fbpx

Sapiens. Scurta istorie a omenirii * Homo Deus. Scurta istorie a viitorului * 21 de lectii pentru secolul XXI | Yuval Noah Harari

Sapiens. Scurta istorie a omenirii * Homo Deus. Scurta istorie a viitorului * 21 de lectii pentru secolul XXI | Recenzie

Yuval Noah Harari

Daca esti pasionat de istoria omenirii sau simplu curios al misterelor lumii, trebuie sa citesti aceste trei volume care au devenit bestseller in toata lumea.

Publicata initial in Israel in 2011, Sapiens a devenit rapid bestseller international, fiind tradusa in peste patruzeci de limbi.

Primul volum cerceteaza aparitia omului si cum acesta a devenit dintr-o primata, stapan al Terrei.

Cel de-al doilea volum, Homo Deus exploreaza viitorul omenirii, transformarile pe care omul le-a adus odata cu evolutia sa. Acesta trateaza animalele si mediul inconjurator dupa bunul sau plac, ca un dumnezeu care schimba totul prin puterea sa.

Cea de-a treia carte se concentreaza asupra prezentului si asupra descoperirilor care pot schimba atat ziua de azi cat si viitorul omenirii. Se vorbeste despre inlocuirea oamenilor de catre robotii inteligenti, sau despre inteligenta artificiala.

Poti cumpara cartile dand click pe unul din site-urile de mai jos:

3 thoughts on “Sapiens. Scurta istorie a omenirii * Homo Deus. Scurta istorie a viitorului * 21 de lectii pentru secolul XXI | Yuval Noah Harari”

  1. Pingback: The 100-Year Life Living and Working in an Age of Longevity

  2. Pingback: Cele mai vandute Libris si Carturesti – Dusă cu cartea

  3. Pingback: Carti pe care trebuie sa le citesti! – Dusă cu cartea

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Drepturi de autor!
%d blogeri au apreciat: