Toate drumurile duc la Spring SuperBlog
Toate drumurile duc la Spring SuperBlog

Toate drumurile duc la Spring SuperBlog

Când aud SuperBlog îmi dă o stare de bine. De ce? Pentru că, pentru mine SuperBlog înseamnă a doua familie. Dincolo de competiție am descoperit o groază de oameni frumoși, am învățat multe și am crescut mult în această familie. Am găsit sprijin atunci când am avut întrebări, iar mămica noastră, Claudia Pătrașcu, owner, terapeut, consultant și multe alte titulaturi pe care le-a câștigat în cele 21 de ediții, 22 ediția (1.03.2021) aceasta, este omul care îți explică cu tact tot ce ai nevoie să știi.

Oportunitate de dezvoltare

Dacă atunci când am început ediția din toamna 2020, nu știam cu ce se mănâncă bloggingul, acum mi-am făcut cel de-al doilea blog – ladyinblack.ro. Înveți cum să faci un articol, cum să respecți un brief, înveți ce înseamnă competiție și cum să te depășești pe tine însuți. Tu ești propriul tău competitor, și dacă eșuezi aici, eșuezi în orice competiție. Pentru că articolele bune sunt apreciate și primești feedback, îți vei da seama la ce nivel te situezi.

Nu te culca pe ureche că scrii și atât. Fără muncă, nimic nu poate fi cucerit! Ia-mă pe mine drept exemplu. Nu știam mare lucru, însă m-am ambiționat și am respectat fiecare probă, am scris cât am putut de bine și din 133 de înscriși în ediția de toamnă, am ieșit la finalul competiției pe locul 7.

Ce câștigi?

În primul rând o a doua familie. Premii în bani și în produse, vouchere, dar și o diplomă pe care o poți pune la loc de cinste. Dacă câștigi trofeul, deja ești SuperBloggerul suprem. Poți găsi noi oportunități de colaborare sau îți poți alege propriii colaboratori, așa cum am făcut eu. Urci mult în Google și dacă rămâi în comunitate poți face guest-post cu cei mai talentați SuperBloggeri.

Ce poți să pierzi?

Pierzi dacă nu te înscrii, acesta este singurul lucru pe care-l pierzi. Nu există o taxă de înscriere și nici nu-ți cere nimeni bani. Se trimit produse la testat, în toamna au fost cei de la Fares si Băcănia Tei. Pierzi o experiență frumoasă, plină de emoție și bucurie.

În loc de final

Te aștept alături de colegi noi, interesanți, frumoși și talentați, pentru că primăvara asta toate drumurile duc la Spring SuperBlog. Cunoști bloggeri dați cu toate cremele și parfumurile. Îți las aici impresia mea de la sfârșitul competiției din toamna si diploma câștigată.

Toate drumurile duc la Spring SuperBlog

12 Comments

  1. Pingback: Ce Rămâne După SuperBlog 2021? - Lady In Black

  2. Pingback: Ce ne facem dom’le cu influencerii ăștia? - Dusă cu cartea 2021

  3. Pingback: SuperBlog - Lasă scânteia din tine să devină flacăra creației

  4. Pingback: Celulele stem - între mit și realitate - Dusă cu cartea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Drepturi de autor!