Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul | Robin S. Sharma
Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul | Robin S. Sharma

Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul | Robin S. Sharma

Călugărul care și-a vândut Ferrari-ul este un bestseller internațional și este citată ca referință de toți autorii din domeniul dezvoltării personale.

În Călugărul care și-a vândut Ferrari-ul aflăm despre un avocat faimos – Julian Mantle – care, din cauza stilului de viață dezechilibrat, ajunge la un pas de moarte suferind un atac de cord. Astfel că încearcă să afle răspunsuri la cele mai importante întrebări ale vieții. Descoperă un sistem remarcabil de eliberare a potențialului mintii, trupului și sufletului, învață să trăiască cu mai multe pasiune și un scop definit.

Fiecare eveniment are un scop și orice situație are lecția sa. Am realizat că eșecul, fie el personal, profesional sau chiar spiritual, este esențial pentru dezvoltarea personală. El atrage după sine creșterea interioară și multiple recompense psihice. Nu-ți regreta niciodată trecutul. Mai degrabă îmbrățișează-l ca pe un maestru ce este.

Sigur veți găsi inspirație spre calea de a trăi o viață cu mai mult curaj, armonie, abundență și bucurie.

Cartea este un bestseller internațional și este citată ca referință de toți autorii din domeniul dezvoltării personale.

Atinge măiestria in leadership | Robin S. Sharma

Atinge măiestria în leadership a schimbat radical viețile celor care au citit-o și a transformat pozitiv mii de afaceri din orice domeniu existent. Află cum și ce trebuie să faci pentru a cuceri o poziție de top în lumea business-ului de la unul dintre cei mai renumiți experți în leadership și dezvoltare personală – Robin Sharma – o minte strălucită, personalitate media și autorul bestsellerului Călugărul care și-a vândut Ferrari-ul.

Vizualizează modul în care vrei să arate organizația ta peste cinci, zece, chiar peste cincisprezece ani. Conștiența precede schimbarea, prin urmare trebuie să devii conștient de toate posibilitățile pe care ţi le oferă viitorul. O altă tactică pe care o poți folosi pentru a-ți defini scopul este să-ţi dai seama ce anume te ține treaz noaptea. Care sunt gândurile care nu vă dau pace, ție și clienților tăi. Trebuie să mergi dincolo de simpla satisfacere a nevoilor lor. Fiecare companie mare face aceasta. Se străduiește să înlăture frustrarea. Acesta este secretul pentru a avea un grup de clienți loiali și satisfăcuți.

Trebuie să anticipezi nevoile lor şi să-ţi construiești viziunea de viitor în legătură cu acestea. Iată un lucru fundamental pe care trebuie să-l faci: odată ce ţi-ai clarificat scopul, trebuie să verifici constant dacă ești pe drumul cel bun. Dacă visul tău te motivează, vei observa că există un gol între locul în care te afli şi cel spre care te îndrepți. Acesta va da naștere strategiei necesare pentru schimbare. Trebuie să-ţi exerciți influența de lider pentru a te asigura că proiectul tău se va transforma în realitate pentru întreaga companie. Ține mine, 90% din succes vine din implementare şi execuție. Calitatea unui lider vizionar este capacitatea de a transforma intențiile pozitive în rezultate tangibile.

Învățături spirituale pentru familia ta | Robin S. Sharma

Orice părinte poate greși în educația copilului său, dar repetarea greșelilor înseamnă indiferență și marchează negativ formarea lui ca adolescent și mai târziu, ca adult. Învață atitudinea cu care devii un lider de familie desăvârșit și eliberează potențialul maxim al copilului tău.

Tu faci greșelile astea în educația copilului tău?

 • îl ameninți cu pedeapsa sperând să-i corectezi comportamentul;
 • ai o atitudine critică atunci când greșește;
 • țipi la el și-l jignești;
 • nu îi acorzi atenție atunci când solicită răspunsuri sau are nevoie de aprobare;
 • uiți să te joci cu el lăsând asta doar pe seama lui.

Cinci lecții importante din cartea Învățături spirituale pentru familia ta, din care vei învăța cum să:

 • pui în valoare cele mai importante calități și cele mai elevate talente ale copilului tău;
 • îți consolidezi relațiile cu cei dragi;
 • îți inspiri copilul să aibă tărie de caracter și înțelepciune în gândire;
 • îl înveți să-și construiască visuri ambițioase și să atingă adevăratul succes;
 • readuci echilibrul în viața ta și să trăiești simplu, în pace și bucurie;
 • să apreciezi ceea ce ai și să dobândești ceea iți dorești;

Trăim într-o lume ciudată. Putem sâ trimitem rachete în jurul lumii cu o precizie uimitoare, însă nu suntem în stare să traversăm strada şi să ne împrietenim cu un nou vecin. Ne petrecem mai mult timp în faţa televizorului în loc să creăm legături cu copiii noştri. Susţinem că vrem să schimbăm lumea, însă nu suntem dispuşi să ne schimbăm pe noi înşine.

Apoi, când soarele apune în viaţa noastră şi ne permitem câteva clipe de meditaţie, începem să întrezărim toate bucuriile pe care le-am fi putut trăi, toată bunătatea pe care am fi putut-o revărsa asupra semenilor noştri şi înţelegem că am fi putut fi oameni cu totul diferiţi, însă atunci e prea târziu. Cei mai mulţi dintre noi ne trezim la viaţă abia când vine vremea să murim. Din fericire, eu m-am deşteptat înainte să fie prea târziu.

Descoperă-ți destinul | Robin S. Sharma

Descoperă-ți destinul cu Călugărul care și-a vândut Ferrari-ul este genul de carte cu impact puternic asupra vieții tale pentru că încă de la primele pagini declanșează un proces profund de transformare. Vei lua ușor și natural decizia de a-ți schimba viața și vei continua să aplici principiile învățate, integrându-le în rutina ta zilnică.

Esență învățăturilor transmise de către înțeleptul personaj al poveștii – un călugăr întors din inima munților Himalaya – poate fi concretizată în 7 lecții practice:

 • cum să elimini controlul mulțimii și să trăiești conform principiilor de viață personale;
 • cum să iți energizezi corpul și să iți hrănești sănătos spiritul și mintea pentru o viață echilibrată;
 • cum să-ți construiești atitudinea înțeleaptă și eficientă cu care să-ți accepți greșelile ca trepte către succes;
 • vei afla adevărul despre rolul suferinței în evoluția ta personală;
 • vei fi motivat să-ți urmezi visul, indiferent care este acela și să fii tu însuți în orice împrejurare;

– Este posibil ca o persoană să fie prea spirituală?
 – Sigur că da. Dacă stai toată. ziua în camera ta şi meditezi sau te rogi să ai viaţa pe care-o visezi, nu aşa vei obeţine viaţa pe care-o visezi şi a crede altceva înseamnă sa te angajezi într-o gândire magică. Să te amăgeşti singur.  Ţi-am spus că eu cred că există un plan general pentrg destinele noastre, a fost scris înainte ca noi să ne naştem în această lume. Acestea fiind spuse, oamenilor le-a fost dat liberul arbitru cu un anume motiv: ca să facă paşii necesari pentru a da viaţă destinului propriu.

Există multe spaţii libere pe care avem puterea să le umplem şi multe puncte pe care putem să le unim. Trebuie să facem eforturi şi sacrificii pentru a trăi viaţa la care visăm. Trebuie să fim disciplinaţi şi să facem alegeri înţelepte. Acţiunile au consecinţe şi, ca să culegi roadele la care visezi, trebuie să semeni seminţele. Aceasta este o altă lege a naturii. Dacă nu mă crezi, vorbeşte cu orice fermier de succes. El îţi va spune că nimic nu creşte pe ogorul lui dacă nu munceşte din greu şi nu pune în pământ seminţe. Dacă ar sta cu braţele încrucişate şi ar medita ori s-ar ruga cât e ziua de lungă, ferma s-ar duce de râpă.

3 Comments

 1. Pingback: Sfantul, surferul si CEO-ul. Robin Sharma – Dusă cu cartea

 2. Pingback: Unfu*k yourself. Elibereaza-ti mintea si traieste-ti viata Gary John Bishop

Leave a Reply

Drepturi de autor!
%d bloggers like this: