Dacă ar fi știut | Lisa Jackson
Dacă ar fi știut | Lisa Jackson

Dacă ar fi știut | Lisa Jackson

Zilele de Back to school ne aduc noutăți literare de la Editura Meteor Press. Dacă ar fi știut… este primul volum din trilogia “Familia Cahill”. Un thriller care spune povestea unei crime sau a unui accident în care avem două victime. Două femei cărora le este schimbat destinul: una moare și cealaltă este dusă la spital în stare de comă. Atunci când devine conștientă, își dă seama că suferise o reconstrucție facială.

Fiori reci de oroare i se furișară încet în sus pe șira spinării când își dădu seama că nu-și putea aminti nici măcar o singură clipă din anii ce însemnau viața ei. Era ca și cum ea n-ar fi existat niciodată.

Deoarece totul i se pare necunoscut, i se spune că și-a pierdut memoria și că numele ei este Marla Cahill. În timp ce așteaptă recuperarea memoriei și se reface după teribilul accident, Marla Cahill își dă seama că este posibil că lumea să o confunde cu cealaltă victimă. Simte cum crește intensitatea pericolului și faptul că acel accident ar fi vizat chiar moartea ei.

Aflată în convalescență în vila ei izolată din San Francisco, Marla așteaptă ceva care să-i declanșeze revenirea memoriei.

Oare ucigașul va afla de schimbarea celor două femei și va încerca să o ucidă pe cea pe care o consideră Marla Cahill?

Ea mai știe, de asemenea, că se află în pericol. Și pe măsură ce teama îi crește, un ucigaș așteaptă momentul perfect pentru a lovi – momentul în care Marla își amintește!

Lisa Jackson este cel mai incitant nume nou din literatura de suspans romantic. Dacă ar fi știut… trebuie citită cu toate luminile aprinse.

Bookcrazy Reviews

Cumpără online

4 Comments

  1. Pingback: Aproape moartă | Lisa Jackson - Dusă cu cartea 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Drepturi de autor!