Viața și importanța grăsimii în organism | Dr. Sylvia Tara
Viața și importanța grăsimii în organism | Dr. Sylvia Tara

Viața și importanța grăsimii în organism | Dr. Sylvia Tara

Când auzim cuvântul grăsime, involuntar ne gândim la burtica noastră, la obraji și bărbie. Grăsimea nu este doar rea, iar pentru a înțelege mai profund importanța grăsimii în organism trebuie să înțelegem că avem un corp complex; suntem ca un sistem care unește în structura lui biologia, hormonii, genetica și procesarea individuală, bacteriile și nutrienții, iar sintagma mașină de ars calorii nu ne definește.

Cele mai recente cercetări arată cât de importantă este grăsimea în corp. Hormonii esențiali sunt secretați de aceasta, este un scut împotriva bolilor care ne-ar pune viața în pericol, și facilitează funcțiile corpului nostru.

Grăsimea pare să fie atât de importantă, încât celulele stem sunt capabile s-o creeze independent de hrana ingerată – o funcție observată în cazul unor țesuturi vitale precum mușchii, oasele și creierul.

Pentru a-ți menține sănătatea corpului și a creierului, ai nevoie de grăsimi. Descoperă o carte care îți va schimba percepția despre ce este grăsimea, care sunt grăsimile bune și rele, și rolul lor în funcționarea corpului nostru.

Cumpără online

2 Comments

  1. Pingback: Recomandări de Cărți de Black Friday 2021 - Dusă cu cartea

  2. Pingback: Cărți de citit în 2022/2023 - Dusă cu cartea 2023

Leave a Reply

Drepturi de autor!