Alegerea | Og Mandino
Alegerea | Og Mandino

Alegerea | Og Mandino

Og Mandino este autorul bestsellerului The Greatest Salesman in the World (Cel mai vestit vanzator din lume), a carei recenzie o gasiti aici.

Personajul principal al cartii Alegerea de Og Mandino este Mark Christopher, un tanar de 36 de ani – un manager de succes al unei companii de asigurari, care decide sa-si dea demisia pentru a-si dedica mai mult timp familiei si visului lui din copilarie, acela de a scrie. Simtea ca pierde legatura cu familia din pricina indelungatelor ore de munca.

Acesti trei oameni minunati nu au un tata si un sot! Au o masina de facut bani, care din cand in cand trece pe-acasa, isi schimba hainele si pleaca din nou. Merita mai mult, si eu la fel. Cat inca mai pot, o sa ma duc sa miros acei trandafiri despre care vobeste lumea.

Astfel ne da de gandit: oare chiar nu putem sa renuntam la slujba bine platita si sa ne dedicam familiei si sa ne urmam vocatia intr-un alt domeniu? Mandino ne arata ca avem libertatea de a alege. Asemenea alegeri se iau pe baza asumarii unor responsabilitati, a unor riscuri. Trebuie sa ai incredere in tine si curaj sa faci acest pas.

Dupa o serie de refuzuri de a publica cartea din partea marilor edituri, Mark Christopher cunoaste un succes fulminant cu cartea sa de dezvoltare personala – „Un mod mai bun de a trai”. Acum are timp pentru familia sa, poate sa se bucure de cele mai mici detalii din viata sa si sa descopere multe lucruri si locuri frumoase.

Dar este pus in fata unei noi alegeri – o alegere care ii va schimba viata.

Ce va fi sa fie; iar ceea ce e o necesitate pentru cel ce se lupta nu e decat o alegere pentru cel care vrea.

Seneca

Cumpără cartea Alegerea de Og Mandino

One comment

  1. Pingback: Branding Personal - Dusă cu cartea & SuperBlog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Drepturi de autor!