Casa ta cu ajutorul unui broker AVBS Credit
Casa ta cu ajutorul unui broker AVBS Credit

Casa ta cu ajutorul unui broker AVBS Credit

Mi se întâmplă tot mai des să citesc știrile online. Televizorul îl deschid doar pentru vizionarea unor filme, și asta la sfârșit de săptămână. Partea politică nu mă atrage, însă am momente când mă interesează știrile financiare. Trebuie să fiu la curent cu mersul lumii. Zilele trecute mi-a atras atenția un comunicat de presă din FORBES, în care AVBS Credit, companie românească ce are o experiență de peste 13 ani în piața de brokeraj bancar, a intermediat credite în valoare de peste 300 milioane de euro, pentru mai mult de 16.000 clienți. Dacă oamenii încă mai fac credite, dată fiind situația actuală, înseamnă că au găsit partenerul care să le ofere această încredere.

Potrivit reprezentanților companiei, ponderea creditelor bancare intermediate a fost distribuită astfel: 80% credite ipotecare și credite Prima Casă / Noua Casă, 16% credite de nevoi personale și 4% credite pentru persoane juridice și alte tipuri de credite.

Mi-am amintit de perioada în care și noi am apelat la un broker de credite, fapt care ne-a ușurat sarcina de a merge pe la toate băncile, în căutarea celui mai avantajos credit ipotecar. Vă recomand să apelați și voi la serviciile unui broker AVBS Credit pentru că nu o să regretați alegerea.

De ce un credit ipotecar? De ce un broker AVBS Credit?

AV Broker Solutions

Dacă îți permiți să achiți integral valoarea casei tale este minunat, însă sunt foarte mulți tineri care apelează la acest tip de credit. Cu un credit ipotecar poți cumpăra un apartament care va fi ipotecat de banca creditoare aleasă. Poate fi luat pe o perioadă de până la 35 de ani, în funcție de vârsta persoanei care apelează la acest tip de credit. De exemplu noi am luat un credit pe 27 de ani.

Trebuie să ai un avans de cel puțin 15%, dacă vei lua un credit în lei, și de cel puțin 25% dacă vei alege un credit ipotecar în euro. Poți avea un avans mai mare, oricât de mare dorești, însă eu am punctat avansul minim pe care trebuie să-l ai. Da, sună complicat tot acest calcul și vârsta de creditare, însă poți apela la un broker de credite, un profesionist pregătit să-ți răspundă clar la toate întrebările și frământările tale și care, ulterior, să te ajute în obținerea rapidă și în cele mai bune condiții a creditului de care ai nevoie.

Casa ta cu ajutorul AVBS Credit

Toți ne dorim pe cineva care să ne prezinte avantajele și dezavantajele unui credit ipotecar, deoarece vremurile sunt tulburi și vrei să fii informat când este vorba de banii tăi și de siguranța ta financiară pe termen lung. Ofertele de creditare diferă între ele de la o bancă la alta, condițiile de eligibilitate sunt și ele diferite. Creditul ipotecar potrivit ție poate fi obținut doar cu ajutorul unui broker de credite – el știe tot ce mișcă în piața bancară din România!

Prețul chiriilor fluctuează și el, așa că cel mai bine ar fi să ai căsuța ta, locul în care să fii “acasă”. De cele mai multe ori chiria echivalează cu rata lunară pentru un credit ipotecar. De ce ai alege să plătești pentru timpul petrecut într-o casă care nu va fi niciodată a ta, în loc să plătești pentru o casă care să rămână a ta pe viață?! A ta și a copiilor tăi!

În plus, brokerul va fi cel care se va ocupa de dosarul tău de credit, va fi intermediar între tine și bancă, ocupându-se pentru tine de tot acest proces de creditare dificil și, uneori, anevoios. Cu brokerul de credite totul decurge simplu, rapid, sigur, fără stres și fără cheltuieli suplimentare!

Un detaliu foarte important pe care vreau să-l subliniez: serviciile oferite de un broker de credite AVBS Credit sunt gratuite!

Ce zici, nu ți-ar plăcea să te muți la casa ta? 😀


AVBS Credit (avbs.ro) este compania de intermedieri credite bancare fondată în anul 2007 de tânărul antreprenor, Valentin Anghel, care în prezent se află pe locul I ca cifră de afaceri în topul companiilor cu capital 100% românesc în domeniul brokerajului bancar.

Brokerii de credite cu Francize AVBS Credit se află în orașele: București, Bacău, Baia Mare, Bistrița, Brașov, Caransebeș, Călărași, Cluj-Napoca, Constanța, Deva, Drobeta Turnu-Severin, Focșani, Iași, Ilfov, Mangalia, Miercurea-Ciuc, Orăștie, Piatra-Neamț, Pitești, Ploiești, Satu Mare, Sibiu, Strehaia, Târgoviște, Târgu-Jiu, Târgu Mureș, Turda, și Timișoara și intermediază toate tipurile de credite deoarece dispun de un portofoliu impresionant de soluții de finanțare pentru persoanele fizice și juridice, de la peste 30 de instituții bancare și non-bancare din România!


Leave a Reply

Drepturi de autor!