Mănâncă, roagă-te, iubește – Eat, Pray, Love | Elizabeth Gilbert
Mănâncă, roagă-te, iubește – Eat, Pray, Love | Elizabeth Gilbert

Mănâncă, roagă-te, iubește – Eat, Pray, Love | Elizabeth Gilbert

Mănâncă roagă-te iubește de Elizabeth Gilbert este o carte care a devenit foarte repede un bestseller, iar apoi a fost ecranizată într-un film având-o ca protagonistă pe Julia Roberts. Eat, Pray, Love spune povestea unei femei care la prima vedere se bucură de succes atât pe plan profesional cât și personal, însă interior are parte de un zbucium sufletesc foarte mare.

Totul se schimbă în momentul în care face o călătorie în Indonezia și un vraci îi citește în palmă. Acesta îi spune că va divorța și că va face o călătorie care-i va schimba viața. După un divorț care a durat aproape 2 ani și din care Elizabeth și-a pierdut toată averea, editura pentru care aceasta lucrează îi plătește în avans următoarea carte.

Petrece 4 luni în Italia, mâncând și bucurându-se de viață (Mănâncă), 3 luni în India antrenându-se spiritual (Roagă-te), culminând cu vizita în Indonezia, iar în căutarea echilibrului pentru cele dobândite anterior, se îndrăgostește de un om de afaceri brazilian care o învață din nou ce este iubirea (Iubește).

Cumpără cartea Mănâncă roagă-te iubește

5 Comments

  1. Pingback: Big Magic - Lectii de magie | Recenzie

  2. Pingback: Recenzie Descopera-te de Andreea Raicu – Dusă cu cartea

  3. Pingback: Sega - Namaste. Un roman de aventuri în India – Dusă cu cartea 2021

  4. Pingback: Big Magic Lecții de magie de Elizabeth Gilbert

  5. Pingback: Descoperă-te de Andreea Raicu - Lady in Black

Leave a Reply

Drepturi de autor!