Meditații matematică la Centrul Unirea
Meditații matematică la Centrul Unirea

Meditații matematică la Centrul Unirea

Matematica și nesfârșitele culegeri cu probleme, probleme pe care, în loc să și le rezolve singură, ni le oferă nouă în dar să i le rezolvăm. Chiar dacă ești elev, student sau părinte, când spui “matematică” te trec fiorii. Toți am avut acel profesor exigent de matematică care avea pretenția să “visăm” formulele, teoremele și definițiile. Și totuși, matematica este materia la care se dă Evaluarea Națională, Bacalaureatul și, dacă urmezi și o facultate cu profil real, o vei întâlni și acolo.

Meditator matematică

Cu toții ne dorim profesorul ideal pentru copilul nostru. Un profesor bine pregătit care să-l facă să înțeleagă, să aplice și să rezolve exercițiile și problemele de matematică. Profesorul super erou am putea spune. Dar unde îl găsim? Care este cel mai bun meditator la matematică?

Deoarece există cerere, există și ofertă, însă nu întotdeauna site-urile cu anunțuri sunt cele mai indicate pentru a căuta un meditator bun la matematică. Îmi amintesc și acum, fiind profesor debutant de limba română, cum am găsit un site dedicat anunțurilor de acest gen, am scris câteva cuvinte despre mine și materia pe care o predam, am cerut un preț și am încărcat anunțul. Simplu ca bună ziua!

Ceea ce este neplăcut la aceste site-uri este că nu verifică nimeni dacă ești profesor sau nu. Nu se dă un test, să te evalueze cineva pentru a face parte dintr-un colectiv de profesori, iar cum părinții nu-și pierd timpul pentru a face pe detectivul cu un anumit profesor, poți da peste unul care nu va aduce nicio schimbare în procesul de învățare al copilului tău. Dacă este nesigur, de ce ai alege această opțiune? De ce ai investi în ceva dacă nu ai niciun beneficiu?

Meditații matematică București

Centrul-Unirea-meditatii-matematica

Sursa foto: centrulunirea.ro

Pandemia ne-a schimbat pe toți. Am început să lucrăm de acasă, iar copiii să învețe online. Un proces la care ne-am adaptat mai ușor sau mai greu, în funcție de cât de pregătite au fost companiile noastre și Sistemul de învățământ. Dacă orele de curs s-au ținut online, se punea întrebarea cum vor face copiii pregătirea suplimentară, meditațiile.

Matematica nu este o materie pe care o poți învăța doar citind, iar un curs online pentru 30 de copii care abia se conectează, li se face foame sau se plictisesc, nu este ușor de predat. Matematica înseamnă precizie și întotdeauna 1+1=2.

Pentru marile orașe, printre care și București, a fost mai ușor să se treacă la cursurile online, la meditații online. Cu o experiență de peste 11 ani, Centrul Educațional Unirea este prezent în București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Brașov. Pandemia a făcut că toată activitatea centrelor să se mute online, iar cei peste 40 de profesori și-au adaptat activitatea pentru mediul online.

Ce ne diferențiază? Suntem un centru de meditații care oferă posibilitatea ca toate ședințele de meditații să fie înregistrate, astfel încât și cursanții noștri să poată revedea ședințele de pregătire ori de câte ori doresc. În același timp, oferă și părinților posibilitatea de a putea urmări și ei modul în care aceste ședințe de pregătire se desfășoară. 

Atât elevii, cât și părinții câștigă mult timp, nemaifiind necesare deplasările. În plus, datorită meditațiilor online, nu mai contează distanțele: au acces la învățământ de calitate și copiii din orașe mai mici și zone rurale. 

Meditații matematică online

  • meditatie online
  • Meditatii bac
  • meditatii mate
  • meditatii matematica online

Sursa foto: shutterstock.com

Probabil sunt multe persoane sceptice atunci când aud meditații matematică online, însă, pe lângă timpul pierdut cu deplasarea, ne-am putea gândi și la starea de confort a copiilor. Rămân în mediul lor familiar, scapă de emoțiile locurilor noi, de întâlnirea cu noi colegi. Poți opta pentru varianta meditației individuale sau de grup, grupe mici, de maximum 5-6 elevi. Știi tot timpul unde sunt copiii tăi, au un program fix și poți controla progresul lor, având acces la meditațiile înregistrate.

În plus, totul se desfășoară într-un cadru organizat, fiscalizat, pe bază de contract și după un program prestabilit, agreat de comun acord cu părinții și copiii (în funcție și de vacanțele în familie sau alte evenimente). Meditațiile la negru nu mai sunt la modă, iar tu plătești corect pentru educația copilului tău.

Centrul Unirea selectează profesorii, iar pe baza competențelor și experienței lor didactice, aceștia reușesc să aducă rezultate an de an. Centrul are atât profesori angajați permanent, cât și colaboratori part-time, iar o parte dintre aceștia sunt și profesori în sistemul de învățământ de stat. În cazul în care copilul tău nu rezonează cu profesorul, deși toți sunt tineri, dar cu experiență, frumoși și carismatici (mi-am adus aminte cum toate fetele erau îndrăgostite de proful nostru de mate ?) poți solicita oricând un alt cadru didactic.

Pentru ce se recomandă meditațiile la Matematică Online!

Bacalaureat, Evaluare Națională, Gimnaziu, Liceu, Admitere la facultate, Ciclul primar, Concursuri școlare, Bacalaureat internațional, GMAT.

Meditații matematică online gratis

Pentru cei care nu-și permit meditațiile la matematică, Centrul Educațional Unirea desfășoară și proiecte online, prin care se oferă sprijin intelectual de către profesorii centrului, pentru elevii care susțin examenele naționale: Evaluare Națională și Bacalaureat.

Bacul lui Andrei (un proiect în care toate ședințele de pregătire pentru „bac” ale elevului Andrei au fost transmise LIVE și astfel am oferit informații gratuite tuturor celor interesați.)

De asemenea, tot pentru meditații matematică bacalaureat s-a înființat și grupul de suport gratuit, pe Facebook, Bacalaureat 2021- 2022. Atunci când valorile tale sunt mai presus de bani, încurajezi toți elevii să-ți solicite ajutorul și să le oferi soluții la problemele complicate de matematică. Profesorii Centrului Unirea îi vor sprijini în găsirea soluțiilor și astfel se vor convinge și ei că pregătirea pentru bac este floare la ureche!

Iar ca bonus, pentru membrii acestui grup, s-au format grupuri de suport și pe WhatsApp cu sute de elevi. Matematica nu a fost niciodată atât de distractivă, iar munca în echipă aduce întotdeauna rezultate foarte bune.

Centrul Unirea lectie demo

Sursa foto: centrulunirea.ro

Dacă nu ești convins de ce să alegi profii de mate online de la Centrul Unirea, poți solicita o lecție demo și iei cea mai bună decizie pentru tine și copilul tău.


Sursa poză copertă: shutterstock.com

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2022

2 Comments

  1. Pingback: Proba 6. Meditații online la matematică? Da, la Centrul Unirea!

  2. Pingback: Toamna Se Numără Premiile SuperBlog - Lady In Black 2022

Leave a Reply

Drepturi de autor!