Capela de nuntă | Rachel Hauck
Capela de nuntă | Rachel Hauck

Capela de nuntă | Rachel Hauck

Rachel Hauck este o autoare americană de bestseller în New York Times, USA Today și Wall Street Journal. Este câștigătoarea unui premiu Christy (acordat pentru excelență în literatura americană de ficțiune cu elemente creștine) și a fost de două ori finalistă în competiția RITA (care premiază cele mai bune romane de dragoste din America).

Capela de nuntă de Rachel Hauck

Romanul Capela de nuntă explorează viețile a două cupluri distincte ale căror vieți se vor intersecta printr-o combinație de trecut și prezent. Jimmy și Colette ne duc înapoi în perioada în care au trăit în Heart’s Bend, Tennessee. Jimmy construiește cu multă trudă capela ca semn al iubirii sale pentru Colette. Colette este o tânără orfană din Al Doilea Război Mondial care a venit să trăiască în America cu mătușa ei și cu sora ei autoritară și perfidă. Jimmy și Colette se îndrăgostesc și jură că vor fi împreună pentru totdeauna, dar o neînțelegere majoră și un secret de familie îi obligă să se îndepărteze și nu se mai văd niciodată.

Jimmy recunoscu expresia din privirea ei, cum se uita cu ochii mijiți printre umbre. Era sclipirea tristă care vine în urma pierderii unui părinte. Iar el știa bine ce înseamnă.

Cuvintele au ieșit, au scăpat, fără consimțământul lui Jimmy. Și iată-le acum, plutind în aer. Se prăbuși în fotoliul din piele, uzat, al domnului Clemson, cu imaginea fetei cu bucle și cu privirea blândă care îl înfierbânta și îi dădea o stare de agitație interioară.

Jimmy își plecă capul, temându-se să nu-i fie descoperite emoțiile. Parcă simțea căldura ce-i îmbujora obrajii. Dacă le-ar fi povestit Clem băieților…

Jimmy sări de pe verandă pe iarbă, încercând să ascundă senzația ciudată ce îi zăbovea în piept. Treci peste. E doar o fotografie. Dar, măi să fie, verișoara aia caraghioasă a lui Clem îl făcea să își dorească să o ia în brațe, să o protejeze. Întotdeauna și-a promis că n-o să-i pice cu tronc o fată. Învățase de la tatăl lui că femeile nu meritau efortul.

Ajungem în zilele noastre, unde îi întâlnim pe Taylor și Jack. După o poveste de dragoste și o căsnicie plină de viață, fotografa profesionistă Taylor încearcă acum să se întoarcă la rutina obișnuită, după ce a fost cucerită de Jack. Jack era dependent de muncă și se angajase să-și depășească trecutul dificil, iar relația sa cu Taylor era în pericol din această cauză. Cu toții se luptă cu demonii interiori care încearcă să le sufoce dragostea, astfel că acum își pun întrebări.

Stătuse atât de mult pe scaun, că înțepenise. Acum că soțul ei se întorsese acasă, tânjea după un dram de atenție din partea lui.
Soț. După șase luni, cuvântul încă i se părea străin. Dar Jack o luă spre dormitor fără să se oprească sau măcar să o salute dând din cap, cu geanta laptopului atârnându-i pe umăr; silueta lui mare, musculoasă și încrederea exagerată în el erau o lumină în sine, și devorau întunericul apartamentului.
Taylor se prăbuși înapoi pe scaun, simțind cum durerea din mușchi îi cuprindea inima. Dacă nu o dorea acolo, atunci de ce o mai ceruse de soție?
Chiar și mai derutant, ea de ce acceptase?

Taylor se întâlnește cu mătușa ei, Colette, o actriță de telenovele de renume mondial, recent pensionată, care s-a întors în Heart’s Bend din motive personale, după ce aceasta acceptă un proiect fotografic în orașul natal. A doua șansă la iubire și la iertare începe atunci când toate călătoriile și poveștile se întâlnesc la capela de nuntă și sunt expuse secrete de familie păstrate de mult timp.

Capela de nuntă este un roman care te va emoționa și te va face să crezi în puterea dragostei, a iertării și a destinului. Rachel Hauck îți oferă o poveste complexă și captivantă, care îți va arăta cum trecutul și prezentul se pot împleti în moduri neașteptate și cum secretele pot schimba viețile oamenilor. Vei simți cum personajele se confruntă cu greutăți, regrete, speranțe și alegeri, și cum își caută drumul spre fericire.

Îți recomand să citești cartea Capela de nuntă dacă îți plac romanele inspiraționale, pline de romantism, candoare și credință. Este o carte care îți va vorbi despre valori importante, cum ar fi familia, prietenia, loialitatea și sacrificiul. O carte care îți va arăta că nu este niciodată prea târziu pentru iubire și că viața îți poate rezerva surprize plăcute. O recomand tuturor celor care iubesc poveștile bine scrise, interesante și emoționante, care te fac să visezi și să speri.

Acest articol conține butoane și link-uri către librării online. Am încercat să găsesc cel mai bun preț pentru cărțile recomandate pentru a vă da posibilitatea să vă alegeți cât mai multe cărți. Plasând o comandă prin accesarea link-urilor de pe blog, mă ajutați să continui să vă prezint recenzii la cărți de top, cărți bestseller sau cărți care m-au impresionat și vreau să le aduc în atenția voastră. Plasarea comenzii nu modifică prețul produselor.

Cumpără cartea

Leave a Reply

Drepturi de autor!