Cărți pentru copii de la Editura Meteor Junior
Cărți pentru copii de la Editura Meteor Junior

Cărți pentru copii de la Editura Meteor Junior

Cărțile sunt cei mai buni prieteni ai adulților, dar și ai copiilor. O lume care ți se deschide în fața ochilor, o lume de poveste, te face să trăiești viața personajelor. Încă din primii anii, după cum ne sfătuiesc toți psihoterapeuții, este indicat să le dezvoltăm celor mici plăcerea de a citi care va ajuta și la dezvoltarea neurologică. Ziua în care nu citești nici măcar un rând dintr-o carte, este o zi tristă.

Pentru că se apropie Sărbătorile de iarnă, cărțile pot fi cel mai frumos cadou pe care-l poți oferi cuiva, implicit copiilor. Meteor Junior a lansat mai multe titluri, cu ilustrații deosebite și coperți interactive. Am făcut o listă de cărți pentru copii pe care ai putea să le oferi celor mici de Crăciun sau să vorbești cu Moșul să le aducă.

Ce nu se potrivește aici? | Ralf Butschkow

Lisa este personajul principal al cărții lui Ralf Butschkow. Aceasta pleacă într-o vizită la ferma bunicilor săi. Entuziasmată de toate lucrurile pe care le va face la fermă observă la gară o valiză cu picioare. De aici începe marea aventură a Lisei. Toate lucrurile prind viață și interacționează cu ea. Parcă se uită la desene animate, dar nu-i vine a crede.

Cu ajutorul acestei cărți, cei mici vor descoperi ceea ce nu este în regulă și se vor amuza de impresiile Lisei. O carte educativă care le dezvoltă copiilor spiritul de observație.

Ce fel de anotimpuri sunt astea? | Ralf Butschkow

Lisa revine cu alte povești amuzante. Este construită pe același principiu al analizei, iar copiii sunt provocați pentru a descoperi ce nu se potrivește pentru fiecare anotimp, dar să observe și fenomenele naturii.

Perspicacitatea celor mici este pusă la încercare și fiecare întrebare și răspunsul ei îi vor face pe aceștia să descopere caracteristicile fiecărui anotimp.

Micul autobuz roșu în oraș | Doris Eisenburger

O poveste care îi va cuceri pe cei mici. Toți copiii iubesc autobuzele, iar când acestea prind viață și plutesc în aer sau pe apă, povestea devine fascinantă.

Cum ar fi să te urci într-un autobuz condus de mătușa Lidia, să explorezi orașul alături de alți copii? Să vizitezi locuri interesante, să le admiri și apoi să pleci mai departe? O nouă zi, o nouă aventură. Dar atunci când întâlnești un dragon, oare ce ar semnifica acesta?

Ilustrații frumoase care vor pune la încercare imaginația fiecărui prichindel. Arată-i celui mic cum este să descopere lucrurile ascunse ale unui oraș, cu ajutorul unui autobuz zburător.

Crăciunul magic al ursulețului | Melanie Joyce

O carte interactivă, o carte ca un glob magic de Crăciun. Poate fi povestea fiecărui copil năzdrăvan care își face retrospectiva comportamentului său înainte de a-i scrie lui Moș Crăciun. Oare Moșul a văzut tot ce a făcut ursulețul și-l va pedepsi pe acesta? O carte cu îndemnuri pentru cei mici și cum trebuie să se comporte aceștia.

Lasă-l pe cel mic să afle cum se termină povestea ursulețului, ce a învățat din această poveste și fă-i un cadou încântător.

Globul magic al Moșului | Stephanie Moss

Te-ai fi gândit vreodată că Moș Crăciun ar avea vreo problemă de sănătate, care să facă imposibilă livrarea darurilor de Crăciun? Da, însă Moș Crăciun are și el ajutoare cu puteri magice. Am aflat însă că livrarea darurilor va fi mereu posibilă, atâta timp cât ai lângă tine oameni care să te ajute la îndeplinirea țelului tău.

Știați că Moș Crăciun are un glob magic?

5 Comments

  1. Pingback: Recomandări de Cărți de Black Friday 2021 - Dusă cu cartea

  2. Pingback: Gaudeamus 2022: Dusă cu cartea și Editura METEOR PRESS

  3. Pingback: Top cărți 2023 - Dusă cu cartea 2022-2023

  4. Pingback: Lansări METEOR PRESS Bookfest 2023 - Dusă cu cartea

  5. Pingback: Dusă cu cartea și Editura METEOR PRESS la Gaudeamus 2023 - Dusă cu cartea 2023

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Drepturi de autor!