7 piese esențiale din garderoba de toamnă
7 piese esențiale din garderoba de toamnă

7 piese esențiale din garderoba de toamnă

Pentru că toamna vine cu schimbări de temperatură, trebuie să ne îmbrăcăm corespunzător atunci când ieșim afară, mergem la serviciu sau ne petrecem timpul în aer liber. Astfel, vă propun 7 piese esențiale din garderoba de toamnă care sunt în trend în acest an.

Geacă trendy

7 piese esențiale din garderoba de toamnă

Geaca Only este o piesă vestimentară foarte versatilă, care iți poate aduce un plus de imagine și te poate proteja de temperatura în continuă schimbare. Poate fi purtată atât cu mânecile lăsate, însă atunci când simți că soarele iți mângâie corpul cu razele lui, le poți ridica și astfel vei arăta mult mai cool.

Rochii feminine

Rochiile – chiar dacă a venit toamna nu trebuie să ne ascundem feminitatea și să punem piese cât mai groase, fără forme și texturi. Rochiile pot fi purtate atât cu geci cât și cu paltoane, însă dacă preferi ceva mai călduros, poți alege din multitudinea de rochii tricotate Guess Jeans și în același timp arăți feminină și plină de prospețime.

Rochie-Brave-Soul

Eșarfe – not old fashion

Eșarfele – nu, nu doar bunica le purta, și nu sunt old fashion. Dacă vrei să adaugi un pic de culoare ținutei tale, poți opta pentru eșarfele vaporoase sau poți opta pentru cele din lână. Fie că le porți la gât sau doar pe umeri, eșarfele sunt piese vestimentare care nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei femei. Dacă nu o dorești la gât, o poți prinde de geantă și astfel o ai tot timpul la îndemâna.

esarfe de toamna

Leggings

Leggings – tot mai multe fete și femei apelează la aceste piese vestimentare atât din comoditate cât și pentru a-și scoate în evidență formele. Îi poți purta atât la sală (pe cei sport), dar și cu o geacă sau cardigan.

Cardigan călduros

Cardiganul, numit după comandantul militar britanic James Thomas Brudenell, 7th Earl of Cardigan, este o piesă care este confecționată cu nasturi sau fără, care iți dă un aer feminin și jucăuș indiferent de vârstă.

Blugi de aruncat pe tine

Blugii sunt nelipsiți din vestimentația fiecăruia dintre noi. Nu cred că există ceva mai comod și mai ușor de purtat decât blugii. I-a purtat și mama mea, și eu îi port, și fiica mea adoră să-i poarte. Cei mai ușor “de aruncat pe tine”, cei care te scot din orice situație în care trebuie să te îmbraci repede pentru a ajunge undeva. Fie că îi alegi pe cei skinny, fie pe cei drepți sau mom jeans, imaginea ta nu va suferi și sunt o piesă vestimentară care niciodată nu se demodează.

Nelipsitele botine

Botinele sau ghetele scurte cum le spuneam în copilărie, rămân esențiale pentru vremea capricioasă de toamnă. Fie că le alegi pe cele din piele sau pe cele de cauciuc, vei ieși cu brio din situațiile ploioase sau reci de toamnă. Le poți asorta la blugi, rochii sau leggings.

Garderoba de toamna + o carte

Acum că ai aflat noutățile de toamnă, te invit să-ți iei cartea pe care o citești în acest moment și să mergi într-un parc pe o bancă. Bucură-te de ceea ce citești, bucură-te că încă ești sănătos și bucură-te de hainele plăcute și călduroase pe care le porți!

Answear

One comment

  1. Pingback: Proba 1. Șapte piese esențiale din garderoba de toamnă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Drepturi de autor!