Fii Smart cu SmartCash RMS
Fii Smart cu SmartCash RMS

Fii Smart cu SmartCash RMS

Pentru că anul acesta am călătorit mai mult prin cărți decât vizitând locuri și țări, am ales totuși să ne luăm câteva zile de concediu și să mergem la noi în țară. Pentru că fetița noastră adoră marea, am mers la Constanța.

Am ales să mergem la o doamna care ne este foarte dragă și care are o căsuță foarte aproape de plajă. Am renunțat să mergem în concediu în afara țării având în vedere condițiile actuale, dar și să evităm explozia prețurilor pe Litoralul românesc anul acesta. Avem toate condițiile la această doamnă și putem să și gătim dacă vrem. Nu zilnic, pentru că altfel nu ar mai fi vacanță și pentru mine.

Într-o zi, după câteva ore de stat la plajă în intervalul recomandat, ne era prea greu să mai mergem să luăm masa în oraș, așa că doamna Aurora ne-a mărturisit că lângă strada noastră s-a deschis un minimarket și putem să mergem să ne luăm ce ne trebuie de acolo.

Da, numai chef nu aveam să stăm la cozi, mai ales că cea mică nu are răbdare prea multă. Ne-a asigurat că totul merge foarte rapid și că nu stăm la coadă. Dacă doamna Aurora ne zice, probabil așa este, așa că i-am dat o șansă acestui minimarket.

smartcash-rms-front

SmartShop Market

Ajunși pe strada cu pricina, am văzut sigla magazinului “SmartShop Market”. M-am uitat, zâmbind la soțul meu, și am înțeles de ce doamna Aurora nu putea pronunța acest nume. Toate firmele încearcă să ne atragă și să ne facă să ne simțim foarte inteligenți când urmează să achiziționam ceva. Ok, ne-am zis, să vedem cât “de inteligenți” sunt.

Spațiul era destul de generos, așa că am rămas surprinși că este doar un minimarket sau era un supermarket în devenire. Ca și hotelurile, unele arată de mai multe stele decât fac, iar altele cu mult sub nivelul stelelor afișate. Aveau o multitudine de produse, atât autohtone cât și cu specific turcesc. Mă și gândeam cât trebuie să le ia să introducă totul într-un program de stoc. Și eu, și soțul cunoaștem acest domeniu și știm cât de problematic poate fi. Ne-am îndreptat spre raionul de fructe, pentru că el era primul în drumul nostru. Slavă Domnului că nu a fost cel de dulciuri, că nu mai plecam până seara de acolo.

smartcash-rms-supermarket

Pentru că suntem trei personalități diferite, atât eu cât și soțul, dar și fetița noastră, preferăm diferite tipuri de fructe și legume. Ne-am ales fiecare ce am vrut și ne-am îndreptat spre cântare, trei la număr, ceea ce explică de ce nu este aglomerat.

SmartCash RMS

Mă deranjează genul acela de market în care nu știi ce gramaj ai la fructe și legume, și abia la casă afli. Vreau să știu de când aleg produsul, nu când trebuie să-l plătesc. Aparatele aveau inscripționate până și pe ele SmartCash RMS. Măi să fie, totul este inteligent în acest magazin! Pentru că soțul meu este mai tehnic, a “gugălit” imediat să vadă despre ce este vorba. Un Sistem de management specializat pentru industria de retail offline dar și online.

Toate bune și frumoase, însă o văd pe fetiță foarte încruntată la cântarul din fața ei. Un angajat, probabil speriat că este un copil lăsat de capul lui, care se joacă la cântar, a venit lângă ea.

smartcash-rms-hypermarket

– Ce s-a întâmplat? Te pot ajuta cu ceva?

– Da, vreau să cântăresc kiwi și nu vrea. Cred că este “băguit” ca jocul meu Minecraft.

– Minecraft? Jocul ăsta îi dă de cap și nepotului meu. Stai să verificăm dacă este “băguit” și cântarul. Nu, nu este. I s-a terminat doar rola care eliberează prețul. Pun imediat alta și ai fructele dorite.

– Mulțumesc! a zis fetița mea cea bine educată. La București nu prea mă descurc la cântarele acestea și mereu mă ajută mami.

– Păi, te mai așteptăm la Constanța și mai ales pe la noi să-ți cumperi fructele! a zis zâmbind domnul.

Interesant, un produs software cu echipament ușor de utilizat, dacă și un copil îl poate folosi, iar un bunicuț drăguț schimbă totul atât de repede. Bineînțeles că le-am făcut vizite zilnice pe perioada vacanței.

După ce fiecare și-a luat ce i-a trebuit, ne-am îndreptat spre casă. Ce ne-a uimit a fost că aveau și două case rapide. Pentru persoanele care nu aveau multe produse, era o excelentă alegere. Nu că ar fi fost cozi, însă și 3-4 persoane, cu tot cu distanțarea socială, este neplăcut uneori. Ne dorim toți să ne cumpăram produsele dorite și să plecăm cât mai repede. Să fim smart și fast!

Ne-am apropiat de o casă rapidă și am scanat toate produsele. Bineînțeles că am fost “ajutați” de fetița noastră. Are o plăcere grozavă să scaneze produsele. Ușor de utilizat, acest echipament ne-a scutit de timp pierdut la coadă și de așteptat după clienții care plăteau cash (deși este mult mai rapid cu cardul sau telefonul, nu poți schimba niște mentalități așa repede) și casiera care le dădea restul.

smartcash-rms-minimarket

Când să ieșim, fetița s-a oprit brusc. Credeam că nu a scanat codul bonului care să ne deschidă ușile de ieșire.

– Mami, nu putem pleca până nu apăsăm fetișoara verde și zâmbitoare pentru domnul care m-a ajutat la cântar.

– Ai dreptate. Este foarte important ca șeful lui să vadă cât mai multe fețișoare zâmbitoare la sfârșitul zilei. Așa își dă seama că atât magazinul, cât și oamenii care-l gestionează pe parcursul zilei fac echipă bună.

Hai că am început să fim și mai optimiști, după ce ne-am făcut cumpărăturile în acest magazin. Dacă este folosit genul acesta de software in rețeaua de magazine online scutim mult timp și suntem mult mai mulțumiți de ceea ce ni se oferă.

One comment

  1. Pingback: Proba 8. Experiențe din retail folosind tehnologie românească de ultimă generație

Leave a Reply

Drepturi de autor!