Black Friday sau Health Friday
Black Friday sau Health Friday

Black Friday sau Health Friday

Ne-am obișnuit ca Black Friday să fie ziua promoțiilor pentru electrocasnice, televizoare și telefoane. Ce ați zice dacă în ziua aceasta ne-am interesa și de sănătatea noastră sau de sănătatea pielii noastre? Cum ar fi să-ți comanzi produsele dorite în intimitatea casei tale, fără să te împingă nimeni sau să-ți sufle în spate?

Dr.Max

De Dr.Max am aflat în timpul stării de urgență din martie. Eram toți închiși și nu-mi doream să ies afară fără motive foarte întemeiate. Aveam nevoie de cosmetice și medicamente care nu necesitau rețetă, însă nu găseam o farmacie care să aibă prețuri bune și care să nu-mi livreze produsele abia peste 2 săptămâni?.

Am intrat pe site-ul lor prietenos de navigat, am lansat comanda în data de 17.03 și produsele mi-au fost livrate, toate, pe data de 19.03. Mi-a plăcut că produsele erau ambalate cu grijă și individual, în folie cu bule spre bucuria fetiței mele care a avut cu ce se juca o mare parte din zi: spărgând bulele ?. Astfel Dr.Max a devenit preferata familiei mele.

După cărți care sunt prima mea pasiune, urmează cosmeticele pentru îngrijirea pielii. Pentru că avem și Black Friday la farmacii, mi-ar plăcea să găsesc reduceri prietenoase la cosmeticele mele preferate și la vitaminele pe care le folosesc atât eu, cât și cei din familie.

Produsele Cerave – preferatele mele

Ador produsele Cerave pentru că sunt o gamă curată de cosmetice, fără parabeni, parfum sau alți crocobauri. Sunt prima gama de cosmetice care conțin o combinație exclusivă de 3 ceramide esențiale necesare unei pieli sănătoase.

Black Friday sau Health Friday

Ceramidele sunt niște molecule lipidice care se găsesc în membrana noastră celulară și sunt principalul component al epidermului. Acestea creează un strat protector la nivelul pielii noastre, care are rolul de a preveni pierderea apei din organism și implicit uscarea pielii. Nivelul de ceramide se pierde o dată cu momentul în care devenim din ce în ce mai înțelepți, nu bătrâni ?.

De aceea este foarte important să folosim geluri de duș, loțiuni și creme care conțin ceramide. Eu am început acest proces de când am înțeles cât de important este să previi și nu să tratezi. Îmi doresc o piele frumoasă și sănătoasă, și de aceea sunt foarte atentă la cosmeticele pe care le folosesc. Produsele Cerave la preț mic sunt ideale pentru îngrijirea pielii uscate sau grase și, în plus, conțin tot ceea ce este necesar pentru fiecare etapă în parte a procesului de îngrijire și întreținere.

CERAVE-2

Gama Slow Age Vichy

Un alt brand îndrăgit de mine este Vichy. Produsele lor conțin apă termală născută în vulcanii francezi, care conține 15 minerale esențiale și ajută la calmarea, fortifierea și regenerarea pielii. Astfel că, urmând cei trei pași esențiali în frumusețe: curățare, hidratare și protecție solară, vei face un pas înainte în menținerea sănătății pielii tale.

Gama Slow Age corectează și încetinește apariția semnelor de îmbătrânire a tenului. Știm cu toții că îmbătrânim, însă este important să o facem cât mai încet. De aceea mi-ar plăcea ca această gamă să aibă discount și să mă bucur de beneficiile acestor ingrediente, care corectează de la linii fine până la riduri, de la lipsa uniformității tenului la apariția petelor pigmentare, de la lipsa elasticității la pierderea aspectului plin al tenului.

Un alt motiv pentru a folosi această gamă, este că produsele conțin și factor de protecție împotriva acțiunii nocive a radiațiilor ultraviolete. Nu trebuie să ne protejăm de razele soarelui doar vara, ci pe întreaga perioadă a anului. Astfel riscăm petele pigmentare, îmbătrânirea pielii și chiar cancerul de piele.

Nu uitați nici de o alimentație sănătoasă, sport și somn. Un studiu Vichy arată că lipsa somnului, epuizarea și stresul, dau un aspect obosit tenului nostru și astfel apar ridurile, cearcănele, tenul se deshidratează și își pierde strălucirea.

Trebuie să încerc și produsele de la Secom

O piele frumoasă și un corp sănătos au nevoie de cele mai bune suplimente alimentare. Nu te lua după ce folosește vecinul, ci analizează ce are nevoie corpul tău. Suplimentele alimentare/vitaminele nu au nevoie de rețetă medicală (însă nu trebuie să abuzăm de ele), așa că mi-ar plăcea să încerc cât mai multe produse de la Secom, să aibă și o reducere bună, și să-mi asigure necesarul de vitamine și minerale în această perioadă.

Știm cu toții că în această perioadă avem nevoie în special de vitamina D și C, de vitamine și minerale pentru o imunitate ridicată, dar și de acizi grași omega 3 și omega 6 deoarece aceștia nu pot fi sintetizați de organism, precum omega 9.

Echilibrul dintre acizii grași omega 3 și omega 6 poate fi menținut cu ajutorul suplimentelor alimentare cu ulei de pește. Așa că am grijă ca fetiței mele să nu-i lipsească niciodată aceste vitamine, minerale și acizi grași. De asemenea, nici nouă ca părinți, bunici sau străbunici nu trebuie să ne lipsească.

Suplimente Himalaya

Himalaya este o companie indiană care produce produse de tip suplimente cu extracte naturale sub numele de Himalaya Herbal Healthcare ale căror rețete includ ingrediente ayurvedice. Mi-ar plăcea să am discount la această gamă, deoarece folosim frecvent Liv. 52 atât sirop, cât și tablete. Liv. 52 are până în prezent peste 215 de studii clinice care îl susțin. Fetița mea are nevoie de el pentru că este protector și regenerator hepatic, iar problemele ei de sănătate cer utilizarea lui.

De asemenea, Septilin Sirop îl folosim pentru imunitate și ne place că nu conține aditivi și este realizat doar din ingrediente naturale, care îi dau un puternic efect imunostimulator. Pe bunica mea o ajută foarte mult suplimentul Rumalaya forte pentru afecțiunile ei articulare, iar pasta de dinți Ayurvedica se regăsește de foarte mult timp în igiena noastră dentară. Iubim Himalaya și Himalaya ne face bine!

Voi ce produse folosiți zi de zi și ați vrea să beneficiați de discount la ele?

2 Comments

  1. Pingback: Proba 6. Un Black Friday cu de toate și cu multă sănătate

  2. Pingback: Viitor verde la care aspiram – Dusă cu cartea 2020

Leave a Reply

Drepturi de autor!