Urmează stația SuperBlog
Urmează stația SuperBlog

Urmează stația SuperBlog

Toamna SuperBlog a sosit. O competiție importantă pentru orice blogger care vrea să se afirme și să lege eventuale colaborări la sfârșitul competiției. Este a treia oară când particip la SuperBlog, iar despre prima mea experiență am scris în acest articol. Poate fi numită o competiție drog, un drog bun de altfel.

De ce să participi la SuperBlog?

Dacă ai un blog de cel puțin 3 luni și 20 de articole scrise, sau poate ai mai multe, te poți afirma în lumea blogosferei, iar dintr-un blog cu puțini vizitatori, să ajungi la un trafic surprinzător de bun.

Cauți colaborări din care să câștigi și pe viitor. Da, SuperBlog este o competiție din care poți câștiga și după ce s-a încheiat. Poți găsi sponsori care să-și dorească colaborarea pe termen mai lung. Dacă blogul tău, articolele tale sunt nișate pe ceea ce un sponsor are nevoie pentru brand awareness-ul lui, va dori să colaboreze cu tine și după SuperBlog.

SEO și ce valoare are acesta în articolele tale. Înveți cum să-ți scrii articolele în mod profesional, oamenii interesați să te găsească la o simplă căutare, articolele tale să fie calitative.

Comunitatea cool este cea care te va face să te înscrii în fiecare ediție. Sunt oameni de la care înveți multe lucruri frumoase, vezi modele de urmat și articole care să te inspire și în viață de zi cu zi.

Urmează stația SuperBlog

SuperBlog este acel loc în care îți dorești să poposești atât primăvara, cât și toamna. Locul unde conexiunea cu celelalte persoane este importantă. Dacă vrei să afli mai multe detalii despre înscrierea la SuperBlog, poți căuta aici. Pe lângă acest blog, voi mai participa și cu cel de-al doilea blog, ladyinblack.ro.

Leave a Reply

Drepturi de autor!