Cel mai mare secret dintre toate | Marc Allen
Cel mai mare secret dintre toate | Marc Allen

Cel mai mare secret dintre toate | Marc Allen

Imediat ce vezi acest titlu Cel mai mare secret dintre toate, ai impresia că ești pe cale de a descoperi cel mai mare secret al umanității, ceva ce ți-a fost ascuns mii de ani. Este o carte de dezvoltare personală care are la bază legea manifestării. Atunci când ai un vis pe care îl poți vizualiza și îi poți da un contur, este foarte posibil ca acesta să se îndeplinească. Dacă ai citit Alchimistul, ți se va părea familiară ideea.

Puterea manifestării pozitive

Îți poți îndeplini cele mai mari obiective, îți poți realiza cele mai mari visuri, totul, cu ajutorul manifestării. Atunci când te concentrezi asupra unui obiectiv, crezi în el și faci orice este posibil pentru a se realiza, atunci vei dobândi succesul. Puterea gândului are un rol important atunci când îți dorești ceva.

De câte ori nu ți-ai dorit un lucru, o schimbare în viața ta, dar nu ai avut încredere că se va întâmpla. Gândirea pozitivă, focusul pe ceea ce meriți și îți dorești, poate contribui la realizarea visului tău.

Nu subestimați puterea acelor cuvinte – sau puterea oricăror cuvinte pe care vi le repetați vouă înșivă. Gândurile noastre determină acțiunile noastre, iar acțiunile noastre conduc, inevitabil, la succes sau eșec, la împlinire sau frustrare.

Fiecare dintre noi venim cu o misiune în această viață și trebuie să ne atingem potențialul maxim, să ne lăsăm amprenta într-un mod pozitiv asupra celor din jurul nostru și asupra întregii omeniri. Gândurile au puterea de a se manifesta, de a se transforma în acțiuni pentru a ne ajuta să ne atingem scopul.

Strategia pentru împlinirea visurilor tale

Nu este suficient să manifești pentru a obține ceea ce-ți dorești. Scrie scena ideală în care visul tău s-ar materializa, pașii pe care ar trebui să-i urmezi pentru a ajunge acolo unde ți-ai propus. Cum ar arăta viața ta peste cinci ani? Cum ai evoluat? Concentrează-te pe obiective și începe să acționezi chiar din acest moment, perseverent.

Țintește cât mai sus și nu te plafona în viața liniștită pe care o ai acum. Ieși din zona de confort și îndrăznește să visezi la succesul tău. Nu pierzi nimic dacă încerci, pierzi mai mult dacă nu faci niciun pas pentru realizarea visului tău. Ești stăpânul propriului destin și ai puterea de a-ți transforma viața.

Pasul final pentru a descoperi secretul manifestării este să acționezi. Atunci când ai un plan, se va forma o intenție. Când acționezi, nimic nu te poate opri. Marile succese sunt rezultatul foarte multor pași mărunți, toți conducându-ne spre un obiectiv clar definit.

Lupta cu îndoielile și temerile

Așa cum spuneam mai sus, avem momente în care ne îndoim că putem duce la bun sfârșit un proiect. Frica de eșec ne poate împiedica să vedem ultimele detalii care ar putea duce la succes. Frica este în același timp și un bun profesor, deoarece te poate mobiliza să analizezi și cele mai mici detalii sau toate scenariile posibile. Atunci când depășești frica și îndoiala, ai capacitatea de a gândi limpede.

Cu toții avem un potențial foarte mare, însă accesarea lui a devenit un “secret”. Marc Allen folosește acest cuvânt pentru a sublinia că sunt puțini oameni care cred în această putere a manifestării, care doresc să depășească un anumit nivel și că au fost mulți învățători care de-a lungul timpului au vorbit despre aceste legi, doar că noi nu le-am acordat importanță. Totul este la îndemâna noastră, doar trebuie să accesăm aceste cunoștințe.

Pe măsură ce mă confruntam cu problemele și obstacolele care apăreau inevitabil, mă întrebam: Ce beneficii ar putea apărea din această situație? Ce oportunități? Ce daruri?

Legea atracției

“What goes around comes around” sau ceea ce gândești aia atragi. Este o lege despre care vorbește toată lumea, însă puțini sunt cei care cred cu adevărat în ea. Secretul este să formulezi simplu și ușor ceea ce-ți dorești, cu propriile tale cuvinte, fără fraze învățate pe de rost sau care au energia altor persoane. Fiecare cuvânt, fiecare gând are energia lui sau poartă energia persoanei care-l lansează.

Subconștientul are o putere nemărginită și chiar și atunci când dormi acesta este activ și te poate conduce către acele răspunsuri de care ai nevoie. Ia totul încet, cu pași de copil: visează, imaginează-ți, crede și creează! În cartea Cel mai mare secret dintre toate Marc Allen te va ghida pentru a duce la bun sfârșit fiecare etapă.

Avem în noi puterea de a ne imagina clar ceea ce dorim să realizăm. Cu cât ne concentrăm mai des gândurile puternice asupra visurilor noastre și obiectivelor noastre, cu atât suntem mai aproape de îndeplinirea acestor visuri.

Cel mai mare secret dintre toate de Marc Allen este cartea care îți poate transforma viața, îți poate trezi puterea interioară și poți accesa secretul pentru a dobândi ceea ce-ți dorești.

Cumpără cartea

Leave a Reply

Drepturi de autor!