Călugărul care și-a vândut Ferrari-ul | Robin S. Sharma
Călugărul care și-a vândut Ferrari-ul | Robin S. Sharma

Călugărul care și-a vândut Ferrari-ul | Robin S. Sharma

Călugărul care și-a vândut Ferrari-ul este un bestseller internațional și este citată ca referință de toți autorii din domeniul dezvoltării personale.

În Călugărul care și-a vândut Ferrari-ul aflăm despre un avocat faimos – Julian Mantle – care, din cauza stilului de viață dezechilibrat, ajunge la un pas de moarte suferind un atac de cord. Astfel că încearcă să afle răspunsuri la cele mai importante întrebări ale vieții. Descoperă un sistem remarcabil de eliberare a potențialului mintii, trupului și sufletului, învață să trăiască cu mai multe pasiune și un scop definit.

Fiecare eveniment are un scop și orice situație are lecția sa. Am realizat că eșecul, fie el personal, profesional sau chiar spiritual, este esențial pentru dezvoltarea personală. El atrage după sine creșterea interioară și multiple recompense psihice. Nu-ți regreta niciodată trecutul. Mai degrabă îmbrățișează-l ca pe un maestru ce este.

Sigur veți găsi inspirație spre calea de a trăi o viață cu mai mult curaj, armonie, abundență și bucurie.

Cartea este un bestseller internațional și este citată ca referință de toți autorii din domeniul dezvoltării personale.

Atinge măiestria in leadership | Robin S. Sharma

Atinge măiestria în leadership a schimbat radical viețile celor care au citit-o și a transformat pozitiv mii de afaceri din orice domeniu existent. Află cum și ce trebuie să faci pentru a cuceri o poziție de top în lumea business-ului de la unul dintre cei mai renumiți experți în leadership și dezvoltare personală – Robin Sharma – o minte strălucită, personalitate media și autorul bestsellerului Călugărul care și-a vândut Ferrari-ul.

Vizualizează modul în care vrei să arate organizația ta peste cinci, zece, chiar peste cincisprezece ani. Conștiința precede schimbarea, prin urmare trebuie să devii conștient de toate posibilitățile pe care ți le oferă viitorul. O altă tactică pe care o poți folosi pentru a-ți defini scopul este să-ți dai seama ce anume te ține treaz noaptea. Care sunt gândurile care nu vă dau pace, ție și clienților tăi. Trebuie să mergi dincolo de simpla satisfacere a nevoilor lor. Fiecare companie mare face aceasta. Se străduiește să înlăture frustrarea. Acesta este secretul pentru a avea un grup de clienți loiali și satisfăcuți.

Trebuie să anticipezi nevoile lor și să-ți construiești viziunea de viitor în legătură cu acestea. Iată un lucru fundamental pe care trebuie să-l faci: odată ce ți-ai clarificat scopul, trebuie să verifici constant dacă ești pe drumul cel bun. Dacă visul tău te motivează, vei observa că există un gol între locul în care te afli și cel spre care te îndrepți. Acesta va da naștere strategiei necesare pentru schimbare. Trebuie să-ți exerciți influența de lider pentru a te asigura că proiectul tău se va transforma în realitate pentru întreaga companie. Ține mine, 90% din succes vine din implementare și execuție. Calitatea unui lider vizionar este capacitatea de a transforma intențiile pozitive în rezultate tangibile.

Învățături spirituale pentru familia ta | Robin S. Sharma

Orice părinte poate greși în educația copilului său, dar repetarea greșelilor înseamnă indiferență și marchează negativ formarea lui ca adolescent și mai târziu, ca adult. Învață atitudinea cu care devii un lider de familie desăvârșit și eliberează potențialul maxim al copilului tău.

Tu faci greșelile astea în educația copilului tău?

 • îl ameninți cu pedeapsa sperând să-i corectezi comportamentul;
 • ai o atitudine critică atunci când greșește;
 • țipi la el și-l jignești;
 • nu îi acorzi atenție atunci când solicită răspunsuri sau are nevoie de aprobare;
 • uiți să te joci cu el lăsând asta doar pe seama lui.

Cinci lecții importante din cartea Învățături spirituale pentru familia ta, din care vei învăța cum să:

 • pui în valoare cele mai importante calități și cele mai elevate talente ale copilului tău;
 • îți consolidezi relațiile cu cei dragi;
 • îți inspiri copilul să aibă tărie de caracter și înțelepciune în gândire;
 • îl înveți să-și construiască visuri ambițioase și să atingă adevăratul succes;
 • readuci echilibrul în viața ta și să trăiești simplu, în pace și bucurie;
 • să apreciezi ceea ce ai și să dobândești ceea iți dorești;

Trăim într-o lume ciudată. Putem să trimitem rachete în jurul lumii cu o precizie uimitoare, însă nu suntem în stare să traversăm strada și să ne împrietenim cu un nou vecin. Ne petrecem mai mult timp în fața televizorului în loc să creăm legături cu copiii noștri. Susținem că vrem să schimbăm lumea, însă nu suntem dispuși să ne schimbăm pe noi înșine.

Apoi, când soarele apune în viața noastră și ne permitem câteva clipe de meditație, începem să întrezărim toate bucuriile pe care le-am fi putut trăi, toată bunătatea pe care am fi putut-o revărsa asupra semenilor noștri și înțelegem că am fi putut fi oameni cu totul diferiți, însă atunci e prea târziu. Cei mai mulți dintre noi ne trezim la viață abia când vine vremea să murim. Din fericire, eu m-am deșteptat înainte să fie prea târziu.

Descoperă-ți destinul | Robin S. Sharma

Descoperă-ți destinul cu Călugărul care și-a vândut Ferrari-ul este genul de carte cu impact puternic asupra vieții tale pentru că încă de la primele pagini declanșează un proces profund de transformare. Vei lua ușor și natural decizia de a-ți schimba viața și vei continua să aplici principiile învățate, integrându-le în rutina ta zilnică.

Esență învățăturilor transmise de către înțeleptul personaj al poveștii – un călugăr întors din inima munților Himalaya – poate fi concretizată în 7 lecții practice:

 • cum să elimini controlul mulțimii și să trăiești conform principiilor de viață personale;
 • cum să iți energizezi corpul și să iți hrănești sănătos spiritul și mintea pentru o viață echilibrată;
 • cum să-ți construiești atitudinea înțeleaptă și eficientă cu care să-ți accepți greșelile ca trepte către succes;
 • vei afla adevărul despre rolul suferinței în evoluția ta personală;
 • vei fi motivat să-ți urmezi visul, indiferent care este acela și să fii tu însuți în orice împrejurare;

– Este posibil ca o persoană să fie prea spirituală?
 – Sigur că da. Dacă stai toată. ziua în camera ta și meditezi sau te rogi să ai viața pe care-o visezi, nu așa vei obține viața pe care-o visezi și a crede altceva înseamnă sa te angajezi într-o gândire magică. Să te amăgești singur.  Ți-am spus că eu cred că există un plan general pentru destinele noastre, a fost scris înainte ca noi să ne naștem în această lume. Acestea fiind spuse, oamenilor le-a fost dat liberul arbitru cu un anume motiv: ca să facă pașii necesari pentru a da viață destinului propriu.

Există multe spatii libere pe care avem puterea să le umplem și multe puncte pe care putem să le unim. Trebuie să facem eforturi și sacrificii pentru a trăi viața la care visăm. Trebuie să fim disciplinați și să facem alegeri înțelepte. Acțiunile au consecințe și, ca să culegi roadele la care visezi, trebuie să semeni semințele. Aceasta este o altă lege a naturii. Dacă nu mă crezi, vorbește cu orice fermier de succes. El îți va spune că nimic nu crește pe ogorul lui dacă nu muncește din greu și nu pune în pământ semințe. Dacă ar sta cu brațele încrucișate și ar medita ori s-ar ruga cât e ziua de lungă, ferma s-ar duce de râpă.

Acest articol conține butoane și link-uri către librării online. Am încercat să găsesc cel mai bun preț pentru cărțile recomandate pentru a vă da posibilitatea să vă alegeți cât mai multe cărți. Plasând o comandă prin accesarea link-urilor de pe blog, mă ajutați să continui să vă prezint recenzii la cărți de top, cărți bestseller sau cărți care m-au impresionat și vreau să le aduc în atenția voastră. Plasarea comenzii nu modifică prețul produselor.

Cumpără online

5 Comments

 1. Pingback: Sfantul, surferul si CEO-ul. Robin Sharma – Dusă cu cartea

 2. Pingback: Unfu*k yourself. Elibereaza-ti mintea si traieste-ti viata Gary John Bishop

 3. Pingback: Gândește ca un călugăr | Jay Shetty - Dusă cu cartea 2022

 4. Pingback: Unfu*k yourself de Gary John Bishop - Dusă cu cartea - 2021

Leave a Reply

Drepturi de autor!