Aproape moartă | Lisa Jackson
Aproape moartă | Lisa Jackson

Aproape moartă | Lisa Jackson

Aproape moartă este a doua carte din trilogia Familia Cahill. Ambele volume încep la fel. Dacă în primul volum femeia din spital nu-și amintea nimic din viața ei, în acest volum femeia de pe patul de spital aude tot ce se întâmplă, dar nu poate comunica cu cei din jurul ei, corpul nu o ajută. Până la final sunt presărate momente emoționante din spital, cu aceasta rugându-i pe doctori să nu o deconecteze de la aparate, pentru că ea îi auzea, dar nu putea reacționa deloc. Dar cine este această femeie? Parcă îți e și milă de ea!

Ei cred că voi muri.
Aud asta în șoaptele lor.
Ei cred că nu-i pot auzi, dar eu pot – și le ascult fiecare silabă pe care o pronunță.
Aș vrea să strig: “Nu! Sunt vie. Nu voi abandona. Mă voi lupta cu ghearele și cu dinții.”
Însă nu pot să vorbesc.

Crimele continuă în Familia Cahill

Acțiunea din volumul Aproape moartă se desfășoară după 10 ani de la evenimentele din primul volum. Acum este vorba de Cissy Cahill, fiica Marlei, care a asistat atunci la scena de groază din dormitorul Marlei. Are un copil, este căsătorită, dar dorește să divorțeze de soțul ei, Jack, deoarece credea că a înșelat-o.

Fericirea ei este spulberată și este scoasă din rutina sa zilnică, grija pentru fiul ei și serviciu, plus sentimentele confuze pentru soțul ei. Marla a evadat din închisoare, probabil ajutată de cineva, iar teroarea revine asupra familiei Cahill. În plus, bunica ei este ucisă chiar în reședința Cahill.

O femeie, pe jumătate ascunsă în umbre, își făcu, triumfătoare, apariția.
Eugenia încremeni.
Suspendată în timp.
– Tu! strigă ea.
Panica îi sui pe șira spinării și femeia din fața ei zâmbi, un surâs rece și rău ca inima diavolului.
Într-o secundă, femeia o ridică peste balustradă și o împinse în spațiul deschis în care atârna candelabrul din cristal. Strigând, bătând zadarnic din brațe, auzindu-și cățelușa mârâind, Eugenia căzu în gol.

O femeie care dorește să recapete totul

Trecutul revine peste familia Cahill. Oare mama ei este în spatele uciderii bunicii? De fapt crimele nu se termină aici.

A doua victimă este unchiul lui Cissy, care este internat într-un spital de boli mintale. Urmează Cherise, verișoara lui Cissy, care voia și ea bani din moștenire, deoarece crede că bătrânul Cahill i-a păcălit cu mult timp în urmă și nu voia să le dea niciun ban. Cu fiecare crimă Cissy se gândește dacă nu este și ea pe lista ucigașei. Toți o suspectează pe Marla, inclusiv detectivul Paterno, care se apropie din ce în ce mai mult de adevăr, sau nu?

Detectivul încearcă să ia urma Marlei, dar aceasta este de negăsit. Și crimele continuă. Poate o ajută cineva pe Marla!

O femeie care vrea să-și atingă scopul

Lumea lui Cissy Cahill se destramă rapid. Rând pe rând, membrii din familia ei mor. Cissy chiar crede că este urmărită. Sau poate doar este în imaginația ei. Oare este privită de cineva în fața apartamentului ei? Oare pașii pe care i-a auzit sunt reali? Încep să-i dispară obiecte personale din casa ei. Cissy are tot dreptul să-i fie frică, dar nu pentru motivul la care se gândește. Oare mama ei este în spatele tuturor acestor lucruri ciudate?

O femeie este în spatele acestor crime, dorește să se răzbune și parcă are de gând să omoare toți moștenitorii Cahill. Lisa Jackson lasă deseori detalii care te fac să te întrebi cine este în spatele crimelor, apoi să-ți dai seama că nu este adevărat.

Dar nenorocirea vine și peste Cissy, atunci când îi este răpit fiul.

Nu mai continuu, vă las pe voi să aflați dacă Cissy va reuși să supraviețuiască, să-și salveze familia, să scape de un criminal care o urăște și o vrea moartă.

Aproape moartă de Lisa Jackson

Aproape moartă are un titlu potrivit, este plină de înșelăciune, trădare, minciuni, crimă, gelozie și suspans care te ține complet captivat. Este o carte care te surprinde cu fiecare pagină, cu personaje uimitor construite și o poveste minunată. Ca și în prima carte, Dacă ar fi știut, ești surprins cu fiecare capitol citit pentru că vrei să afli adevărul.

Abia aștept să citesc ultimul volum din trilogia Cahill – You Betrayed Me!

Cumpără online

3 Comments

  1. Pingback: Aproape moartă | Lisa Jackson - Dusă cu cartea 2021

  2. Pingback: Recomandări de Cărți de Black Friday 2021 - Dusă cu cartea

  3. Pingback: M-ai trădat | Lisa Jackson - Dusă cu cartea 12 September 2022

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Drepturi de autor!