalele turcesti.

Isabell este un personaj bine construit, care a avut parte de o educatie aleasa inca din anii copilariei. Parintii ei avocati, desi putin prezenti in viata ei de zi cu zi, i-au asigurat tot ceea ce a avut nevoie atat material cat si educational. Sfaturile mamei sunt preluate uneori de bunica ei care cu tact ii explica cum sa se comporte atat ca fetita cat si ca femeie.

Prietenia lui Isabell cu Cristina incepe din primele ore de balet si se mentine pe perioada adolescentei si a maturitatii. Desi total diferite si cu o diferenta de doar doi ani intre ele, cele doua isi impartasesc marile secrete si cele mai ascunse dorinte.

Viata linistita a Isabellei, care alesese sa studieze la Conservator din pasiunea ei pentru Chopin, este total bulversata in momentul in care este anuntata ca prietena ei cea mai buna are un accident de masina si ca va trebui pe o perioada de trei saptamani, sa-i ia locul in functia ei de secretara.

Desi trecuta de varsta majoratului, Isabell reusise sa-si pastreze virginitatea si sa i-o daruiasca unui barbat care o va iubi si o va respecta, asa cum o sfatuise bunica ei.

“Nu uita sfatul meu, copila! Oricare ar fi acel cavaler de care te-ai indragostit fa-l sa merite virginitatea ta si nu-l lasa sa te foloseasca ca pe o carpa!”

Intrand in lumea Cristinei afla ca aceasta face parte dintr-un grup select si ca relatiile intime au loc in baza unui contract de confidentialitate. Desi la inceput nu i se pare o idee interesanta, parerea lui Isabell se schimba in momentul in care se indragosteste la prima vedere nu de unul, ci de ambii sefi ai Cristinei. Fiind vazuta ca un fruct oprit, Selim si Onur, o vor in aceeasi masura pe virgina Isabell. Doar ca pentru a o avea, aceasta trebuie sa faca acel contract obligatoriu impus de club. Fiind o buna cunoscatoare a acestei lumi si urmand ca pe viitor sa devina avocat, Cristina o ajuta pe Isabell sa faca un contract care sa merite virginitatea ei. Pentru ca nu reuseste sa aleaga doar unul din barbati, Isabell face un singur contract prin care va avea relatii atat cu Onur cat si cu Selim.

“Nu cred ca m-am gandit vreodata la o astfel de idee, dar acum mi se parea perfecta. Da, cu siguranta asta imi doream, cel putin pentru moment!” Isabell

Vor dori cei doi barbati experimentati sa respecte in totalitate contractul lui Isabellei?

“Ea are ceva special, ceva ce cu siguranta toate celelalte nu au avut. Desi am avut destule femei frumoase si senzuale. (…) Nu cred sa fi dorit vreodata o femeie atat de mult si sa nu o pot avea!” Onur

“… gandul mi-a fost doar la ea inca din prima clipa cand am vazut-o in usa apartamentului Cristinei. A fost clar o atractie pe care nu cred sa o mai fi simtit vreodata cu nicio alta femeie.” Selim

In cazul in care esti foarte prins in actiunea romanului si ti se pare ca nu ai aflat tot ce voiai, te anunt ca asa am ramas si eu, insa Mira ne pregateste cel de-al doilea volum pe care-l asteptam cat mai curand.

Poti cumpara cartile dand click pe unul din link-urile de mai jos:

6 thoughts on “Menage … Vol. 1 Pasiune | Mira”

  1. Pingback: Concurs!!! Puteti castiga cartea Menage... scrisa de Mira

  2. Pingback: Concurs Menage Volum 2 Orgasm – Dusă cu cartea

  3. Pingback: Recenzie Menage Vol.2 Orgasm de Mira – Dusă cu cartea

  4. Pingback: Fifty Shades of Grey | E.L. James – Dusă cu cartea

  5. Pingback: Interviu cu Mira, autoarea cărții Menage | Partea I - Dusa cu cartea

  6. Pingback: Interviu cu Mira autoarea cărții Menage | Partea a II- a - Dusa cu cartea

Lasă un răspuns

Drepturi de autor!
%d blogeri au apreciat: