Începe cu ce nu-ți place! Eat That Frog! | Brian Tracy
Începe cu ce nu-ți place! Eat That Frog! | Brian Tracy

Începe cu ce nu-ți place! Eat That Frog! | Brian Tracy

Brian Tracy este unul dintre cei mai renumiți autori de studii de dezvoltare personală și coaching din America. Născut în Canada, într-o familie săracă, a renunțat la studiile liceale și a început să muncească de foarte devreme. La 20 de ani părăsește Canada și începe să călătorească prin lume. Astfel ajunge să lucreze în Anglia, Franța, Spania, Gibraltar, Turcia, Iran, India; își petrece doi ani din viață în Thailanda. A publicat peste 40 de cărți și a apărut în aproximativ 300 de conferințe video și audio; an de an, audiența sa numără peste 250 000 de persoane. Călătorește și ține prelegeri de mai bine de 100 de ori pe an și derulează operațiuni de afaceri în 17 țâri.

Începe cu ce nu-ți place! Eat That Frog! este o carte care te încurajează să începi întotdeauna cu ceea ce nu-ți place. Fie că ai de terminat un proiect la serviciu sau ai de luat o decizie în viața ta, fă-ți curaj și termină ceea ce ți se pare neplăcut.

Odată terminat vei realiza că era doar o impresie și că a fost mult mai ușor decât ți-ai închipuit. De multe ori ne pierdem vremea plângându-ne de ceea ce ni se pare greu, decât acționând pentru „a scăpa de povară”.

Începe cu ce nu-ți place iți oferă și planuri de a-ți gestiona timpul, dar și 21 de soluții pentru a pune capăt amânărilor și a realiza mai mult într-un timp scurt.

Cumpără cartea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Drepturi de autor!