Horoscop 2022. Ghidul tău astral complet | Alice DeVille
Horoscop 2022. Ghidul tău astral complet | Alice DeVille

Horoscop 2022. Ghidul tău astral complet | Alice DeVille

Astrologia înseamnă mai mult decât o simplă descriere a zodiilor. Este o știință care să ocupă cu analiza tuturor zodiilor în funcție de anumite perioade din an, din lună sau din săptămână. Fiecare zodie are ceva specific, iar dacă vei profita de previziunile făcute zodiei tale, vei putea să iei deciziile cele mai bune într-un moment propice pentru realizarea lor.

Aveți șansa să vă planificați cel mai bun an urmărind previziunile astrologice și analiza detaliată pentru fiecare dintre cele 12 zodii. Veți afla cum să faceți alegeri înțelepte pentru a profita de oportunitățile ivite lună de lună. Fie că vă doriți o nouă iubire, relații mai satisfăcătoare, un loc de muncă mai bun, o carieră de succes sau o binemeritată vacanță, informațiile din această carte vă vor ajuta să vă atingeți obiectivele și să atrageți norocul pe parcursul întregului an.

Pentru că nu oricine poate face previziuni și sunt atâtea persoane care devin peste noapte “prezicători” și experți în ale zodiilor, am preferat să-mi iau o carte, care să-mi explice anumite lucruri, ale unei autoare care este renumită pentru acuratețea previziunilor sale. Deoarece vreau să-ți fac o bucurie și ție, cel care ești interesat de studiul zodiei tale, am să-ți fac un mic rezumat din carte pentru luna februarie. Dacă vrei să afli mai multe, cartea te va îndruma pe parcursul fiecărei luni din anul 2022.

Aici vei găsi caracteristicele zodiei tale, influența planetelor asupra zodiei tale, ascendentul zodiei tale, trăsături ale personalității tale, punctele forte sau slabe, dar și cum poți scăpa de anumite blocaje pentru a avea un an prosper atât pe plan personal, cât și pe plan profesional.

Previziuni astrologice luna februarie

Horoscop 2022 Berbec

Poate v-ați gândit că lumea are nevoie de mai multă dragoste. Vor fi în această lună câteva zile semnificative pentru viața dumneavoastră amoroasă. Împărtășiți-vă sentimentele cu cei dragi. Apoi sesizați apariția unor situații care vă pot pune în postura să-i ajutați pe cei mai puțin norocoși. Veți fi impresionați de ceea ce veți afla despre alte persoane și de uriașa schimbare adusă vieții lor prin acte simple de bunătate.

Horoscop 2022 Taur

Luna Nouă din zodia Vărsătorului, pe 1 februarie, în casa a X-a solară, aduce în prim-plan cariera. Este posibil ca șeful dumneavoastră să se preocupe intens de căutarea unor noi surse de venituri sau a ajutorului guvernamental pentru a da un impuls afacerii. Așteptați-vă să fiți solicitați pentru competența dumneavoastră analitică și fiscală. Recrutați o echipă talentată pentru a vă sprijini.

Horoscop 2022 Gemeni

La serviciu anunțuri majore vin să răspundă așteptărilor, după un an greu de adaptare la eforturile de redresare economică și o piață a muncii mai echilibrată. O atmosferă de sărbătoare vă dă speranța unei munci creative și importante, în timp ce opțiunile se profilează, încurajându-vă să vă completați CV-ul și să acționați după ce Mercur își reia mersul direct pe 3 februarie.

Horoscop 2022 Rac

Sentimentalii Raci abia așteaptă Ziua Îndrăgostiților, planificând o surpriză și petrecerea unui timp de calitate pentru a sărbători alături de persoana iubită. Căutați și mai multă dragoste, reluând legătura cu persoane din depărtare și trimițându-le felicitări călduroase. Situațiile umanitare vă impresionează și doriți să faceți ceva pentru să-i ajuta pe cei în nevoie. Profitați de șansa de a vă implica.

Horoscop 2022 Leu

Tema relațiilor este în continuare de actualitate, Luna Nouă de pe 1 februarie din zodia Vărsătorului, casa a VII-a solară, aducând în centrul atenției partenerii personali și de afaceri. Apoi creați o atmosferă de bună înțelegere alături de colegii de la locul de muncă și arătați-i șefului cât de bine se redresează lucrurile după neajunsurile provocate de pandemie.

Horoscop 2022 Fecioară

Luna Nouă de pe 1 februarie din zodia Vărsătorului creează o atmosferă de optimism la locul de muncă, dând angajaților speranța stabilității, după dificilele constrângeri determinate de pandemie. Sărbătorești micile victorii în timp ce planurile își urmează cursul, dezvăluind obiective productive. Trimiteți-vă CV-ul pentru un nou loc de muncă după ce Mercur își reia mersul direct, pe 3 februarie.

Horoscop 2022 Balanță

Atmosfera generală de la serviciu este plină de satisfacții și o dovadă a muncii serioase de echipă. Un coleg organizează o masă de sărbătoare pentru a reflecta partea jucăușă a lui Cupidon. Primiți o invitație personală. Participați și programați o sărbătorire a Zilei Îndrăgostiților pentru a-i arăta persoanei iubite cât de mult țineți la ea. O acțiune caritabilă de colectare a unor articole de îmbrăcăminte are rezultate remarcabile.

Horoscop 2022 Scorpion

Pe 1 februarie începe anul chinezesc al Tigrului de Apă. Este de asemenea ziua Lunii Noi în zodia Vărsătorului, casa a IV-a solară, care aduce în prim-plan viața de familie. De ce să nu sărbătoriți binecuvântările cu care ați fost dăruiți organizând o masă festivă și creând un chi pozitiv, cu preparate delicioase și un decor colorat și de sărbătoare?

Horoscop 2022 Săgetător

În casa a II-a solară, a banilor și a veniturilor, activitatea este intensă. Aici se află planetele din zodia Capricornului, Mercur, Venus, Marte și Pluton, aducând un aer de optimism după un an dificil, de redresare economică. În ultimii ani ați fost vigilenți și v-ați înfrânat entuziasmul. Lăsați-vă în voia spiritului dumneavoastră neobosit. Explorați piața locurilor de muncă și urmăriți-vă jobul de vis, acționând după ce Mercur își reia mersul direct, pe 3 februarie.

Horoscop 2022 Capricorn

Vă plac sărbătorile tradiționale, iar în această lună puteți petrece de două ori. Mai întâi planificați o ieșire în natură pe 1 februarie, zi cu Lună Nouă în zodia Vărsătorului, când începe și anul chinezesc al Tigrului de Apă. Apoi pregătiți-vă pentru o întâlnire romantică de Ziua Îndrăgostiților, când energia Capricornului domină planetele personale, primind și un impuls de Lună aflată în semnul pasionat al Leului.

Horoscop 2022 Vărsător

Luna Nouă de pe 1 februarie din zodia Vărsătorului își revarsă razele prietenoase asupra relațiilor și a tuturor lucrurilor proaspete și inedite. Rămân în centrul atenției tranzacțiile financiare, aprobările și influența benefică a lui Jupiter, aflat în zodia Peștilor. Dacă sunteți singuri, este posibil să întâlniți un partener din zodia opusă, a Leului, și să vă înțelegeți de minune după data de 7, la o cină romantică.

Horoscop 2022 Pești

Deși încă nu sunt dezvăluite planurile de viitor, discuțiile cu echipa de conducere pe data de 1 februarie, cu Luna Nouă în zodia Vărsătorului, trezesc optimism la locul de muncă, odată cu speranța stabilității care se întrevede după ajustările dureroase cauzate de pandemia de Covid-19. Între timp, programați discuții încurajatoare pentru recunoașterea micilor victorii.

Cumpără online

Leave a Reply

Drepturi de autor!