Bună, iubire | Karen McQuestion
Bună, iubire | Karen McQuestion

Bună, iubire | Karen McQuestion

Karen McQuestion este o scriitoare americană de ficțiune, cunoscută pentru cărțile sale pentru adulți, copii și adolescenți. Majoritatea cărților ei conțin elemente de umor sau fantezie. Karen McQuestion este o susținătoare a auto-publicării. A fost prima autoare care a publicat prin platforma Amazon Kindle Direct Publishing și care a obținut un contract pentru un film. Bună iubire a fost bine primită de cititori, autoarea menționând că succesul cărții a depășit așteptările.

Ideea de a scrie din două perspective alternante, cu personaje care se întâlnesc în mod repetat, fără să se cunoască, a fost una pe care autorul a considerat-o distractivă și captivantă. Elementul-cheie al cărții, un cățeluș pierdut numit Anni, a fost inspirat de câinele real al nepoatei sale. Karen McQuestion a fost încântată să folosească această sursă de inspirație și să vadă cum povestea a luat viață. Anni seamănă cu imaginea aleasă pentru copertă. În ciuda realismului adus de câinele Anni, personajele principale, Dan și Andrea, rămân complet fictive în această poveste.

Bună iubire

Dan își pierduse soția din cauza cancerului și nu avea puterea de a se adapta la noua realitate. El și fiica lui, Lindsay, încercau să supraviețuiască de la o zi la alta. Se aveau pe ei și pe cățelușa lor, Anni, și știau că viața trebuia să continue. Dar când Anni a fost răpită din grădina lor, a fost insuportabil pentru ei. După luni de zile fără nicio urmă, Dan își dă seama că au pierdut-o și pe ea, pentru totdeauna. Dar Lindsay nu renunță la speranță. Ea este convinsă că mama ei îi apare în vis și încearcă să-i ghideze spre Anni.

Ea avea să aibă treizeci și nouă de ani pentru totdeauna, pe când el avea să îmbătrânească în fiecare zi. Mereu singur, cu fiecare an mai departe de viața lor împreună. Durerea venea în valuri. Câteodată era atât de intensă, încât aproape că nu putea funcționa. Alteori stătea la pândă, precum o durere de cap surdă.

Andrea se confruntă cu propriile ei suferințe și probleme. Trecea printr-un divorț de soțul ei infidel și încerca să-și refacă viața socială. După ce merge cu o prietenă la un workshop despre cum să-ți creezi propriul viitor, lucrurile încep să se schimbe în bine pentru ea. Andrea o salvează pe Anni de la niște stăpâni abuzivi și începe să se atașeze de ea. Nu are noroc de un soț bun, dar a găsit un câine pe care-l iubește din toată inima. Când fostul ei soț începe să se bage din nou în viața ei, ea știe că nu-l mai iubește și că este mai bine fără el. Acum trebuie doar să-l convingă și pe el de asta.

– Vreau să spun că ai făcut o fixație pentru câinele ăsta. S-a întâmplat ceva în timpul workshopului cred. Când ai spus: “Hello, iubire”, universul a crezut că-ți dorești un cățel, nu un bărbat.

– Păi, cel puțin Anni nu-mi va frânge inima.

Andrea și Dan se întâlnesc întâmplător la o cafenea și simt o atracție reciprocă, dar nu-și dau seama de legătura lor comună. Destinul îi aduce împreună de mai multe ori, în timp ce ei încearcă să-și depășească problemele personale. Te las să descoperi ce se întâmplă în continuare.

Acesta era unul dintre lucrurile importante pentru Jade. Ea întotdeauna căuta semne care să ateste că lucrurile sunt menite să fie într-un fel sau altul. Orice coincidență era o dovadă a faptului că universul era interconectat. Andrea o ascultase, dar nu era convinsă. Câteodată, coincidențele sunt doar simple coincidențe.

Bună iubire de Karen McQuestion oferă o privire sensibilă asupra modului în care întâmplările mărunte și alegerile neașteptate pot influența traseul vieții și pot aduce la suprafață iubiri neașteptate și salvatoare. Recomand cartea oricărui iubitor de câini, dar nu numai.

Acest articol conține butoane și link-uri către librării online. Am încercat să găsesc cel mai bun preț pentru cărțile recomandate pentru a vă da posibilitatea să vă alegeți cât mai multe cărți. Plasând o comandă prin accesarea link-urilor de pe blog, mă ajutați să continui să vă prezint recenzii la cărți de top, cărți bestseller sau cărți care m-au impresionat și vreau să le aduc în atenția voastră. Plasarea comenzii nu modifică prețul produselor.

Cumpără cartea

Leave a Reply

Drepturi de autor!