Bekid livrează fericire pentru pitici și părinți
Bekid livrează fericire pentru pitici și părinți

Bekid livrează fericire pentru pitici și părinți

Înainte de venirea copilului atât mama cât și tatăl au tot felul de întrebări, la care uneori găsesc răspunsuri, alteori nu. Nu-ți va răspunde nimeni la întrebarea: “Voi fi un părinte bun pentru copilul meu?”, deoarece nu este ceva general valabil pentru toată lumea. Pentru asigurarea tuturor celor necesare copilului vei găsi cu siguranță. Am evoluat atât de mult, încât unele site-uri au toate produsele necesare puiului tău și nu mai trebuie să mergi să cauți prin magazine.

Fricile bebelușului

Avem impresia că asigurându-i tot ce are nevoie va fi un bebeluș fericit. Află că bebelușii se nasc cu două frici: frica de zgomote puternice și frica de a fi scăpați din brațe. Dacă ești atent la aceste două frici, vei reuși cu siguranță să-i asiguri confortul necesar.

Camera copilului

Depinde de spațiul pe care îl are fiecare la dispoziție. Sunt familii care nu-și permit să facă o cameră a copilului, așa că pătuțul este plasat în camera părinților. Cred că mămica va fi mai fericită să-l știe aproape, să nu se îngrijoreze că poate cădea într-un somn adânc și nu-l aude sau că se sufocă în somn. Perioada de după naștere este cea mai încărcată emoțional pentru mămică, așa că sufletul său este cuprins într-un carusel de sentimente. Fie că îi amenajezi camera sau plasezi pătuțul aproape de pat, trebuie să găsești avantajele și dezavantajele fiecărui tip de pătuț.

Pătuțul bebelușului

Bekid livrează fericire pentru pitici și părinți

Sunt atâtea posibilități încât uneori te simți copleșită. Liniștește-te și alege cu intuiția ta de viitoare mămică. Brațele tale se vor transforma în cel mai cald și protector pătuț din lume. Pieptul tău este locul unde își va găsi liniștea și își va găsi dragostea de care are atâta nevoie. Dar când brațele tale vor obosi de la atâta iubire, este bine să-l pui într-un pătuț confortabil. Aruncă o privire peste lista cu patuturi pentru copii de pe site-ul BeKid și cu siguranță vei găsi o variantă pentru posibilitățile tale materiale sau pentru gusturile tale. Alege dintre saltele pe bază de nucă de cocos, saltele antialergice sau antireflux și pătuțul bebelinului este gata. Poți îmbina utilul cu plăcutul și să alegi un design potrivit cu mobila din încăperea respectivă.

Pătuțul pliabil

Bekid livrează fericire pentru pitici și părinți

În cazul meu s-a confirmat că a fost alegerea cea mai bună. Pentru că nu-ți dorești să-ți înveți copilul în brațe oricât l-ai iubi, este bine atunci când pleci pentru mai multe zile să ai disponibil și un pătuț pliabil. Copilul nu va simți diferența așa cum ar simți, daca ați împărți toți trei același pat matrimonial. Pentru a exclude această variantă uită-te peste multitudinea de patuturi pentru copii de la producatorul Arti. Această variantă face și părinții fericiți și puiul de om care nu simte schimbarea atât de tare. Pentru că bebelușii sunt foarte atenți la schimbare, încearcă să-i iei obiecte de care s-a atașat. Vei lua atât de multe chestii pentru bebeluși până vei învăța ce are nevoie când pleci “în deplasare”, așa că un pătuț care se poate strânge este ideal. Mai târziu îl poți folosi ca un țarc de joacă.

Colicii, bată-i vina!

Se știe că bebelușii hrăniți la sân au colici. În cazul fetiței mele această perioadă a durat aproape 4 luni. Am încercat toate siropelele anticolici de pe piață până am găsit ceva potrivit. Fiecare copil este diferit și așa sunt și nevoile lor. Pentru că acum 10 ani această nișă nu era foarte dezvoltată, am fost plăcut surprinsă că au apărut diverse gadgeturi care să îndepărteze durerea provocată de colici. Pernutele anticolici produse de Grunspecht, care conțin un săculeț de sâmburi de cireșe, recunoscuți pentru proprietățile lor de ameliorare a durerilor de burtică. Săculețul cu sâmburi de cireșe se încălzește cu ușurință în cuptorul cu microunde sau în cel normal, iar căldura emanată calmează durerea de burtică a bebelușului.

Leagănul electric

Altă invenție bună care ne ajută să scăpam de legănatul bebelușilor. Acest leagăn imită mișcarea brațelor părinților și poți alege o variantă care dispune și de muzică liniștitoare. Bebelușul tău va fi binedispus toată ziua, și tu vei putea să faci și alte activități necesare în gospodăria ta. Găsești și aici o gamă largă de produse, atât pentru fetițe cât și pentru băieței. Majoritatea au și telecomandă, așa că vei putea cu ușurință să schimbi melodiile, să mărești intensitatea legănatului, să o scazi sau să îl oprești. Chiar dacă a adormit, îl poți lăsa acolo și nu există riscul de a cădea, deoarece este prevăzut cu un sistem de prindere de siguranță.

Scaun de masă

Având în vedere că iți înveți copilul să doarmă singur în pătuțul lui, trebuie să învețe și că are nevoie de scaunul lui când stă la masă. Pentru că în primele luni de diversificare există șansa ca bebelinul să-ți adoarmă la masă, poți alege un produs 3 în 1, adică un scaun pentru masă, șezlong și leagăn electric. Astfel ai făcut o achiziție care te scutește de cumpărarea altor două produse. După ce și-a păpat mâncărica, se poate distra cu jucăriile atașate lui, sau poate fi legănat încet pentru somnul de prânz. Sunt modele care dispun și de telecomandă, așa că alege ce consideri potrivit.

Căruciorul

Căruciorul este o altă provocare la care trebuie să se gândească un viitor părinte. Dacă locuiești într-un spațiu mic (garsonieră) sau mașina ta încă nu este pregătită pentru bagajele unui nou membru în familie, este bine să alegi un cărucior pliabil. Este ușor de strâns, practic, te scapă de stresul depozitării lui, dar are și loc în portbagajul plin al mașinii tale.

Bekid livrează fericire pentru pitici și părinți

Carucioarele 3 în 1 de pe site-ul Bekid sunt o alegere foarte bună în cazul în care vrei 3 produse la un preț bun și ușor de schimbat. Căruciorul cuprinde: landoul pentru nou născuți – care îți este necesar în primele luni ale copilului când trebuie să stea întins pe spate în poziția orizontală; scoica – sau coșulețul de transportat care poate fi folosită și în mașină; landoul pentru 6-36 luni care este folosit după ce copilul are recomandarea medicului pediatru de a sta în poziția verticală, landou care poate fi folosit până la vârsta de 3-4 ani. În plus cărucioarele sunt dotate cu o geantă de depozitare a lucrurilor necesare de ieșit afară, dar și cu suport pentru cafeaua ta și o bandă cu jucării pentru bebe.

Informează-te din timp pe un site specializat și alege ceea ce corespunde cerințelor tale și bugetului tău. Pe site-ul bekid.ro găsești produse complete pentru cerințele bebelușului tău, dar și produse dedicate părinților.

Bekid livrează fericire pentru pitici și părinți

One comment

  1. Pingback: De la apartament la casa Acasa este acolo unde te simti bine

Leave a Reply

Drepturi de autor!