Mananca, roaga-te, iubeste – Eat, Pray, Love | Elizabeth Gilbert
Mananca, roaga-te, iubeste – Eat, Pray, Love | Elizabeth Gilbert

Mananca, roaga-te, iubeste – Eat, Pray, Love | Elizabeth Gilbert

Mananca, roaga-te, iubeste – Eat, Pray, Love de Elizabeth Gilbert este o carte care a devenit foarte repede un bestseller, iar apoi a fost ecranizata intr-un film avand-o ca protagonista pe Julia Roberts, spune povestea unei femei care la prima vedere se bucura de succes atat pe plan profesional cat si personal, insa interior are parte de un zbucium sufletesc foarte mare.

Totul se schimba in momentul in care face o calatorie in Indonezia si un vraci ii citeste in palma. Acesta ii spune ca va divorta si ca va face o calatorie, care-i va schimba viata. Dupa un divort care a durat aproape 2 ani si din care Elizabeth si-a pierdut toata averea, editura pentru care aceasta lucreaza, ii plateste in avans urmatoarea carte.

Aceasta petrece 4 luni in Italia, mancand si bucurandu-se de viata (Mananca); 3 luni in India antrenandu-se spiritual (Roaga-te), culminand cu vizita in Indonezia, in cautarea echilibrului pentru cele dobandite anterior, se indragosteste de un om de afaceri brazilian care o invata din nou ce este iubirea (Iubeste).

O poti cumpara dand click pe unul din siteurile de mai jos!

2 comentarii

  1. Pingback:Big Magic - Lectii de magie | Recenzie

  2. Pingback:Recenzie Descopera-te de Andreea Raicu – Dusă cu cartea

Lasă un răspuns

Drepturi de autor!

%d blogeri au apreciat: