Stare de bine: cărți și uleiuri esențiale
Stare de bine: cărți și uleiuri esențiale

Stare de bine: cărți și uleiuri esențiale

Fiecare dintre noi ne dorim să ne creăm un ambient care să ne facă să ne simțim bine, confortabil în intimitatea casei noastre. Pentru că iubesc cărțile, consider că este important să-ți creezi și o stare premergătoare cititului. Ți-am pregătit și o listă de cărți pe care o poți studia pentru a avea o muză.

Se apropie Black Friday și mi-am făcut o listă cu ce vreau să achiziționez, dar și un difuzor de aromaterapie și uleiuri esențiale.

Difuzor de aromaterapie

Cumpără online

Difuzorul de aromaterapie este un difuzor de aromaterapie care combină opțiunea de difuzie a uleiurilor esențiale cu lumini LED în diverse culori, reglaj de intensitate a vaporilor, conexiune Bluetooth, boxă Bluetooth, ceas cu alarmă. Ce poate fi mai relaxant de atât? Să citești o carte, să ai muzică ambientală și să te bucuri și de beneficiile uleiurilor esențiale. În lipsa muzicii este un aparat silențios, iar setările sunt foarte ușor de accesat. Vaporii reci emanați, îți împrospătează camera, iar vara îți răcorește plăcut încăperea. Un cadou reușit pentru cei care doresc îmbinarea unei boxe Bluetooth, lumină ambientală, vapori și aer proaspăt în cameră.

  • uleiuri esențiale
  • uleiuri esențiale

Uleiurile esențiale

Cumpără online

Prefer să le folosesc într-un difuzor de aromaterapie sau în cadă, pentru o baie relaxantă. Uleiurile esențiale sunt inima aromaterapiei. De aceea, poți să alegi între 4 branduri: DōTerra, Young Living, Mayam. Astfel vei alege varianta cea mai bună pentru bugetul și preferințele tale. Atunci când folosești un difuzor de uleiuri este foarte important să folosești un ulei de calitate pentru a te bucura în întregime. Poți cumpăra și cartea Beneficiile uleiurilor esențiale – Alexandra Hlade, Larisa Bangs.

Uleiurile esențiale sunt extrase din plante crescute exclusiv ecologic, 100% pure, cu grad terapeutic, de care te poți bucura la un preț accesibil. Pentru că știm cât de mare este confuzia când vine vorba de a alege un brand de uleiuri esențiale care să aibă atât grad terapeutic, cât și un preț rezonabil, producătorii uleiurilor esențiale colaborează cu Universitatea de Medicina și Farmacie Cluj pentru a efectua analize. În acest fel tu vei putea alege uleiul esențial într-un mod informat.

Uleiuri esențiale de lavandă

Lavanda este folosită și prețuită de secole pentru aroma inconfundabilă și nenumăratele beneficii pe care le oferă. În antichitate, egiptenii și romanii foloseau lavandă pentru bai și relaxare. Calitățile sale calmante și relaxante continuă să fie și azi atributele cele mai notabile ale lavandei. Construiești-ți o atmosfera relaxantă cu uleiurile esențiale de lavandă, imaginându-ți că ești pe un câmp plin cu flori de lavandă.

Uleiul esențial de Chiparos

Uleiul esențial de Chiparos este obținut din arborele Cupressus sempervirens care poate fi găsit în regiunile de conifere și de foioase. Arborele de chiparos are conuri mici, rotunjite și lemnoase, frunze scalelice și flori minuscule. Este foarte apreciat datorită capacității sale de a combate infecțiile, de a ajuta sistemul respirator, de a elimina toxinele din organism și de a acționa ca stimulent care ameliorează nervozitatea și anxietatea.

Uleiul esențial de Mandarina roșie

Cu o istorie remarcabilă în medicina tradițională chineză, uleiul esențial de mandarină este cunoscut a fi cel mai dulce și cel mai blând dintre toate uleiurile esențiale din citrice. Este de asemenea și purtătorul unei mulțimi de proprietăți terapeutice. Folosit in aromaterapie combate insomnia și relaxează simțurile.

Pentru fiecare ulei în parte puteți consulta lista de informații despre: Certificat de analiză, Alergeni, Certificat cu date privind siguranța uleiului. Toate sunt disponibile pe site-urile indicate, astfel ai informații înainte de a cumpăra ceva.

Uleiuri esențiale DōTerra

uleiuri esențiale

Întotdeauna am avut impresia că aceste mult discutate uleiuri DōTerra sunt foarte scumpe, până am găsit pe eMAG prețuri accesibile și mi-am ales favoritele.

Cumpără online

DōTerra Lemongrass

Cultivat de familiile de fermieri din sudul Indiei, Lămâița produce un ulei esențial citric cu iz de fum, care oferă o mulțime de beneficii celui care îl folosește. De asemenea, Lămâița are un efect purificator și tonifiant, motiv pentru care este utilizat frecvent la fabricarea produselor pentru îngrijirea tenului.

DōTerra Cedarwood

Cunoscut pentru culoarea sa bogată și aroma caldă și lemnoasă, uleiul esențial de cedru oferă o multitudine de beneficii. Este originar din zonele cu climă rece, îi priesc altitudinile mari și crește până la 30 de metri înălțime. Uleiul esențial de cedru evocă sentimente de vitalitate și o stare de bine, care amintesc de dimensiunile impunătoare și forța arborelui din care este extras.

DōTerra Eucalyptus

Eucaliptul este un arbore înalt, veșnic verde, care crește până la 15 metri înălțime și este uneori numit „arbore de gumă”. Principalele componente chimice ale speciei Eucalyptus radiata sunt eucaliptolul și alfa-terpineolul, care îl fac ideal pentru utilizarea la un masaj relaxant. Uleiul de Eucalipt favorizează relaxarea și calmează stările tensionate.

Uleiurile Young Living

Cumpără online

uleiuri esențiale

Uleiurile Young Living sunt amestecuri puternice de uleiuri esențiale care îți vor revigora trupul și simțurile. Sunt recomandate pentru folosirea zilnică, iar conceptul Young Living se adresează tuturor oamenilor cu suflet tânăr. Această rutină creează o experiență relaxantă, ca de spa, și te poate ajuta chiar și în zilele în care trebuie să te trezești mai devreme că de obicei.

Young Living R.C. Essential Oil Blend – pentru sportivi

Uleiul esențial R.C™ este un amestec puternic din uleiurile Spruce, Cypress, și alte trei tipuri de Eucalyptus ( E. globulus, E. radiata, și E. citriodora ). Difuzează-l sau aplică-l local înainte, în timpul sau după antrenamentul tău. Aroma sa energetică te va ajuta să rămâi motivat/ă când te antrenezi cu greutăți, pe banda de alergat sau pe bicicletă. Mirosul său pronunțat te va ajuta să fii mai concentrat/ă atunci când ziua ta începe.

Young Living Tangerine

Tangerine (Citrus reticulata) este un ulei esențial cu efecte calmante, cu un parfum dulce și înțepător, similar portocalei. Atenuează iritabilitatea nervoasă ocazională. Un ulei esențial excelent pentru restabilirea stării de bine și a unui sentiment de siguranță, uleiul din mandarină are, de asemenea, un conținut ridicat de d-limonen, un puternic antioxidant.

Young Living Christmas Spirit Essential Oil Blend

Christmas Spirit este un amestec dulce și aromat de uleiuri esențiale de portocală, scorțișoară și molid, care ne ajută să intrăm în atmosfera de fericire, bucurie și siguranță specifică sărbătorilor. Având Christmas Spirit la îndemână, puteți deschide flaconul și pulveriza produsul!

În final am găsit și bijuterii care au încorporate uleiuri esențiale. Pune două picături din uleiul ales, insereaz-o (piatra) în medalion și bucură-te de starea de bine!

bijiterii cu uleiuri esențiale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Drepturi de autor!